Hejsan på er! Längesen jag skrev om träning här men nu tror jag att det är dags igen hehe.. som ni vet har jag inte tränat på eeeevigheter då jag tog en paus i samband med att jag hade noll motivation.. Men idag tog jag mig i kragen igen och köpte ett gymkort! Så nu blir det träning dem dagar jag har lust och vill! Det sista jag tänker göra är att pressa mig själv, det blir inte lika kul då! Så nu kör jag på och tränar för nöjes skull samt att det är ju faktiskt rätt så tråkigt att bara sitta hemma o glo😜

Känns som att börja om på ruta noll igen. Bild tagen sedan idag!👆🏼

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Igår var vi och fixade nya tapeter till fondväggen i sovrummet. Ja vi ska göra om där inne tänkte vi. Nu är det en gammal och sliten tapet som vi vill få bort, då ska vi alltså tapetsera över den med "övertäckningstapet" eller vad det nu heter (haha) så väggarna blir släta, måla tre vita och denna tapet nedan som fondvägg. Vad tror ni om det?!

Igår kollade vi även på badrumsmöbler samt funderade lite över hur vi vill att det ska se ut. Vi ska nämligen renovera badrummet också! Kommer bli så bra när det blir klart. Men först sovrummet! 😊

Likes

Comments

Såhär fint blev resultatet från igår! Lite svullna nu också dock. Men jag är sååå nöjd!

Likes

Comments

Hejsan kära ni 😃 Tänkte berätta att vi äntligen har bokat en resa till Thailand! Vi blir borta två veckor och flyget går till Bangkok (BKK), sen tar vi ett flyg vidare mot vart vi känner att vi vill. Så tänkte fråga er om ni har något tips på vart man kan åka? Vi tänkte oss Koh samui (stavning), men vi får se. Har ni något tips på vart man kan åka/göra/uppleva så skriv gärna det i kommentarerna här nedan!

Likes

Comments

Jag har extrema kocentrationssvårigheter

Nu kanske ni tänker "hur ska du då kunna plugga i höst?" Jo, så länge jag får sitta själv och verkligen få tiden till att fokusera så går det galant. Har lätt för att snubbla in på andra tankar, och tänker oftast på något som inte ens har med ämnet att göra. Något roligare helt enkelt. Jag ska plugga i höst och jag ser det som en stor utmaning för mig då jag vet att jag som sagt har svårt att koncentrera mig. Detta med att börja plugga igen trodde jag aldrig skulle ske. Men när det är något jag verkligen tycker om och när det verkligen är något som intresserar mig så tror jag att det kommer att underlätta.

Har förstorat mina läppar

Japp, jag har förstorat mina läppar för ca 1,5-2 år sedan. Min överläpp var väldigt liten och "pekade nedåt". Men nu är medlet i mina läppar i stort sätt borta och det har återgått till min normala storlek.

Lite av en perfektionist

När jag tex städar måste jag städa bort precis minsta lilla dammtuss. Eller om något ser fel ut måste jag fixa till det. Har jättesvårt att välja kläder (kanske ganska vanligt iof) men när jag bestämt mig och precis ska gå kan nästan tårarna komma för jag ångrar mig och måste byta igen. Detta med kläder är även ett stort stressmoment för mig.

Spontan

Jag kan vakna på morgonen och tänka "detta vill jag göra idag" istället för att göra det jag kanske måste göra och det som är planerat för dagen. Dagens planer blir lidande för att jag vill göra andra saker och kan då få dåligt samvete för det senare.

Gråter till veterinärerna på tv

Japp. Är det något djur som inte mår bra eller ska avlivas osv så börjar jag böla. Relaterar ofta till mina egna katter.

Pratar med katterna som om dom skulle förstå

Mina katter är som mina bebisar för mig, pratar med dom som om dom skulle fatta vad jag säger. Skulle dom försvinna är det som om min värld skulle rasa samman.

Flyttade hemifrån som 17åring

När jag bodde hemma var min största önskan att få flytta hemifrån, fick chansen när jag var 17år och tog den. Flyttade till en liten vindsvåning på 37 kvadrat.

Livrädd för mörker

Sedan jag blev jagad på vägen hem från jobbet går jag alrig mer ut själv i mörkret om jag inte måste. När jag tex går hem från krogen hämtar alltid min sambo mig eller så tar jag sällskap med någon. Har hänt att jag gått hem någon gång men då har jag alltid någon jag pratar med i telefonen.

Varit en av kalmarläns största bloggerska

När bloggar inte var så "inne" för några år sedan så var jag en av kalmarläns största bloggeskor. Tröttnade på att blogga sorgligt nog och slutade.


Likes

Comments

Köpte en ny ögonskuggs-palett här om veckan och jag älskar verkligen färgerna. Paletten kommer ifrån märket Sleek och är köpt på HM. (Dock hittade jag den inte på deras hemsida, men klickar ni på märket så kommer ni till en annan sida som säljer likadana)
Jag brukar först lägga den matta bruna färgen och sedan avsluta med den mer "glittriga" för att framhäva mina ögon.
Brukade tidigare nästan aldrig använda ögonskugga men nu har jag hittat en jag verkligen gillar så då åker den på rätt så ofta!😃

Likes

Comments

Hejsan! Längesen jag skrev här och det är för att jag inte har hunnit och har jobbat en massa, samt att jag inte har haft något speciellt jag kunnat skriva om. Men idag tänkte jag att ni skulle få ta del av vår "renovering" som vi gjort i vår lägenhet som vi köpte förra sommaren. Inte dom bästa bilderna men jag hoppas det blir bra ändå! :)

Precis innan vi flyttade in målade vi hallen. Från blommigt till vitt! Samt fick hallen lite klinkers.

Vardagsrummet fick ett stort lyft från "gammal tapet" ni vet när det är mönster i? Till släta väggar. Tre vita och en mörkare.

Dörrarna i lägenheten har fått ett nytt liv från bruna till vita.

Nästa renovering blir sovrummet! Där ska vi ta bort "den gamla tapeten" och göra den slät, måla tre väggar samt en fondvägg. Det kanske vore intressant att följa med på?! :) ha en bra dag!

Likes

Comments

Godmorgon måndag! Idag vaknade jag med en extrem träningsmotivation. Jättekonstigt i sig då jag alltid är motiverad till att träna. Men idag känns det liksom som om jag skulle kunna gå ut och springa flera mil. Typ den känslan om ni förstår mig rätt!😃

Måndag idag då alltså, vad ska ni hitta på? Själv ska man städa ordning lite här hemma sen laga matlådor för veckan och träna. Rygg och baksida axlar står det på schemat idag! Ha en bra start på veckan!

Likes

Comments

Sedan jag skaffade coach har jag mått så (förlåt) jävla bra både fysiskt och psykiskt! Jag orkar mer, får inte insulinkänningar där jag känner mig "låg" osv. Jag äter mer regelbundet och bättre mat, humöret är så mycket bättre då blodsockret inte längre är en berg- o dalbana! Jag håller med andra ord en jämn balans mellan kosten och träningen. Vet precis hur mycket mat jag stoppar i mig och det känns så himla skönt att ha kontroll helt enkelt!!❤️

Likes

Comments

Blandade i proteinpulver med smak av bananchoklad i gröten imorse o den blev sååå god👌🏼 rekommenderar det verkligen!

Likes

Comments