Header

Första dagens outfit. Extremt dålig kvalitet på bilden men hann inte ta en bättre så den här får duga! Såg dock inte ut såhär när jag kom hem, byxorna var bruna istället för blåa, men berättar om det helt snart!

The main stage. alltså scenen var de största artisterna uppträdde. Detta år var den inte så speciell, tyckte den var finare förra året.

En del av festival området. Älskade blommorna i olika färger. Det fanns också olika maskiner som man kunde åka samt kunde man hoppa benji jump vilket min kompis faktiskt gjorde. Det var superroligt!

Och sist men inte minst så var det fyrverkerier på andra dagens sista show. Dock var själva showen en ganska stor flopp. Artisten var Deadmau5 vilket jag inte fattade varför. Först spelar han exakt likadan musik i 40 minuter utan en endaste dropp och sedan säger han "Sorry guys, I gotta go lay down" och så drar han????? Ni kan ju tänka er stämningen efter det haha. Senare kom det fram att någon hade kastat en sten på honom men man undrar ju nog...

I helhet tyckte jag att årets Weekend Festival inte vart lika lyckad som förra året. Det var färre artister, lite otur med vädret första dagen och ganska kallt. Såklart hade jag jätteroligt ändå men det skulle ha kunnat bli bättre. När vi kom in på första dagen blev vi väldigt förvånade. Det är alltså en sandplan som festivalen hålls på och då hade det alltså ÖSregnat hela natten och förmiddagen. Så ni kan ju tänka er mängden lervatten som fanns över HELA planen. Vattnet strittade på alla och det såg ut som att jag skulle vara brun och ha fräknar för att jag hade så mycket skit i mitt ansikte. Det har aldrig kännats bättre att ta en dusch som efter den dagen haha.

Förlåt förresten för min urusla uppdatering men det har varit mycket på gång. Jag har bl.a. börjat GYMNASIET. Kan inte fatta det. Har bara hunnit gå två dagar så jag uppdaterar er mer om det sen. Nu ska jag äta, hörs!
Kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Älskar detta hus. Tycker att det är så fint. Det är min farmors och farfars hus, på vårt lande finns det två hus varav ena är vårt och andra är deras.

En annan sak jag älskar är hur farmor fixar små men superfina detaljer omkring huset. Blommor överallt ska det vara!

Här är dagens efterrätt, dock före den hade varit i ugnen. Glömde såklart att fota den när den var klar men så är det ibland. Supergod var den i alla fall!

Några bilder från när jag solade. Älskar att ligga på båten och sola, tycker att det ät mycket varmare där uppe. Mitt ansikte ser tyvärr lite sådär halv galet ut men solen lös i ögonen så bättre än så blev det inte. Det var säkert den varmaste dagen hittills i Finland. Det var verkligen super varmt och skönt! Fick äntligen till och med lite färg på kroppen :).

Det roligaste under veckoslutet var definitivt att åka på "dynan". vet inte vad såna heter påriktigt men det är vad det kallas hos oss. Det är superroligt och om ni någongång har möjlighet att åka så gör det! Det var liiiite kallt men vi klarade oss bra med min syster. På sista bilden ser ni lite hur det hoppar och flyger, jag höll så hårt i mig att mina armmuskler är HELT döda. Skämtar inte. Dem bara skakar och kan inte göra något med dem haha. Kanske dags att börja träna dem också antar jag ;)).

Nu är jag hemma igen och det känns ganska ensamt. Var så mysigt att träffa min familj igen efter en hel vecka. För er som undrar så är de alltså på lande medan jag är hemma för att jag måste jobba. Hoppas att jag hinner åka och se dem under veckan! Nu ska jag snart äta något litet, hoppas ni gillade inlägget.

Kram

Likes

Comments

Jacka - Bershka / Linneskjorta & jeans- Zara / Halsband - H&M

Hej på er!

Här är en bild på fredagens outfit. Älskar jackan, jag köpte den i Tallin och jag funderar på att också köpa den i gult för att jag älskar både rött och gult. Kan verkligen inte få nog av de! En annan "trend" jag älskar är olika plagg i samma material som denna skjorta, vilket jag tror att är linne. Både väldigt fint och praktiskt på sommaren. Vet förresten att min outfit inte var så somrig alls men det har inte heller varit så somrigt väder här så jag antar att man måste klä sig enligt väder :).

Kram

Likes

Comments

En bild från enligt mig en av Finlands vackraste stadsdelar, nämligen Eira i Helsingfors. Så fina hus vid havet i ett väldigt fint område. Älskar att jobbet är där.

Och sedan två bilder från torsdagen då jag var hos Anna och där åt vi en massa gott! Hon fixar alltid ihop så fina och goda rätter. Det var super mysigt och roligt att träffa henne <3.

Tänkte börja göra mer den här typens inlägg för att jag själv älskar när andra bloggare gör inlägg med en massa bilder från deras dag. Nu har jag ju inte en massa bilder som varken har bra kvalitet eller som är från en och samma dag haha. Tyvärr är kameran på landet och där är inte jag så jag får vänta med att ta bilder med bättre kvalitet. Ville bara få det sagt eftersom att det kommer att komma andra inlägg som har bilder som är fotade med min telefon. Det blir ändå helt okej när man har redigerat, så det är inte hela världen.

Nu ska jag duscha, hörs imorgon igen!

Kram

Likes

Comments