Hej!

Jag vet att jag inte lagt ut något men det är för att jag tror inte någon läser så då ser jag ingen poäng i allt.
Iallafall inte skrivit på 3 år vet inte hur detta kommer bli men jag ska försöka :)
Jag har åkt in och ut på psyk i snart 3 år och Ja det är inte kul ... jag har inte gett upp än som tur är men ibland är det svårt .

Jag har en fråga till den som läser om någon här det.
Har du någonsin känt/känner dig som ett andra val? Det är min vardag.
Jag låser in mej för jag har förlorat allt. Men jag inte gett upp än för jag ska lyckas !
Alla runt mej är så glada jämt och mår bra och har kärleken framför sig.
Men jag har inget. Jag vill ha det dom har för någon gång är det min tur :)

Jag ska sluta babbla om mitt hemska liv jag ska försöka skriva mer om någon läser :)

Ha det bra !!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Om inte nu?När?

Många frågarsig själva när allt ska hända, när allt bra ska hända, när man ska må bra igen.Jag har inga svar och jag går också och funderar på det. Jag menar inte attmitt liv är skit men det är inte toppen heller. När man går och tänker sådär såblir det att man tycker synd om sig själv och det är ju aldrig bra men om mantänker på rätt sätt kanske man klarar det. Jag har sett många filmer ompersoner som mår dåligt och allt löser sig i slutet. Men så kanske inteverkliga livet är. Jag ser på livet som ett uppförsbacke jobbig att gå men detfinns alltid en topp, men efter toppen kommer alltid en nerförsbacke också. Såär livet egentligen. Alla mår skit ibland men man måste ju kämpa för att kommatill toppen. Men om man vet att det kommer en nerförsbacke så tycker man attdet inte är värt att kämpa. Men så kommer livet vara upp och ner. Vissapersoner behöver hjälp att komma upp för backen, men vissa klarar det själva.Jag är en sån person som behöver hjälp upp och jag försöker få rätt hjälp upp.För om man inte har rätt hjälp kan man ramla och rulla hela vägen ner igen.Vissa överdriver när dom pratar om sitt liv för att få mer uppmärksamhet sägerfolk, men min tolkning är bara att det är ett rop på mer hjälp. Och vad händernär man inte får hjälp? Jo man känner sig ovärdig och inte ha någon mening medlivet längre. Det är då man frågar sig själv dessa frågorna, Om inte nu? När?

Det finnsingen som vet svaret och det är svårt att lista ut själv. Men man kan inte göraallt själv. Men oavsett om alla på hela jorden skulle försöka lista ut svaretså skulle det inte gå ändå för man kan inte se in i framtiden. Jag ser allt somett spel man kanske förlorar många gånger men någon gång kommer man vinna. Detär just det som får mej hoppas att kanske jag har en bra framtid, kanske intemen det får mej hoppas. Och när man hoppas på nått så kan man bli besvikennågra gånger men man måste försöka mer om man ska lyckas. Men allt är inteenkelt i livet, vissa har haft problem sen dom va små, vissa kanske fått problemsenare i livet. Ingen vet vad man ska göra. Man kan bara ropa på hjälp, mankanske får hjälp men kanske inte. Jag har fått hjälp och jag försökerfortfarande kämpa mej upp. Men jag har fastnat i ett hål i marken. Om dethänder måste man ju gräva sig upp först innan man fortsätter uppåt, men om mangräver på fel sätt kan man komma djupare ner och det är just det jag har. Menjag gräver ändå och hoppas att jag se uppåt igen.

Hoppas jag ger råd till någon och följ mej gärna för mer såna här texter och annat :)Ha det bra !!

Likes

Comments

Heej tänkte skaffa blogg för min lärare tyckte jag skrev väldigt bra och viktiga saker så jag tänkte varför inte:) jag kanske hjälper någon där ute eller kanske inte det vet jag inte än men förhoppningsvis gör jag det. Det kommer komma bättre inlägg med tiden så men får ju se hur många som kommer läsa det jag skriver detta är ju bara en snabb grej...

Lite saker om mej...

Jag är 17 år gammal fyller 18 till sommaren. jag tänker inte säga vem jag är eller visa bild på mej själv för detta ska vara anonymt och jag kommer inte säga vart jag bor heller. jaa vad mer kan jag berätta...

jag hoppas ni läser skulle va kul om jag kunde hjälpa folk, och som sagt bättre inlägg kommer senare :)

ha det så bra !! :D

Likes

Comments