I onsdags fick vi reda på att vårt bygglov hos mamma gick igenom, och jag måste säga, fan vad skönt. Äntligen. Fucking Finally. Det här med att grannarna har överklagat har pågått jag vet inte hur länge, ett år? Mer? Så att äntligen efter mycket tårar och besvikelse ska äntligen huset byggas och jag får äntligen flytta ut från rummet utan någon dörr. Men det som gör mig mest upprymd är mitt rum.

Jag har tänkt lite kring det här om rum och jag har kommit fram till att jag vill ha det rätt luftigt och stilrent. Var igår och köpte lite småsaker till rummet och även fast det dröjer typ sex månader så kändes det otroligt mysigt att redan nu köpa något. Vissa saker ser man bara.

Kalendern är från Lagerhaus för 49 kr, Blocket är från Lagerhaus för 39 kr, plåtburken är från Lagerhaus för 19 kr, kaktusljusen är från Hemtex för 29 kr st.

Likes

Comments

Jag är en sjutton årig tjej som tänkte prova det här med att blogga. Ni förstår, jag har rätt mycket i huvudet som jag skulle vilja få ut, men som jag troligen aldrig skulle säga till någon. Och helt ärligt vet jag inte hur roligt allt som jag har att skriva är, men aja. Jag går i alla fall på Omvårdnadsprogrammet och blir klar Undersköterska våren 2018. På min fritid jobbar jag på McDonald's, har snart passerat åtta månader där, och planerar inte på att sluta någon gång snart så ni lär läsa om det.

För övrigt så älskar jag att planera, resa, rita och titta på tv serier och läsa. Jag kommer skriva om lite allt möjligt, men mest vad som är på min hjärna. Jag tror att jag dock kommer att fokusera lite extra på just mina resplaner, min karriär på McD och mitt skrivande. Sedan kommer det andra när jag har ett behov av att få ut något, men det lär ni märka.

Aja, ni som hittat hit, hej! Vet inte riktigt hur det här kommer att bli men vi testar!

Likes

Comments