Oj! Nu var de länge sen man skrev, men de händer inte så mycket i mitt liv just nu förutom och jobba, just nu är de väldigt mycket jobb. Sitter i skrivande stund på jobbet faktiskt :)

Vad har hänt då?

Jo men man har ju firat midsommar, först jobbade jag 07-15 och sen så kom hjärtat och hämtade mig så åkte vi hem, och va hos svärföräldrarna, vi åt sill å potatis å grilla och hade de mega mysigt faktiskt
❤️

Sen var jag faktiskt hos frisören, de va länge sen och ville fixa till mitt ljusa hår så de såg snyggt och jämnt ute, så de vart lite ljusare och sen klippte jag håret ganska kort, ovanligt med behövligt! Vart as nöjd så noja en ny tid! Vi får se vad de blir då

Kanske inte den snyggaste bilden 😂


Sen har de som sagt inte hänt så mycket, sover å äter å jobbar roligare än så blir de inte!

Nä nu ska jag jobba lite, men ska bli bättre på att uppdatera om mitt tråkiga liv
😂😂😂

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godmorgon eller är de natt fortfarande? :)

Sitter på jobbet, skulle ju vart ledig i helgen men blev inte riktigt så, så min sista natt blev en till natt, de kommer klirra bra på lönen i juli månad så de är väll bra :)

Dock jobbar jag till 12 så blir ett 16h pass, lite kämpigt men de ska nog gå bra, bara kämpa på :)

Igår klev jag av natten och hade en ledig fredagkväll. Älskling väckte mig när han kom hem, så fick jag en redbull av honom,då blev jag en lycklig kvinna.
Sen fick jag övningsköra till Birsta, första gången, dock var de lite läskigt men jag klara mig dit och hem.

Körningen går framåt men inte teorin, den är så tråkig så vet inte hur den ska sitta, men Bara kämpa på :)


Nej nu blir de lite kaffe så man orkar vara vaken :)

Likes

Comments

För ett tag sedan kom de ut nya smaker från Loka, Chokladboll, Hallon frozen yoghurt, Mango pannacotta. Jag har testat alla tre så tänkte dela med mig av min åsikt

(Bild lånad från Google)

Alltså en kort sammanfattning då, jag gillar chokladboll men kanske inte och dricka, det var verkligen en konstig känsla och dricka den, så ja, den var ingen hit.

Men
Mango pannacotta och Hallon frozen yoghurt är helt underbara att dricka om man dricker de riktigt kalla, god smak som känns naturligt, så de kan dem få försätta och sälja :)


Vad tycker ni? Har ni någon favorit?

Likes

Comments

Nu var de länge sen jag blogga, har tänkt flera gånger att jag ska göra de, men har liksom inte blivit av..

Men ska jag vara ärlig har inte mina veckor varit så intressanta, har mest jobbat natt så har sovit dagtid och när jag inte har sovit eller jobbat så har jag övningskört, väldigt intressant liv ;)

Men en dag på min ledighet var vi Himmlabadets utebad, var skönt och bada och sola men tyvärr brände jag mig såklart så har inte varit så mycket i solen.

Och som jag skrev så kör jag väldigt mycket nu, det är as roligt men det som är mindre rolig är teorin, vet inte hur jag ska Klara den för att de ska sitta


Förslag?

Likes

Comments

Ja nu var de ett tag sen jag skrev så tyckte de kunde passa bra med ett inlägg :)

Sitter i skrivande stund på jobbet, jobbar natt så slutar 07 så då är de bara hemma så man orkar flera nätter, har 6 nätter framför mig :)

Vad har jag gjort då?
Jag har haft lillesyster på besök i två veckor, hon har kämpat på med körkortet, och hon lyckades tills slut, så otroligt glad för hennes skull!
Medans hon vart här har de blivit lite utgång å massa god mat och trevligheterSen åkte hon hem i lördags, så då vart de tjejkväll med K, väldigt bra kväll, dock mådde man sisådär på söndagen, men hade en mysigt söndag med min underbara karl :)Nu ska jag kolla vidare på Tre kronor :)

Likes

Comments

Oj va dåligt jag har bloggat!

Har haft ledigt en vecka, och gud vad skönt, är ledig till torsdag, ledigheten har behövts :)

Sen har man hunnit fylla år, hela 29 år, bara 1år kvar till 30!

Men hade en bra födelsedag, sen hade vi middag på E-street på lördagen för de närmaste, det var riktigt mysigt. Sen mötte jag upp Malin för en drink och tjejsnack som sluta återigen på E-street med lite dans och kolla på folk och skratta åt dem
Annars har min ledighet bestått utav vila åch lugn :)

Likes

Comments

God eftermiddag :) Tror jag att de blir..

Har inte uppdaterat något men nu har jag lyckas och ta mig i kragen och ladda ner appen , så nu har jag inga ursäkter , men tror inte ens folk läser min blogg 😂

Det är iallafall påskafton , sitter på jobbet , har vart här sen 07 så är ganska trött men jag slutar ju 16 så är ju inte överdrivet långt kvar , då är de hem å slira om och iväg på påsk bord hos svärföräldrarna :)

Dax å jobba sig lite :)

Likes

Comments

Jag har haft det i tanken länge men beslöt mig nu när jag bara låg i soffan, att nu är det dax att börja Blogga, skriva av sig och ha något att kolla tillbaka för :)

Just nu ligger jag i soffan och kollar tv, ska kika ifall vattnet har kommit tillbaka, satan vad man är handikappad ytan vatten :/ 


Jobbar jour inatt så börjar 20 och slutar 08.30, därför man kan slappa mitt på dan :)

Likes

Comments