hej hej! Förlåt för de inte alls kommit upp nått inlägg på JÄTTE länge men de har vart mycket med sjukhuset och så:) det som hänt är att efter jag opererats har ärret i armhålan växt ihop konstigt och stramar ( tror jsg det heter ) jätte mycket. Så har vart hos vårdcentralen 3 ggr i veckan. Sen har jag vårt på sjukhuset åh tränar armen och så. Men asså nu vet jag it vs som kommer hända med ärret, dom på sjukhuset sa plastikoperation kanske😬 Åh jag tycker allt med operation är läskigt. Men nått positivt! Jag ska till stan idag med en kompis. Kaninerna har blivit vaccinerade👍 Det var allt för nu hejdå;))

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Kanin dag<3

Hej hej! Idag har jag vart i Varberg och hämtat en till kanin:) en dvärgvädurs hona som är vit svart Japantecknad. Jättegullig är hon men lite rädd eftersom allt här är så nytt men hon vänjer dig.


I kaningården är vi snart klara, vi ska bara sätta upp dörren och väggar sen kan dom gå där istället för att vi måste bära dom till rastgården dom har nu. Lotus tycker ju det är lite spännande med en ny kanin jämte sig.


Vi ska ha dom mest som kel kaniner men jag ska försöka få Lotus att hoppa över hinder. Lilly ska vi nån gång ställa ut, bara för att kolla vilka poäng hon får. Man har ju märkt nu att Lotus växt GANSKA mycket om man jämför med Lilly. Vi hörs imorrn:))

Likes

Comments

Hej hej! Heter Fanny och denna blogg kommer handla om va som händer i mitt liv på fritiden och så. Hoppas ni vill läsa mina inlägg<3

Likes

Comments