Fredag jobbade jag som vanligt 8-16. Åkte och handlade lite ost&kex tills kvällen med Wilma efter jobbet och sedan hem för att sätta igång min nya telefon som jag köpt. Riktigt nöjd över den än så länge.
For ut till Wilmas villa med flickorna senare och spendrade kvällen där. Åt vår ostbricka på bryggan och några av oss badade lite också. Mysigt!

Lördag for jag och handlade med mor&far och gjorde mig senare klar inför kvällen i lugn och ro. For 6tiden till "mommahouse" och hade en kul kväll med härliga människor innan vi for till Åminne. Efter endast 1h i Åminne fick jag och Nicke skjuss hem igen.

Idag började jag dagen med att åka ut till Märigrund med båt, dit många andra människor också kom. Åkte till villan och fixade mat innan vi åkte hem.
Ikväll har jag varit och hälsat på min snart 4dagar lilla kusin. Så söt och så liten❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej! Jag har haft en riktigt härlig midsommar och hoppas att också du har haft en bra sådan!
Torsdagen fick jag sluta halv3 pga regnet. Sov en stund när jag kom hem, åkte efter ett paket från Nelly och Nicke kom hit. Vi spelade tennis och kollade Bones.

Midsommaraftonen åkte jag ut till villan med familjen, solade, åt supergod mat och åkte med båten till några grannar för att äta mera mat. Efter en trevlig kväll md många skratt for vi tillbaka till villan 12tiden och jag somnade ganska direkt.

Midsommardagen började med att syster och jag åkte upp till kyrkan för att dela ut rosor åt några konfirmander. När vi kom hem började jag göra mig färdig inför kvällen. Halv7 tiden fick jag skjuss till Lavi på förfest och senare åkte vi till Fagerö. Jag hade en riktigt rolig kväll trots några tårar. Tog bussen till Pjelax med Beata & Julina efteråt där vi somnade i vårt tält 4tiden.

Vaknade 9 igår efter 5h sömn. Vi låg och pratade i några timmar och åkte senare på mat till Fagerö klockan2. Satt där ganska länge innan jag åkte hem och för att sova. Vaknade av att Nicke kom hit, vi kollade lite youtube och sov lite till innan han åkte hem.

Likes

Comments

3 saker jag ser fram emot

→ midsommar.
→ fler varma sommardagar.
→ tomatkarnevalen.

3 saker jag inte kan

→ springa längre sträckor.
→ prata finska.
→ välja rätt kassa när jag handlar. Lyckas alltid hamna i den som går mest långsam.

3 saker jag gillar

→ sol och värme.
→ att inreda mitt rum.
→ kramas.

3 saker jag inte gillar

→ korv i de flesta former.
→ ormar.
→ dryga personer.

3 saker jag borde

→ ha storstädning i mitt rum.
→ måla en spegel.
→ tvätta vespan och fyrhjulingen.

3 saker jag blir lugn av

→ åka båt när det är spegelblankt och kväll.
→ när äldre personer berättar om olika händelser från förr i tiden. Vet inte egentligen varför det får mig lugn.
→ sola medans man läser någon bra bok.

3 saker jag kan

→ baka.
→ ta hand om andra.
→ rulla min tunga.

3 saker jag gjort den senaste veckan

→ jobbat.
→ kollat på Kraft2 match.
→ ätit pizza med flickorna.

Likes

Comments

Efter en helt okej första jobbvecka var de riktigt skönt med helg.
Jag började helgen med tacomys med familjen. Senare kom Nicke hit och vi kollade fotbolls EM innan han åkte hem.

I lördags åkte jag och handlade lite med mamma&pappa. På kvällen kom Julina, Beata, Wilma och Nicke över vi kollade mera fotboll, åt gott och var ut på en kort promenad. De åkte hem 1tiden och jag somnade ganska snabbt därefter.

Idag åkte jag ut till villan under dagen. Solade lite även om det inte var så värst varmt. Pappa hade fixat sommarmat med röktlax, nypotatis och gräddfil som vi åt innan vi åkte hem.

Just nu sitter jag och kollar på Nelly och funderar om jag ska klicka hem några saker eller inte. Ska också fixa ihop lite lunch tills imorgon och kolla någon serie innan jag somnar ikväll.

Likes

Comments

Lördagens program blev skolavslutning, studentfirande, förfest med klassen och fagerö på kvällen. En riktig bra dag med massor av skratt.
Här kommer lite bilder från gårdagen.

​Idag har jag städat lite och kollat kraftmatch med Melissa. Imorgon börjar sommarlovet påriktigt vilket också innebär att sommarjobbet börjar. 

Ha en bra start på sommarlovet!💕

Likes

Comments

Spenderade lördagen ute i solen och vid 5tiden kom Beata & Julina över. Lyssnade in sommarens sommarplågor och pratade. Nicke kom också hit runt 8tiden och vi gick alla ut och gå. Perfekt väder för kvällspromenad och vi gick till en liten bro och satt där en stund (läs kastade stenar i vattnet som små barn haha) innan vi gick tillbaka.

När Julina och Beata åkt hem kollade vi Champions League finalmatchen som var onödigt lång och lite tråkig enligt mig. Men efter typ 3h och straffar vann det "rätta" laget enligt N.

Idag har jag storstädat mitt rum och möblerat om dock inte riktigt nöjd ännu men får fixa mer imorgon. Mellan städningen har jag hunnit leka med kusinen som kom på besök, varit ner till fagerö på mat med familjen och varit en sväng till momma & moffa.

Likes

Comments

En helg med bra väder har vi haft.
Lördagen började ganska skit och jag var inte alls taggad på att åka på Vappenfirande senare på kvällen. Flickorna och Nicke kom hit halv 5 tiden och vi gjorde oss i ordning inför kvällen. Åkte till Yttermak 7 och det blev nog en bättre kväll än vad jag trott med ganska mycket folk.

Idag for jag, flickorna, Nicke & Amer på pizza och sedan vidare till Tinasglass. Satt på en parkeringsruta någon timme i solen, körde runt lite och hade en lugn och bra kväll.
Kom hem 8tiden, städaade lite och nu ligger jag och kollar Carrie Diaries.

Likes

Comments

Ännu en helg har gått och skolavslutningen närmar sig, bara lite mer än en månad kvar.
I fredags åkte vi med väneleverna i åk9 och lite annat folk på musikal i Vasa. Förstod ingenting av handlingen men, men det gick väll att titta på. Vi åt mat på Spices, såå gott. Åkte till Julina när jag kom från Vasa med Wilma & Beata där vi lämnade över natten.

Lördag vaknade vi 9-tiden. Städade undan lite och gick ut på en lång promenad i solen med hunden. Så härligt och varmt. Åkte hem 12tiden och det började snöa men det smälte bort ganska fort, tur det. 5tiden åkte jag med familjen på 70års kalas. Helt bra kväll med en del av släkten på plats.

En liten skål med kusinen.

Idag har det inte hänt mycket alls. Har legat i sängen i princip hela dagen och kollat Carrie Diaries. Åkte till Beata en sväng ikväll och åt lite glass. Nu är jag tillbaka i sängen och tänker göra lite läxor innan jag somnar.

Ha en bra vecka alla💕

Likes

Comments