Idag var en av få dagar där jag kände att jag fick en riktig ögonöppnare över hur min kropp ser ut..

Under dessa år med min ätstörning så har jag verkligen tappat en del vikt. Minns att jag har vägt runt 59 kg bara runt 6 år sedan och nu tror jag att jag ligger på ungefär 45. Det äcklar mig verkligen. Att jag har straffat min kropp på det här sättet. Att jag har straffat mig själv över huvudtaget. Vad har jag gjort för att förtjäna det här? Inget.. Inget alls. Jag skulle inte ens önska att min värsta fiende fick en ätstörning bara för att det är en sådan hemsk sjukdom.

Är tacksam över att jag fick upp ögonen lite idag. Komma tillbaka till verkligheten och känna att jag måste skärpa mig innan det blir riktigt illa. Får vård på Stockholms Centrum för Ätstörningar men samtidigt som jag får det så måste jag även ge mig själv en liten käftsmäll och inse att jag inte bara kan glida runt där heller. Jag måste kämpa för mitt liv nu. Vart så mycket så att jag började gråta floder ett tag, men jag tror att det är en positiv början på något bra. Så ska försöka påminna mig själv om hur jag egentligen ser ut och att det är illa så att jag kan hålla mig motiverad till att fortsätta gå mot det friska.

Likes

Comments

Färgade håret för några timmar sedan med förhoppning om att det skulle bli exakt som jag ville ha det i huvudet. Dum tanke. Jag vill ha det mörkbrunt upptill och blont ut i längderna vilket det blev, men inte den exakta blonda nyansen som jag ville ha. Det är dock fett typiskt mig. Jag förväntar mig att det ska bli exakt som jag vill ha det. Dock så kommer jag nog bara behöva färga den blond delen en gång till så det är ju positivt :)

Btw hur många är glad som mig att det blir bra väder nu till veckan som kommer? Jag blir nästan överlycklig. På torsdag blir det 9 grader varmt och soligt här i Stockholm :D
Det blir dock snö igen nästa söndag men man kan ju hoppas att det ändras ganska så snabbt.

Likes

Comments

Blockerad en gång och nu är man blockerad igen... Det bara fortsätter och blir värre och värre.

Jag får panik, jag känner hat från alla håll i den här situationen. Dock så förtjänar väl jag allt det hatet. Det är ju mostly mitt fel.

Jag hatar det jag gjorde. Jag kan knappt se på mig själv längre. Jag vill höra av mig till en viss person om det men jag vågar inte än för jag vill inte att personen ska backa undan mer än vad den redan har.

Jag vet inte hur något kommer att sluta. Det enda jag kan gå ifrån är det jag ser online.. Det känns hemskt

Har haft riktiga problem att äta dom senaste 2 dagarna pga detta. Jag blir illamående av minsta lilla sak, till och med vatten..

Vet inte ens hur jag ska klara av att vara bland människor idag. Är konstant nere och funderar så mycket samt är så känslig. Skulle någon ens fråga hur det är så bubblar jag garanterat upp. Blir nog hemma idag..

Jag önskar bara att du inte hatar mig lika mycket. Jag vill verkligen göra allt jag kan för dig. Jag vet att det kommer att bli en lång kamp men jag är villig att ta den och bevisa så mycket. Jag hoppas att du kan se mig i ögonen och låta mig bevisa.

Likes

Comments

Har fått erbjudande att få komma tillbaka till dagvården på SCÄ.

Att få hjälp med maten. Hur mycket jag borde äta vid varje måltid samt hur ofta jag borde äta. Behöver mycket hjälp med det.

Så borde jag ta deras hjälp? Många skulle se det som en självklarhet men jag vet inte hur jag känner angående det. Dom pressar en ganska mycket och jag vet inte vad jag tycker om det.

Jag vill bli frisk från min ätstörning men jag har levt med den så pass länge så att jag är "säker" i den...

Vad fan gör man?...

Någon som har tips?

Likes

Comments

Måste bara nämna att för något år sedan eller två så ville jag skaffa större bröst och var så inställd på att spara ihop pengar till det.

Men nu idag så trivs jag väldigt bra med mina små bröst. Jag tycker att dom är vackra och fina och välformade. Jag har storlek XS på mina bh:ar och jag är fan nöjd <3

Likes

Comments