Lediga dagar, det är dom BÄSTA dagarna. Idag har jag verkligen gjort ingenting, bara för att jag kunde och såklart ville. Jacob slutade dessutom tidigt så han fick följa med på slappar tåget.

OCH ikväll har vi varit på kalas och sedan lastat skotrarna inför imorgon. Yey, så taggad på lite körning imorgon. Kalaskul!!!


Dreamteam.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 30 Readers

Likes

Comments


Ingenting har någonsin varit självklart, TILL NU. Jag ångrar inte en sekund att jag faktiskt vågade känna. Att jag vågade släppa in någon i mitt liv igen. Du har visat mig äkta kärlek och jag är såååååå kär i dig. ♡♡♡

  • 50 Readers

Likes

Comments


EN LITEN TJUVKIK, Som skrivet så har vi blitt med lägenhet och den kommer vara färdigbyggd i maj och även då kommer vi flytta in (!!!!). Dock blir det inte permanent fören i slutet av juni då vi har skola och jobb att avsluta först men jag, VI är råtaggad och kunde inte längta mer. Vilket ni såklart fattat redan. DET GÅR BRA NU.

Att få komma HEM. OCH få ha sitt egna igen. Det är glädjetårar för mig. Verkligen.

  • 54 Readers

Likes

Comments

Redan 18 januari??! Tyckte liksom nyss det var julafton och nyårs. Men det är bra att tiden går fort, varje dag är närmare dagen vi får vår lägenhet och tar vingarna till Skellefteå IGEN!!

Hur som så sög julen, precis som alla andra år. Verkligen sämsta högtiden ever. Nyårs firade vi i kittelfjäll och från att vara över peppad till att komma hem och känna att nix, den trippen får inte högsta poäng. Om man bortser det negativa så fanns det såklart bra stunder också och Jacob var en stjärna i allt. Love him!!


Nu åter i vanliga rutiner och en veckas jobb är avklarad efter en lååång och behövlig ledighet. Torsdag idag vilket betyder HELG och även denna helg kommer mest sannolikt bestå av skoter. OCH vila och mys.

  • 50 Readers

Likes

CommentsDet finns en sjuk hemlängtan till dessa och till min favorit stad. Otroligt. Trots att det är helt okej här i storuman just nu, mycket Jacob och mycket skoter. MEN att äntligen fått ett besked att en lägenhet byggs förfullt i stan och den är min från 1 maj är helt otroligt. (!!!!)

Denna period behövdes för mig att vara här. Det nekar jag inte men jag har åter fått bevisat att egentligen hör jag hemma i Skellefteå. För där är hela mitt liv.

  • 980 Readers

Likes

Comments

Ni ser, ännu en helg bakom styret. Åtminstone idag. Och såhär i efterhand är jag en bakbåge fattigare men det är tur det finns nya. Magiskt före och ett antal fastkörningar i vanlig ordning. När fansan är på tur slutar alla tokslut.

ÅTER söndag och imorgon har vi stängt förskolan för planeringsdag och det känns väl lite både och. Förhoppningvis inte lika livat men lär vara lika slutkörd i hjärnan hursom. Återstår att se. Nu ska jag snart kvälla efter bingosöndag och ingen vinst. Otippat...

  • 977 Readers

Likes

Comments


Helgerna fortsätter leverera detta magiska och man är evigt tacksam för att säsongen fick starta såhär tidigt. Love it (!!!). För övrigt händer det inte så mycket i livet, mycket detta, mycket jobb och mycket Jacob.

Vi har dock äntligen styrt upp nyårs och hyrt stuga och jag är urtaggad. Mer skoter, afterski(skoter) och ett bra gäng. Kittelfjäll here we come. Låt tiden gå fort, dels för jag behöver ledighet i mitt liv just nu.

  • 1093 Readers

Likes

Comments


Bara en sån helg som var behövlig och jävligt bra. Massa skoterkörning, (BÄSTA!!!). Mys i mängder och mosters lillprins 1 års kalas. Denna helg kan jag leva på länge och förhoppningvis kommer helgerna framöver se ungefär likadana ut. Goals.

NU åter måndag och helt ärligt har det varit en skit dag. Jobb 8-19 och jag är tokslut. Bokstavligen. Därmed checkar jag ut och hoppas morgondagen blir till något bättre.

  • 1305 Readers

Likes

CommentsBilder kan säga mer än ord. Vi tjuvstarta säsongen i helgen och snö finns. MAGISKT!

  • 1350 Readers

Likes

Comments


Ge grabben en polaris mössa och han går och köper en potatis. Därmed blev min vinter än mer efterlängtad och den kommer toppa så jäkla hårt. Dels för jag tänker bosätta mig i fjällen och att jag har ett tjejläger i Saxnäs i februari att längta ihjäl mig till.

Thanks för detta. Gud.

  • 1446 Readers

Likes

Comments