Har fått erbjudande att få komma tillbaka till dagvården på SCÄ.

Att få hjälp med maten. Hur mycket jag borde äta vid varje måltid samt hur ofta jag borde äta. Behöver mycket hjälp med det.

Så borde jag ta deras hjälp? Många skulle se det som en självklarhet men jag vet inte hur jag känner angående det. Dom pressar en ganska mycket och jag vet inte vad jag tycker om det.

Jag vill bli frisk från min ätstörning men jag har levt med den så pass länge så att jag är "säker" i den...

Vad fan gör man?...

Någon som har tips?

Likes

Comments

Måste bara nämna att för något år sedan eller två så ville jag skaffa större bröst och var så inställd på att spara ihop pengar till det.

Men nu idag så trivs jag väldigt bra med mina små bröst. Jag tycker att dom är vackra och fina och välformade. Jag har storlek XS på mina bh:ar och jag är fan nöjd <3

Likes

Comments

Det har nu gått en månad sedan jag hörde något av dig pappa.

Du var sur på mig förra månaden för att jag inte hade svarat på ett sms och jag bad om ursäkt och sa att jag hade haft mycket att stå i med skolan eftersom att jag håller på att halka efter och för att min ätstörning har blivit värre. Svaret jag fick sårade mig.

''Ok. Jag ska inte störa'' skrev du till mig.. Hur? Varför?

Hur kan man vara så kall? Att han inte ens undrar?

Detta är ett exempel varför jag inte vill ha dig i mitt liv..

Måste bara samla mig ett litet tag till och tänka igenom allt och se om vår relation ens är värd att kämpa för för det känns som att det bara är jag som måste arbeta för den, Allt ligger hela tiden i mina händer. Det är inte rättvist. Likes

Comments

När man känner sig övergiven och att man står i hela den här röran själv känns sjukt jobbigt just nu.

Min hälsa blir bara sämre och sämre för varje dag som går och jag dömer mig själv väldigt hårt utan att knappt veta om det förens i efterhand.
Samtidigt som allt detta pågår så kräver skolan en massa fram och tillbaka så att jag nästan har lust att kasta in datorn med allt jag har.
Just nu har inte mitt huvud någon ork för en massa uppgifter. Speciellt tal som man ska hålla inför en klass med folk som inte är villiga att växa upp (inte precis alla men tyvärr majoriteten).

Funderar nästan på att hoppa av, resa ett tag och sen börja på komvux.

Likes

Comments

Så detta är allt jag orkar få i mig nu om dagarna.
Inte så positivt men vet inte vad jag ska göra just nu. Jag har fått det väldigt svårt att tugga maten så jag håller mig helst till smoothies som innehåller soyamjölk, banan, spenat och bär.

Har eventuellt kunnat trycka i mig en bar eller två. Ska dock försöka att få i mig någon form av tuggbar middag ikväll.

Likes

Comments

Är så himla trött.

Fattar inte hur jag har orkat med denna dag egentligen. Har varit en massa plugga plus läkarbesök som gick både bra och dåligt. Så ska nog bara kasta mig i sängen och somna till någon serie.


Likes

Comments