Idag har jag äntligen flyttat ut från min kära lägenhet, alla möbler utom sängen som vi tar imorgon. Det känns så himla konstigt att lämna mitt mysiga lilla ställe på 23 kvm. Första lägenheten, så mycket känslor att lägga den och allt som hör till livet i Ängelholm bakom sig och starta ett nytt kapitel. Det är helt klart med skräckblandad förtjusning jag lämnar, medveten om att det kan ta upp till ett år innan jag är tillbaka i Sverige.

Jag vill verkligen ta tillvara på all den lediga tid jag har kvar och spendera den med familjen framförallt. Flyttar hem till mamma under ett par dagar och ska försöka hitta på så mycket som möjligt med henne och Hector, julbaka, bara umgås och ta det lugnt. Mina sista dagar blir sedan hemma hos pappa, vilket verkligen blir ett skönt och välbehövligt avslut. Firar jul där med hela släkten så det blir perfekt, älskar julen och allt den för med sig. Kommer sakna min familj så fruktansvärt mycket, känner det på mig!

Det enda som är kvar nu innan dess är flyttstädningen och hur tråkigt låter inte det... MEN nu är det bara 10 dagar kvar tills vi åker så måste verkligen peppa lite, hur töntigt det än är. Älskar verkligen att bara sitta och söka på pinterest och hitta en massa bra inspobilder, så delar med mig lite. :))

Kram kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu har klockan precis slagit över till fredag den första december. Idag är det exakt 26 dagar kvar tills jag, Ottilia, Amela och hennes pojkvän Emil tar vårt pick och pack och flyger till andra sidan jorden. Tänk att vi ska bo där, i Australien, i Melbourne, det är helt sjukt att det är så snart.

Just nu känns det ändå rätt långt bort med tanke på att det är mycket som ska hända innan. Jag ska först och främst flytta ut från min allra första längenhet... Hinna jobba, köpa en massa julklappar och dessutom fira jul som ett litet sista hej då med familjen. Sen att börja packa ner hela mitt liv i en resväska och förbereda allt inför själva resan är ju en liten process.

Hur som helst så är ju detta mitt första blogginlägg :)). Jag vill verkligen föreviga den här resan mer än vad jag lyckades göra med Asien. Även om jag kanske inte var dålig på det då, så vill jag bara göra det bättre denna gången. Med andra ord så kommer jag skriva här mest för min egen skull, men såklart är det ju suuuperkul om någon annan vill ta del av det också.

Puss & Kram /Fannsan

Likes

Comments