Så nu har skolan börjat igen o det känns inte bra. Nu kommer man in i stressen igen och nu kommer vi få fler läxor osv. Det ända som då är lite roligare är att vi har fått nya lärare i nästa varenda ämne och sen har vi även fått 5 nya tjejer i klassen.

Här är en bild på min skolväska.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag har jag o några kompisar varit inne i Malmö. Det började dock med att vi gick vilse men till slut hittade vi. Vi gick lite inne på triangeln sen åt vi där inne och efter en stund så gick vi lite i stan.
Senare på dagen så hade vi inget att göra så vi satte oss i en trampe båt och trampade runt en stund i kanalen inne i Malmö. Det var faktiskt väldigt kul.

Imorgon ska jag vara hos mina kusiner hela dagen.

Likes

Comments

För ngn dag sen så var jag o några kompisar ute o tog lite bilder. Så här fr ni två av dom.

Likes

Comments

Sorry för ett långt uppehåll men har varit på massa cuper och sen har jag velat ta en liten paus från bloggen.
Men nu tänkte jag börja igen med att blogga. Så jag hoppas ni kommer bli nöjda med inläggen nu.

Likes

Comments

Nu ska vi vänta på hotellet i två timmar på att bussen ska komma och sen ska vi åka den i 25 minuter. Det känns jätte jobbigt att lämna det hade helst velat vara här i två veckor.
Igår var det en sjukt rolig dag. Så det slutade ju roligt. Vi åkte först jetski med våra kompisar som kom hit i söndags. Sen tränade vi i gymmet med dom och på kvällen åt vi middag med dom. Sen kollade vi även på MFF i sports baren vilket var väldigt roligt.


Det kmr inte komma upp fler inlägg tills på måndag för jag ska spela cup i Helgen.

Likes

Comments

Förrätt

Huvudrätt

Efterrätt

Likes

Comments

Nu har vi varit här i två dagar och tiden går ju så fort. Vädret här i Rhodos är så sjukt fint. På nätterna är det ungefär 27 grader och på dagarna är det ungefär 44 grader. Asså man steker ju något enormt. I poolen är det cirka 25 grader så det är rätt så skönt att bara hoppa i o svalka sig där.
Idag har vi bara legat vid poolen o slappat. Snart ska vi gå till en restaurang och käka där. Det ska bli jätte gott.

Likes

Comments

Hej hej
Precis anlänt till Rhodos och fy vad det känns skönt. Flygresan gick sjukt bra jag kollade på film hela vägen. Här i Rhodos är klockan ungefär 1 och det är 27 grader så SKÖNT.
Mer uppdatering imorgon.

Likes

Comments

Igår åkte jag och mamma till Falsterbo Horse show. Där gick vi o kollade i olika monter o inne på ginatricot hittade jag en randig långärmad piké där det står Falsterbo Horse show. Sen på Tessie köpte jag ett par svarta byxor, en vit blus och Nellie Berntssons bok. Fick även den signerad av Nellie.

Idag har jag varit hos tandläkaren och hade inga håll. Hahaha!

Pappa kom precis hem med mina nya fotbollsskor och jag bara älskar dom.

Likes

Comments

Idag har jag varit o kollat på MFF och deras match blev 2-2. Jag älskar att åka och titta på MFF det är livet😂😂. Sen har jag bara varit hemma.
Jag har nt så mycket att skriva om.

Likes

Comments