Nu har jag gått min frankurs, roligt men långq dagar. Här kommer några bilder på mitt första sett

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Första dagen på utbildningen gjord vart i Göteborg sen 10-19.
Lång dag men även erfaren, vart roligt men mycket strul på vägen hem som gjort mig förbannad. Nu ska jag träffa en vän, och njuta av den korta helgen man har. Bättre tider kommer, jag kommer få pengar för detta ett jobb och starta ett eget företag. Det är alltid ett + för min del.
Hoppas ni får en mycket mysigare helg än mig!
puss💋

Likes

Comments

Änttliigeeenn eller vad säger vi?
Första skolveckan avklarad, skönt
nu är det helg och jag ska gå en utbildning för att göra fransförlägning, och behöver 10 modeller. 150kr
Hojta till och må bäst!

Ni når mig på 💋
Mail -> banny34@live.se
Snapchat -> fannyysvenssonn
Fb -> Fanny Svensson

Likes

Comments

kärlek det som kan vara så underbart men ändå göra så fruktansvärt ont när man har någon man tycker om och den ska försvinna ur ens liv, som en del av en försvinner. men en människa kan påverka en så fruktansvärt mycket glad för ett ord men även ledsen för ett ända ord.
men alla vi är olika och jag tror att det är det som är så svårt med kärlek, att förstå varandra vi måste förstå att vi är olika du och jag men vi måste hitta vägar för att kunna få den bilen att åka igenom detta, kunna förstå varandra på min och din väg. och tänka hur hade det här sett ut i min sits om jag gör si och så, behandla varandra som du själv vill bli behandlad. kärlek har ingen ålder folk träffas vid ung ålder och är gifta i nu läget det gäller bara att förstå varandra hur du tänker hur jag tänker alla tänker olika och är olika.
men jag är rädd , rädd för att när man har något kan man även förlora det.och det kan göra mig galen när ett frågetecken står framför två personer och man förstår inte varandra. det knäcker ett band med bråk.
gör allt för varandra förstå varandra för inget ska förstöra ett bråk. alla bråkar ingen idé att fly ifrån bråken det blir bara sämre.
om man tycker om en person så mycket så ska man få bilen att rulla på våran väg din och min väg din och min bil.
puss och kram
hoppas att du har haft en bra dag!💋

Likes

Comments

Allt jag vill är att kunna vara själv utan att ha ångest, fattar själv inte vart den kommer ifrån den bara kryper in i mig och stannar där. Skolan har börjat, och börjat vela igen. Praktikplats hit och ditt att jag aldrig kan få vara på en praktikplats som jag trivs på för en gångs skull. Så nu ska det bytas igen.
Jag har märkt det med åren, jag får ångest för ingenting. Och det gör mig galen, sommaren går mot sitt slut och det är så tråkigt.
men har min häst som alltid får mig le.
Du som läser detta, må bra livet är för kort !


Nya tag och nya dagar, det ska bli bättre💌

Likes

Comments

Imorgon börjat skolan, sommarlovet har gått så otroligt fort!
Har vart lite överallt i sommar och har haft så otroligt roligt. Nu börjar jag jobba i tre veckor sen är de skola och jobba.
Men nu ska man även ställa klockan på 06 och gå upp, du vet orka gå upp. Under sommarlovet så har man ju sovit till 11 varje dag.. men men, nu är det nya tag, men det är så många nu för tiden som ger upp med skolan och det ska man inte du får en utbildning som du kommer ha hela livet. Ett jobb för livet? Jag klarar detta, och ni med❤️

Likes

Comments

Ibland gör det så ont i mig att jag bara vill ligga kvar i min säng i evigheter, vill inte träffa sådana människor som trycker ner mig och försöker stoppa mig till saker som att välja rätt utbildning nervärdera mig att " Fanny du kan la inte byta däck " ja ni läste rätt.
Jag har valt min utbildning som personbilsmekaniker vilket innebär att jag alltså ska byta däck, byta bromsar, byta bakaxel.
Jag är en tjej och ja, jag kan också!
Man måste börja stå på sig i dagens samhälle.
Jag har en ponny vid namn Emmsa ett arabiskt fullblod till de som är intresserad , tycker oftast det är skönt att rida ut och kunna få andra tankar när man inte mår sådär jätte bra.
Jag har en mamma som jag bor med och en pappa som bor i Norrköping av olika skäl.
Jag tycker om att skriva av mig ibland så varför inte starta en blogg? Så let's go

Likes

Comments