Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 320 Readers

Likes

Comments


Jäklar vad dagarna springer iväg och vad livet består av just nu är inte speciellt mycket, jobb och chilledill skulle jag säga. Dock har jag hunnit tagit fram mina frisörkunskaper och i fredags blev det hemmafest hos brokan. Helt okej faktiskt.

Nu åter ännu en jobbvecka och vips vad roligt när man känner sig SÅÅÅ välkommen tillbaka och får en massa fina ord om hur duktig man är. Det är la fint för mitt självförtroende kan jag lova. När man liksom känner att man faktiskt duger till någonting. LOVE IT.

  • 319 Readers

Likes

Comments


KARRA, det är livet det. Nej, okej. Det ser godare ut än vad det är och grejen är den att jag har bildbrist så denna får duga och vi har ju liksom ätit karameller och sett idol, ph och liknande varje kväll i veckan.

Annars då? Jag har checkat av två arbetsdagar denna vecka och om jag har glömt att berätta så är jag tillbaka som fröken inom barnomsorgen just nu. Jag har faktiskt saknat det och den kärleken man får av kidsen, den är helt okej faktiskt. Fortfarande dock oklart vad som kommer ske hädanefter och var jag kommer hamna i slutändan. JUST NU är det bara så viktigt och behövligt att vara här i storuman. Trots att jag inte vill acceptera det.

  • 450 Readers

Likes

Comments


Veckan har varit lugn och välbehövlig men i fredags bröt jag det hela och styrde mot Sundsvall och gänget. Helgen har spenderats till största procent av det bilderna beskriver. halleluja moment, det skulle jag beskriva det hela på bästa möjliga sätt.

NU åter söndag och idag har vi bara tagit det chilledill, ska äta tacos till middag och imorgonbitti rullar jag hemåt för en arbetsvecka.

  • 524 Readers

Likes

Comments


Känslan när man äntligen landar i soffan efter några dagar i fullrulle. Den känslan, den äger. MEN jag kan lova att dessa dagar toppat mycket, trots stress, far och fläng så har vi haft så himla roligt och alla mil som når över 200 så har det helt klart varit värt. Allt.

Som skrivet så har vi varit på EM i Kalix i helgen och Oskar körde riktigt bra, trots en krasch som heter duga och maskinproblem. Heja, heja han!! Nu återstår det att se om vi flaxar vidare till Finland nästa helg eller ställer in. AJA. Nu ska jag inta sängen så jag orkar åka resterande 40 mil hem imorgon.

  • 688 Readers

Likes

Comments


Far och fläng. Absolut det bästa för måendet, osäker på den biten dock men samtidigt så tror jag att jag behöver detta. Träffa människor och göra saker istället för att stänga in mig. Det har varit några dagar med mycket och nu äntligen är vi på plats i Kalix, checkat in på hotellet och redo för EM imorgon. Sjukt roligt och SJUKT taggad.

Är sååå tacksam att jag får vara en i gänget och följa med. Detta är ju verkligen det bästa jag vet (!!!). Älska, älska älska.

  • 737 Readers

Likes

Comments


Hej sötisar. Allt bra med er? Det hoppas jag verkligen. Hos mig är det sisådär, det är MYCKET som händer och sker. I dagsläget känns nog det mesta bara oklart. Jag är tillbaka i Storuman hos päronen efter några helvetes dagar i stan. Detta har verkligen gått över styr, mitt psyket är otåligt och jag får INGEN trygghet i någonting. Förutom att få vara här, där jag är just nu. OCH enligt mig är det verkligen svårt att ta in för jag har verkligen hittat den staden jag vill bo i men jag vet och känner att jag kanske måste acceptera läget. Just nu. som det ligger till och vara här en stund. Till allt blir bättre och till jag kan lita på MIG SJÄLV och mitt mående.

Tittar på bilden ovan och känner att det är nära nu. Nära till jag får ta hela mitt flyttlass och bygga på mitt eget. Börja om och få en trygghet som jag inte haft på 5 månader. Det känns bra men såklart är jag rädd.. Till dess, den dagen så blir jag förhoppningsvis kvar här. I hopp om det bästa.

Likes

Comments


Omg, det är redan torsdag och denna vecka har verkligen sprungit förbi. Jag anlände just i stan känns det som men nu har jag och mina favorit tofflen redan checkat av 2 arbetspass av 5 denna vecka. Hurtig och duktig, segt i början men nu är jag tillbaka i säljar tänket och hyfsat utvilad. Både peppad och inte på jobbhelg dock men ska nog hinna klämma in roligheter också, bland annat afterwork med bästa kollegerna imorgon. Yey!

Annars så längtar jag EXTRA mycket till nästa helg, ledig och EM, water Cross i Kalix med gänget. Att jag även fick detta skickat till mig idag (bilden ovan) gjorde ju fan dagen så mycket bättre.

  • 935 Readers

Likes

Comments


Tänk om snön bara kunde komma med ett mirakel några månader tidigare och göra denna tjej här till världens lyckligast. Jag är SÅÅÅ ivrig just nu och känns väldigt oklart hur jag ska överleva. I neeed snöööö, fjällen, mat. MYS och stughäng. Helst nyss.

MEN lika bra att sluta drömma för chansen är väldigt liten att det kommer ske. Buhu. Aja, min sista lediga dag idag och jag egentligen bara gjort nytta. Tvättat, packat och städat kärran. Nu tänkte jag strax krypa ner i sängen för imorgonbitti rullar jag hem till stan igen efter en behövlig vecka här.

  • 994 Readers

Likes

Comments


Denna helg har verkligen bjudet på allt, lite gott och blandat. OCH jag har haft sååå kul (!!). Skrev i det tidigare inlägget att Oskar hade anlänt, att vi skulle på räce i Malå. Sagt som gjort och att han även verkligen levererade ute på vattnet var såklart super roligt. Han fick knipa sig en andra plats och vi fick punka påväg hem. Oddsen vi har med oss på våra äventyr, först en krock och sedan punka. Win, win.

Vi fick dock snabb hjälp från Malå och allt löste sig. Helgen fortsatte iallafall med fest och sedan fick jag göra premiär på vattnet. MAGISKT!! (Alltså att det var sjukt mäktigt på något vis, trots att jag sänkte två gånger, höll på frysa ihjäl och nu är jag små sjuk). MEN det var såklart värt det. Mera sånt i mitt liv!!

  • 1024 Readers

Likes

Comments