Måste bara nämna att för något år sedan eller två så ville jag skaffa större bröst och var så inställd på att spara ihop pengar till det.

Men nu idag så trivs jag väldigt bra med mina små bröst. Jag tycker att dom är vackra och fina och välformade. Jag har storlek XS på mina bh:ar och jag är fan nöjd <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Det har nu gått en månad sedan jag hörde något av dig pappa.

Du var sur på mig förra månaden för att jag inte hade svarat på ett sms och jag bad om ursäkt och sa att jag hade haft mycket att stå i med skolan eftersom att jag håller på att halka efter och för att min ätstörning har blivit värre. Svaret jag fick sårade mig.

''Ok. Jag ska inte störa'' skrev du till mig.. Hur? Varför?

Hur kan man vara så kall? Att han inte ens undrar?

Detta är ett exempel varför jag inte vill ha dig i mitt liv..

Måste bara samla mig ett litet tag till och tänka igenom allt och se om vår relation ens är värd att kämpa för för det känns som att det bara är jag som måste arbeta för den, Allt ligger hela tiden i mina händer. Det är inte rättvist. Likes

Comments

När man känner sig övergiven och att man står i hela den här röran själv känns sjukt jobbigt just nu.

Min hälsa blir bara sämre och sämre för varje dag som går och jag dömer mig själv väldigt hårt utan att knappt veta om det förens i efterhand.
Samtidigt som allt detta pågår så kräver skolan en massa fram och tillbaka så att jag nästan har lust att kasta in datorn med allt jag har.
Just nu har inte mitt huvud någon ork för en massa uppgifter. Speciellt tal som man ska hålla inför en klass med folk som inte är villiga att växa upp (inte precis alla men tyvärr majoriteten).

Funderar nästan på att hoppa av, resa ett tag och sen börja på komvux.

Likes

Comments

Så detta är allt jag orkar få i mig nu om dagarna.
Inte så positivt men vet inte vad jag ska göra just nu. Jag har fått det väldigt svårt att tugga maten så jag håller mig helst till smoothies som innehåller soyamjölk, banan, spenat och bär.

Har eventuellt kunnat trycka i mig en bar eller två. Ska dock försöka att få i mig någon form av tuggbar middag ikväll.

Likes

Comments

Är så himla trött.

Fattar inte hur jag har orkat med denna dag egentligen. Har varit en massa plugga plus läkarbesök som gick både bra och dåligt. Så ska nog bara kasta mig i sängen och somna till någon serie.


Likes

Comments

Hittills har min matdag varit kass.
Till frukost fick jag i mig en halv kvarg plus en banan,
till lunch blev det en proteinbar och en havredryck
och nu som mellis så blev det en juice från Squeezedup. Känns lite misslyckat men ska försöka att satsa på att få i mig mer till middagen.
Varför blir det alltid såhär?.. Måste skärpa mig för detta är inte okej.

Likes

Comments

Längtar väldigt mycket till Juni nu.
Längtar till sommaren och sommarlov i huvudtaget men speciellt till juni. Mycket pga att jag har lite fotograferingsprojekt på gång som kommer att hålla hus då och sen att jag kommer att vara kattvakt hemma hos min far här vid Medborgarplatsen i nästan en månads tid och få den lägenheten för mig själv.
Känner att jag verkligen behöver lite egentid ett tag så då blir det där perfekt. Behöver få andas lite från allt och bara mysa med min katt och pappas tjejs katt. Nu bor dem bara fem nästan 10 minuter ifrån mig men känns ändå som semester ;p

Det enda som jag kan känna blir lite jobbigt blir det här med maten. När jag är för mig själv så blir det lätt att jag glömmer bort att äta vissa dagar.. Så är lite orolig. Kan tappa hungerkänslorna lite titt som tät. Ska dock försöka äta med någon varje dag. Får försöka sätta upp en lapp på kylen för att påminna mig själv lite.
För min egen skull så måste jag nog sätta mig ner och skriva i ordning en matlista ganska snart.
Min far var lite schysst och skulle slänga över en slant till mitt konto som matpengar/ ett tack för att jag ställde upp som kattvakt så som tur behöver jag nog inte slänga några egna pengar.

Ska nog också vara moddig och gå ner på kvarnen på torget vid Medis någon dag i juni och ta någon drink med vänner. Det är nog en av dem värsta sakerna med att ha en ätstörning, man vågar knappt dricka någonting längre pga att man är rädd för kalorierna.. Men ska verkligen kämpa så gott jag kan. Vill inte falla tillbaka och bli lika sjuk som jag var förra sommaren.Likes

Comments

Ja som det ser ut just nu så verkar det vara unga vuxna psykiatrin uppe vid globen som är det enda alternativet för mig för tillfället. Dem är iallafall inom landstinget så att mitt frikort inom sjukvården gäller där. Vill hellre gå till en privat men för tillfället så har jag annat att slänga dem pengarna på. Kan ju kosta runt tusen kronor per möte hos en privat. Det är inte superfarligt men till en början så kommer jag att behöva gå på möten en gång i veckan. Så försöker att undvika privat till en början, och varför inte gå inom landstinget så att det blir gratis?


Jag är ju tyvärr lite skeptisk till unga vuxna kliniken men måste ge det ett försök. Under alla år som jag har mått dåligt psykiskt så har jag bara blivit runt kastad på alla möjliga kliniker. Ingen har kunnat hjälpa mig och har dem det så har det bara kunnat bli en kort tid pga människan kanske ska sluta eller som på ungdomskliniken vid globen att dem skulle stänga ned.. Det har ju inte vart så jävla roligt alla gånger. Det enda stället jag har fått en psykolog och stannat hos den är på den privata stresskliniken jag gick på för något år sedan. Men som sagt så kostade det tusen kronor åt gången och då var jag där två gånger i veckan vilket sved lite i plånboken. Mådde dock bättre efter alla möten så det har ju fungerat. 

Men som det ser ut nu så ska jag spendera pengar på en hel del saker nu framöver. 
Ska beställa kläder vilken dag som helst för en stor summa pengar, skor, smink, ögonfransförlängning, ny telefon (till hösten då da), ny kappa osv. Blir tyvärr lite mycket och jag måste ha alla dem sakerna. Kanske inte telefonen men jag vill unna mig en ny. 
Lite typiskt att jag har blivit prylnörd precis som min far och hans broder. 

Ska iväg och klippa mitt hår idag. Äntligen.. Det har blivit ganska långt redan. Det när nästan ned till brösten och jag klippte det till axlarna för fyra månader sedan. Mitt hår växer verkligen som ogräs. Inte så trevligt alla gånger. Speciellt inte när man vill ha kort hår. Sist när jag klippte så blev längden till nyckelbenet men den här gången så blir det nog precis ovanför axlarna. Så att håret precis nuddar axlarna. Det hade nog varit ganska snyggt på mig. Har verkligen lärt mig att älska kort hår! Det är så himla snyggt. Blir förälskad när jag ser tjejer med kort hår <3 
Har verkligen tappat kärleken för långt hår. Tycker att det ser så tråkigt ut på mig själv. Kan knappt göra någonting med det pga att det blir så långt och tungt. Jag älskar ju att locka håret men lockar håller inte på mitt långa hår. Dem vägrar. Tar typ 20 minuter så har det släppt.. Enda sedan jag klippte det kort och har lockat det så har lockarna stannat i två dagar! Den skillnaden! 
Så som sagt så älskar jag kort hår på mig själv för all styling stannar så mycket längre! 

Likes

Comments

Ja igår så valde jag att pausa min tid på dagvården pga att det inte blir någon skillnad och då slösar jag bara mina veckor där. 

Det var tufft att säga till min vårdare att jag ville pausa allt. Vi hade ju pratat om det lite lätt i torsdags men hon trodde inte att jag skulle ta det beslutet. Hon trodde nog att jag bara skulle få mig en tankeställare så att jag skulle pusha mig själv ännu mer till att bli frisk från ätstörningen, men det blir för mycket för tillfället. Så nu står jag här på egna ben igen, vilket är jätte läskigt och kanske inte är så bra egentligen. Jag har mailat runt till olika vuxenpsykiatrier här inne på södermalm så håller tummarna för att någon ska nappa. 

Det var även väldigt jobbigt att säga hejdå till gruppen på dagvården igår. Gillade alla så himla mycket och vissa av dem vet jag att jag inte kommer att träffa när jag ska börja på dagvården igen, vilket är lite tragiskt. Men men. Kanske springer förbi någon av dem på stan :) 

Jag satt och grät lite igår kväll när jag tänkte på allt. Att man inte ska dit var tredje veckan längre. 
Har dock fått väldigt bra kontakt med fyra stycken människor där som jag verkligen vill träffa utanför dagvården! Underbara människor. Vi har stöttat varandra till tusen och haft det roligt ihop. Vi har till och med suttit och gråtit ihop. Då har man ändå kommit varandra hyfsat nära :) 

När jag först började på dagvården så trodde jag att jag inte skulle gilla någon särskilt mycket. Jag var lite rädd att folk där kanske triggade varandra och att ingen var särskilt social. Så var det inte alls. Alla var väldigt godhjärtade och stod där med öppna armar. Man måste bara ta steget att våga prata med dem. Jag skulle rekommendera SCÄ:s dagvård till alla som känner att dem lider av någon form av ätstörning eller börjar märka av ätstörda beteenden. Det kan kännas jobbigt till en början men har man viljan så kan man kämpa sig igenom det. Glöm inte att du aldrig är ensam i en ätstörning. Det finns hjälp att få bara man är villig att ta den. Känner du att du inte vill börja med dagvård så kan du också bara få en kontaktperson (psykolog) där till en början som jag hade i 9 månaders tid. 

Jag vill tacka för min tid på SCÄ:s dagvård och säga att jag ändå hann få lite hjälp under den korta tiden jag var där som totalt blev tre veckor (man är där en vecka i månaden men går på separata möten utanför dagvårdstiden). Jag kommer att återgå till dagvården så fort jag har börjat må lite bättre i mig själv utanför ätstörningen. Det är det som gjorde så att jag inte kunde fortsätta. Kunde inte koncentrera mig på maten. 
Så håller tummarna för mig själv nu och ska försöka kämpa så gott jag kan.


Likes

Comments