Jag kommer ihåg i början av högstadiet hur det faktiskt var roligt att få tillbaka sina uppgifter och se sitt betyg, för min del var det oftast ganska höga resultat vilket stärkte mitt självförtroende och gav mig motivation till att fortsätta prestera lika bra igen. Well, den tiden försvann och det känns piss. Just nu känns det som att jag inte kan prestera bra oavsett hur mycket jag förbereder mig, det där jävla "E":et förföljer mig hela jävla tiden.

Hela hösten har mitt batteri legat på 10%, jag har lämnat in arbeten där jag lagt ner typ hälften av all kraft jag har eftersom jag faktiskt inte kan lägga mer, den andra hälften behöver jag för att överhuvudtaget kunna ta mig upp ur sängen på morgonen. Det är piss. Kan jag inte bara få ta studenten snart.

Fattar inte grejen med att köra slut på ungdomar med tidiga morgnar och alldeles för många prov/inlämningar på för kort tid, det är vi som ska orka ta över det här landet sen, hur ska det funka när alla "nyvuxna" är sönderstressade och deprimerade?

Jaja, nu kör vi på det här året och hoppas på det bästa iallafall, betygsystemet suger och det vet nog dom flesta, men hur viktigt är det egentligen att kunna det svåraste mattetalet när du väl är på en arbetsintervju liksom?Likes

Comments

Hej peepz, startade den här bloggen mest för att få skriva av mig och klaga på saker, vene om jag kommer vara så värst aktiv men det märker vi I guess.

Jag är en 17årig tjej som lever livet med panikångest och alldeles för många tankar som väldigt få egentligen orkar lyssna på, jag vet dock att jag inte är ensam om att känna och tycka vissa saker så man kan väl se den här bloggen som en plats för folk att kunna relatera till saker och inte känna sig så ensamma helt enkelt.

Hela mitt liv går ut på musik, jag sjunger verkligen hela tiden och har alltid en låt på hjärnan.

Tror inte att jag skriver så mycket mer om mig själv just nu, det mesta kommer väl att skrivas ut med tiden liksom.

Byyye 

Likes

Comments