Hej allesammans!! Sitter just nu och äter lite torsk med ris och broccoli utan sås.😷 brukar äta mat utan sås men alltså att äta torsk o ris det tar hem priset så vidrigt haha! Får stå ut tills mina matlådor är slut sen kan man ju byta till kyckling istället.
Blev ett tidigt rygg/mage pass på gymmet idag, så skönt att ha hela dagen ledig sen!
Föresten, någon av er som har smakat nötkrämen från Barebell som Tyngre tagit fram? Första gången jag smakade den tyckte jag den smakade smör... Men nu gillar jag den!😃

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godmorgon allesammans! Söndag idag och farsdag! Härligt va?
Just nu gör jag ingenting mer än att vänta på att få frukost. Ska troligtvis iväg till gymmet senare innan vi ska iväg till Fredriks föräldrar och äta lite lunch.
På tal om träningen har jag fått en sådan sjuk motivation just nu så jag verkligen kör ALL in på gymmet... haha. Tror jag behövde bli "deppig" från gymmet ett tag för att nu komma tillbaka starkare än någonsin. Det är nu det verkligen är roligt!!

Likes

Comments

Nu är sovrummet i princip klart! Vi ska dock byta kuddfodralen till grått istället, sen ska en tv upp också. Men annars är vi nöjda än så länge! Den sista bilden är på hur det såg ut innan renoveringen :)

Det vi har gjort i rummet är att ha tagit bort strukturtapeten, tapetserat över med övertäckningstapet, målat tre väggar vita samt tapetserat bakom sänggaveln!

Likes

Comments

Hejsan på er! Längesen jag skrev om träning här men nu tror jag att det är dags igen hehe.. som ni vet har jag inte tränat på eeeevigheter då jag tog en paus i samband med att jag hade noll motivation.. Men idag tog jag mig i kragen igen och köpte ett gymkort! Så nu blir det träning dem dagar jag har lust och vill! Det sista jag tänker göra är att pressa mig själv, det blir inte lika kul då! Så nu kör jag på och tränar för nöjes skull samt att det är ju faktiskt rätt så tråkigt att bara sitta hemma o glo😜

Känns som att börja om på ruta noll igen. Bild tagen sedan idag!👆🏼

Likes

Comments

Igår var vi och fixade nya tapeter till fondväggen i sovrummet. Ja vi ska göra om där inne tänkte vi. Nu är det en gammal och sliten tapet som vi vill få bort, då ska vi alltså tapetsera över den med "övertäckningstapet" eller vad det nu heter (haha) så väggarna blir släta, måla tre vita och denna tapet nedan som fondvägg. Vad tror ni om det?!

Igår kollade vi även på badrumsmöbler samt funderade lite över hur vi vill att det ska se ut. Vi ska nämligen renovera badrummet också! Kommer bli så bra när det blir klart. Men först sovrummet! 😊

Likes

Comments

Såhär fint blev resultatet från igår! Lite svullna nu också dock. Men jag är sååå nöjd!

Likes

Comments

Hejsan kära ni 😃 Tänkte berätta att vi äntligen har bokat en resa till Thailand! Vi blir borta två veckor och flyget går till Bangkok (BKK), sen tar vi ett flyg vidare mot vart vi känner att vi vill. Så tänkte fråga er om ni har något tips på vart man kan åka? Vi tänkte oss Koh samui (stavning), men vi får se. Har ni något tips på vart man kan åka/göra/uppleva så skriv gärna det i kommentarerna här nedan!

Likes

Comments

Jag har extrema kocentrationssvårigheter

Nu kanske ni tänker "hur ska du då kunna plugga i höst?" Jo, så länge jag får sitta själv och verkligen få tiden till att fokusera så går det galant. Har lätt för att snubbla in på andra tankar, och tänker oftast på något som inte ens har med ämnet att göra. Något roligare helt enkelt. Jag ska plugga i höst och jag ser det som en stor utmaning för mig då jag vet att jag som sagt har svårt att koncentrera mig. Detta med att börja plugga igen trodde jag aldrig skulle ske. Men när det är något jag verkligen tycker om och när det verkligen är något som intresserar mig så tror jag att det kommer att underlätta.

Har förstorat mina läppar

Japp, jag har förstorat mina läppar för ca 1,5-2 år sedan. Min överläpp var väldigt liten och "pekade nedåt". Men nu är medlet i mina läppar i stort sätt borta och det har återgått till min normala storlek.

Lite av en perfektionist

När jag tex städar måste jag städa bort precis minsta lilla dammtuss. Eller om något ser fel ut måste jag fixa till det. Har jättesvårt att välja kläder (kanske ganska vanligt iof) men när jag bestämt mig och precis ska gå kan nästan tårarna komma för jag ångrar mig och måste byta igen. Detta med kläder är även ett stort stressmoment för mig.

Spontan

Jag kan vakna på morgonen och tänka "detta vill jag göra idag" istället för att göra det jag kanske måste göra och det som är planerat för dagen. Dagens planer blir lidande för att jag vill göra andra saker och kan då få dåligt samvete för det senare.

Gråter till veterinärerna på tv

Japp. Är det något djur som inte mår bra eller ska avlivas osv så börjar jag böla. Relaterar ofta till mina egna katter.

Pratar med katterna som om dom skulle förstå

Mina katter är som mina bebisar för mig, pratar med dom som om dom skulle fatta vad jag säger. Skulle dom försvinna är det som om min värld skulle rasa samman.

Flyttade hemifrån som 17åring

När jag bodde hemma var min största önskan att få flytta hemifrån, fick chansen när jag var 17år och tog den. Flyttade till en liten vindsvåning på 37 kvadrat.

Livrädd för mörker

Sedan jag blev jagad på vägen hem från jobbet går jag alrig mer ut själv i mörkret om jag inte måste. När jag tex går hem från krogen hämtar alltid min sambo mig eller så tar jag sällskap med någon. Har hänt att jag gått hem någon gång men då har jag alltid någon jag pratar med i telefonen.

Varit en av kalmarläns största bloggerska

När bloggar inte var så "inne" för några år sedan så var jag en av kalmarläns största bloggeskor. Tröttnade på att blogga sorgligt nog och slutade.


Likes

Comments

Köpte en ny ögonskuggs-palett här om veckan och jag älskar verkligen färgerna. Paletten kommer ifrån märket Sleek och är köpt på HM. (Dock hittade jag den inte på deras hemsida, men klickar ni på märket så kommer ni till en annan sida som säljer likadana)
Jag brukar först lägga den matta bruna färgen och sedan avsluta med den mer "glittriga" för att framhäva mina ögon.
Brukade tidigare nästan aldrig använda ögonskugga men nu har jag hittat en jag verkligen gillar så då åker den på rätt så ofta!😃

Likes

Comments

Hejsan! Längesen jag skrev här och det är för att jag inte har hunnit och har jobbat en massa, samt att jag inte har haft något speciellt jag kunnat skriva om. Men idag tänkte jag att ni skulle få ta del av vår "renovering" som vi gjort i vår lägenhet som vi köpte förra sommaren. Inte dom bästa bilderna men jag hoppas det blir bra ändå! :)

Precis innan vi flyttade in målade vi hallen. Från blommigt till vitt! Samt fick hallen lite klinkers.

Vardagsrummet fick ett stort lyft från "gammal tapet" ni vet när det är mönster i? Till släta väggar. Tre vita och en mörkare.

Dörrarna i lägenheten har fått ett nytt liv från bruna till vita.

Nästa renovering blir sovrummet! Där ska vi ta bort "den gamla tapeten" och göra den slät, måla tre väggar samt en fondvägg. Det kanske vore intressant att följa med på?! :) ha en bra dag!

Likes

Comments