Nu har denna tråkiga och ointressanta blogg stått stilla alldeles för många dagar och dessvärre veckor. LIVET PÅ EN PINNE. Men vad har skett i mitt händelserika liv då? Egentligen inte speciellt mycket, hela förra veckan var jag sängliggandes och det hela slutade med en ambulansfärd i onsdags, inlagd två dygn på lassa i Lycksele och hundra nålstick rikare.


HEMMA nu och på bättringsvägen. Hoppas det dröjer länge innan jag måste ligga på sjukhus igen FÖR det är bland det värsta som finns. Så mycket som jag grät under den vistelsen och längtade hem. Evigt tacksam att Jacob var med mig vissa timmar och var bästa stödet. 😭❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 200 Readers

Likes

Comments


20:30 rullade vi mot gymmet och nu är ett ben/rumpistumpen pass avklarat och jag kommer sova som en stock inatt. Jag diggar att träna sent, det bara är så. OCH tacksam min vapendragare också är med på den banan. Dubbelt så bra.

Hur som.. Värsta dagen på veckan är avklarad och jag var nog mer död än levande imorse när alarmet ringde. Dagen gick trots allt bra på jobbet och nu är det bara 3 dagar (!!!) kvar till helg. Man måste se positivt på det hela. Därmed säger denna tjej godnatt.

  • 688 Readers

Likes

Comments


Livet, livet och livet. Det flyter väl på men det gäller att finna det positiva i det negativa och det kan jag kanske säga att jag gjort i att faktiskt skaffat det där gymkortet, trots att jag håller på kollapsa för jag är så otränad. MEN det är kul och det är huvudsaken.

Nu är det återigen söndag och ännu en helg har sprungit förbi alldeles för fort. Denna helg har dock varit väldigt delad till vi tillslut drog en impulsare till Umeå igår, lördag. Käka tjockismat och tog in på hotell. Jag och impuls, vi är som ett och det gillar vi.

  • 739 Readers

Likes

Comments

Ni kan bara gissa HUUUUR GLAD jag blev imorse när jag kom ut till kärran och fick se detta magiska som skett. Genast blev morgonen bättre och lika fort smälte det bort men nu börjar det leda mot bättre tider och efter mina gympass så kan jag nog snart dra igång potatisen. (Helt själv alltså, haha) Om inte annat så önskar jag mig en elstart i julklapp.


Annars då? Livet rullar typ ganska okej. Jobb, ännu mer jobb och några timmar på gymmet. Idag körde vi ben och skulle tippa att jag får låna en barnvagn på jobbet imorgon för att ta mig fram. NU säger jag godnatt och sovgott.

  • 1035 Readers

Likes

Comments


Men herreligen vad dessa dagar och VECKOR springer förbi. Hinner liksom inte med själv. Snart sitter man där i gungstolen och inväntar sina sista dagar. Nej, skämt åsido. Livet rullar och jag har inte mått såhär bra på vääääldigt länge så ni kan ju ana hur bra det känns. High five till mig själv. Verkligen.

MEN vad sker annars då? Denna helg spenderades i skeåtown, helgerna är korta men det känns verkligen som jag hann med det mesta jag ville få ut av helgen. Träffa mina favorit tjejer, krogrunda och massa mys. Summering, välbehövlig och rolig helg. Nu åter hemma i byn och avverkat ett jobb och träningspass idag. Godnatt på er!

  • 1288 Readers

Likes

Comments


TJENIS. Tänkte börja detta inlägg med att svara på en fråga jag fick här i veckan, möjligvis förra veckan.. uppdateringen är inte i toppklass just nu MEN hur som. Den löd i någon form av "har du flyttat till storuman igen, jag fattar ingenting" Och ja, det har jag. Tills vidare, en paus från stan och paus från en evig stress och press. Min planering är att vara kvar här åtminstone året ut då jag även fått en tjänst på en förskola här. MEN detta är tillfälligt och inom snar framtid är jag tillbaka i min absolut bästa stad. Skellefteå, där jag hör hemma.

JAJA. Veckorna springer förbi och nu åter söndag och imorgon drar ännu en arbetsvecka igång. Yeeeey(!!!). Helgen har varit super lugn och har inte gjort mycket alls. Sett vloggar och ätit massa karameller. Ding dong, nu ska tjejen här försöka sova. Nattis!

  • 1519 Readers

Likes

Comments


Jäklar vad dagarna springer iväg och vad livet består av just nu är inte speciellt mycket, jobb och chilledill skulle jag säga. Dock har jag hunnit tagit fram mina frisörkunskaper och i fredags blev det hemmafest hos brokan. Helt okej faktiskt.

Nu åter ännu en jobbvecka och vips vad roligt när man känner sig SÅÅÅ välkommen tillbaka och får en massa fina ord om hur duktig man är. Det är la fint för mitt självförtroende kan jag lova. När man liksom känner att man faktiskt duger till någonting. LOVE IT.

  • 1921 Readers

Likes

Comments


KARRA, det är livet det. Nej, okej. Det ser godare ut än vad det är och grejen är den att jag har bildbrist så denna får duga och vi har ju liksom ätit karameller och sett idol, ph och liknande varje kväll i veckan.

Annars då? Jag har checkat av två arbetsdagar denna vecka och om jag har glömt att berätta så är jag tillbaka som fröken inom barnomsorgen just nu. Jag har faktiskt saknat det och den kärleken man får av kidsen, den är helt okej faktiskt. Fortfarande dock oklart vad som kommer ske hädanefter och var jag kommer hamna i slutändan. JUST NU är det bara så viktigt och behövligt att vara här i storuman. Trots att jag inte vill acceptera det.

  • 2052 Readers

Likes

Comments


Veckan har varit lugn och välbehövlig men i fredags bröt jag det hela och styrde mot Sundsvall och gänget. Helgen har spenderats till största procent av det bilderna beskriver. halleluja moment, det skulle jag beskriva det hela på bästa möjliga sätt.

NU åter söndag och idag har vi bara tagit det chilledill, ska äta tacos till middag och imorgonbitti rullar jag hemåt för en arbetsvecka.

  • 2126 Readers

Likes

Comments