Header

​Något som jag upplever ganska mycket av är ångest. Jag får ångest över ganska små saker egentligen, särskilt nu när det är sommarlov. Jag har mest ångest över att jag inte gör tillräckligt. Jag bara är hemma och slösar tid på Netflix eller så om jag gör något kommer jag ändå hem tidigt. Jag hatar det. Jag vill gråta av bara tanken. Det känns som att jag slösar typ det bästa tiderna i mitt liv på att kolla om en serie för femte gången. Jag ser och hör om en massa andra jämnåriga personer och det verkar som alla gör något hela tiden. Jag vet att människor har det mycket värre men detta är något som plågar mig varenda dag. När jag vaknar har jag ångest för att jag vet att jag återigen bara kommer ligga hemma och när jag går och lägger mig har jag ångest över att jag nästan aldrig gör något. Jag stressar över att jag inte kommer ha några roliga berättelser att berätta när jag är äldre eller att jag aldrig kommer att uppleva något som de flesta andra runt omkring mig redan upplevt.

Sedan kan jag också medge att jag gillar att vara själv och inte göra något ibland. Men det är bara ibland och jag tror nästan att alla har det så. Såklart skyller jag inte detta på andra eller på mina kompisar för att vi inte hela tiden gör något. Jag hoppas att ingen av er läsare börjar tänka på detta massor eller att det blir något som också stressar er/som ni får ångest över. Ni verkar gilla inlägg som är mer personliga så tänkte därför dela med mig av detta för jag antar att jag inte är den ända som känner så här. Ta hand om er <3.

Kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hejsan

Idag är det ju midsommarafton vilket jag "firar" på landet. Jag är inte säker om det blir fest för mig ändå, men vårt lande är ganska nära allting så man kan själv ta sig därifrån. Hur ska ni fira midsommar?

Från en sak till en helt annan så vet jag att jag i varje inlägg tjatar om hur dålig min uppdatering är. Och det är ju sant, den är väldigt dålig. Det finns många orsaker till varför min uppdatering är dålig, bl.a. att jag som sagt inte gör något och därav finns det inget roligt att berätta om eller några bilder. Dessutom måste jag plugga teori inför teoriprovet till moppen. Sedan vet jag inte om jag ska skriva om saker som kan vara triggering eller "deep". Eller jag skriver inlägg om de ämnena men jag har oftast valt att inte publicera dem. Men jag lovar att försöka förbättra mig i och med uppdateringen och inläggenas kvalitet nu. Hoppas ni får en rolig midsommarafton!

Kram

Likes

Comments

Hej på er

Förlåt igen för dålig uppdatering men har inte så mycket att skriva om då jag inte gör så mycket när det är sommarlov. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på haha. Idag har jag inte hunnit med mycket, klockan är ju först 10 på morgonen. Jag borde städa mitt rum men vet inte om jag orkar. Har ni tips på vad man skulle kunna hitta på själv eftersom många antingen jobbar eller är borta? Och såklart om ni vill att jag ska skriva om något speciellt så säg till!

Kram

Likes

Comments

Hej på er och förlåt för dålig uppdatering! Har typ landat hemma först nu, har flängt runt hela veckoslutet känns det som. På fredagen hängde vi med cape här hos mig och övningskörde moppen. Vad månne händer typ fjärde gången jag kör den? Jo jag gasar för mycket och tappar kontrollen över den vilket resulterar i att jag kör rakt in i en vägg med sidan och sedan faller med moppen över mig. Så då blev hela vänstra foten samt händerna uppskrapade av sanden :(. Tur i oturen hände det inget mer till mig och moppen klarade sig också helt bra. Minns inte själva händelsen så bra för blev i en sån chock och är fortfarande ganska uppskrämd. Kommer nog vara väldigt nervös nästa gång jag ska köra den.

Sedan på lördagen vaknade jag hos Cape (vilket alltså var helt planerat, det var inte så att jag inte visste om det haha ;-)) och for sedan till landet. Var på landet övernatten tillsammans med Cape tills idag och därför har jag inte så mycket att skriva om. Imorgon har jag min första teorilektion för moppekortet och jag är faktiskt ganska nervös. Men det får ni höra om senare för nu måste jag gå och fylla i några papper om någon sorts registrering för moppen om jag inte har helt fel? Ha det bra!

Kram


Likes

Comments