Header

Hej på er

Hoppas ni har haft en bättre start på veckan än jag hade. Har varit väldigt nere hela dagen och på det så grälade jag och Cape också. Jag vet att alla har dåliga dagar men det känns som att jag har mer dåliga än bra dagar. Jag försöker intala mig att allt är bra och att jag bara övertänker om hur jag mår men egentligen har jag ingen jäkla aning om något. Allting känns bara så långt borta och ensamt. Hoppas detta inte tynger er men jag vill inte måla upp en bild av att allt är bra när det inte är så. Ta hand om er <3.

Kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej på er och glad måndag!

Förlåt för dålig uppdatering men det har verkligen inte funnits tid. Jag har inte haft en ledig stund sedan torsdag. Nu kanske ni undrar vad jag har hållit på med och det tänker jag också berätta haha. På fredagen hade jag ingen vanlig skoldag alls, utan alla vänelever i min skola (jag är alltså en vänelev) skulle följa med mindre barn på en stafett som de skulle springa. Efter det var jag med min kompis Sonja och solade och njöt av värmen som äntligen nått Finland. Senare åkte vi till en annan kompis där vi rensade kläder för att vi alla tre tillsammans skulle åka till ett lopptorg och sälja saker igår (söndag), och det gick faktiskt jättebra och det var super roligt! På lördagen hade vi en "skoldag". Det var alltså obligatoriskt men i Finland ordnas det varje år en stafettkarneval för alla finlandssvenska skolor i hela Finland. Det är så himla roligt att vara där och träffa olika människor, se på när alla skolorna springer olika stafetter (eller själv delta) och själva stämningen är alltid på topp. Efter stafettkarnevalen åkte jag till Sonja där flickorna ordnat ihop grillmat samtidigt som vi firade en av våra kompisar som fyllde år den dagen. Och som sagt gick största delen av söndagen åt till lopptorget men jag hann också spendera lite tid med Cape på kvällen. <33

Det här inlägget blev ganska stökigt och långt men hoppas ni gillar det. Nu måste jag sluta, ha det bra!

Kram

Likes

Comments

Hej på er

Kom hem från skolan för en stund sedan och om ca en halv timme ska jag iväg och träna med en kompis. Vi ska springa en runda och göra några övningar. Senare tror jag också att jag ska dra till gymmet så det blir mycket träning idag.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva om eftersom att jag inte gjort så mycket de senaste dagarna. Har inte mått så bra heller så antar att det också är en anledning till att jag inte gjort så mycket. Men imorgon och under helgen händer det ganska mycket roligt, så kommer definitivt att blogga om det. Om det finns något speciellt ni skulle vilja att jag skulle skriva om så berätta jättegärna!

Kram

Likes

Comments

Hej!

Idag är det ju morsdag, eller så är det här i Finland i alla fall vet inte om det är så i Sverige? Vi ska snart åka till landet och spendera dagen där med familjen och min farmor. Det kommer att bli mysigt. Senare ska vi ut och äta, om jag inte har helt fel. Hur firar ni, eller brukar ni fira morsdag? Hos oss är det inte på det sättet en så speciell dag men det är ju roligt för mamma med någon liten present och lite extra uppvaktning.

Vill bara ta upp att kommer inte hinna blogga varje dag under följande vecka för att nu är det verkligen slutspurten i skolan då alla lärare sätter alla dead-lines, förhör och större läxor nu till nästa vecka. Därför måste jag jobba med det men sedan kommer jag ha bättre tid till att uppdatera.

Nu ska vi fara i väg, hoppas ni alla får en bra morsdag!

Glad morsdag & kram

Likes

Comments