Som rubriken lyder blev jag väldigt glad när jag idag fick hämta ut detta paket från MM-sports. Om jag ska vara helt ärlig så är en av påsarna Samuels, men resten är mitt. Det som fanns i paketet är Whey 100% (choklad-banan), 1 låda questbar (banana cup muffin), betterbodies tröja, 2 burkar peanut butter med choklad. Sedan fick jag två paket med coffeintugummin av dem och deras tidning som alltid är lika rolig att läsa. Tuggummina som ser ut som diskmedelstabletter funkar faktiskt, konstigt nog. Så det gäller att inte ta alltför många på en och samma gång. Är väldigt nöjd med beställningen och hade tänkt göra lite recensioner av bland annat questbaren.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Känner att det här med bloggandet är något som inte tillhör min starka sida. Även om det ofta är en anledning så har jag lite att skylla på skolan eftersom jag ligger i sluttappen nu av min gymnasietid. Det innebär alltså att det är 23 dagar kvar innan jag tar studenten. Känslan är underbar samtidigt som jag har smärre panik över att inte ha något klart om vad som händer till hösten. Det går inte riktigt ihop med mig då jag vill ha lite kontroll om vad som komma skall, men samtidigt är det spännande. Ser det som en bra sak att jag lär mig att någon gång kunna leva i nuet och inte bry mig om framtiden tills dagen jag måste dyker upp. Sommarjobbet har jag åtminstone klart och det blir att jag jobbar på medicin och pava-avdelningen på sjukhuset. Fick veta idag också att jag fick förlängt mitt sommarvikariat, vilket jag så gärna tackade ja till.

Likes

Comments

4 av 5  

Min favorit i chokladväg är ju 70% choklad. Har aldrig gillat mjölkchokladen då den endast smakar socker och jag blir less den så fort. Mitt favoritmärke är Marabou och jag har hunnit testa en del av deras smaker allt från havsalt till kokosnöt. Min personliga favorit är nog hallon eller kokosnöt då det är två väldigt härliga smaker som inte blir för mäktiga. Ikväll valde jag att testa de nyaste tillskottet med laktris. Den var godare än förväntat och den smakade verkligen laktris. Den blev dock mäktig väldigt fort och man orkade inte riktigt äta så mycket. Antingen kan man se det negativt eller så kan man tänka positiv med att man äter mindre choklad. ​

Likes

Comments

Lyckades ta mig ifrån pluggandet för att avverka ett Crossfitpass. Idag låg ett dynamiskt underkroppspass på tur. Körde alltså först en styrkedel och sedan kondition. Jimmy joinade mig under konditionen och jag fick upp flåset rejält; med sammanlagda 80 reps under sju minuter med övningarna Thrusters och Burpees så är jag ganska nöjd. Kläderna jag fick idag passade jag på att inviga och jag kan inte vara nöjdare, Det är ett otroligt skönt tyg på tröjan som andas bra och shortsen har jag äntligen hittat ett par som inte klättrar så där äckligt mycket- Helt klart värda varenda tröja. Byxorna kan ni nu hitta på zalando för ett jättefint pris. Länken till dem finns i förra inlägget.

Likes

Comments

Jag beställde däremot tröjan i lila. Är så fruktansvärt nöjd med dessa.

Likes

Comments

Trött och sliten, skola i två timmar och sedan hem för läxa. Just nu längtar jag bara till studenten, vi har så mycket i skolan just nu och min hjärna känns som mos. Endast 74 dagar kvar så nu blir det att kämpa till det sista. Men hur gör man när hjärnan är alldeles tom och då man inte får ut något till det vita blad som finns på datorn och som egentligen ska ha en massa svarta krumelurer på sig. Just nu känns det som om jag gång på gång skriver samma sak om och om igen och att arbetet aldrig blir helt klart, aldrig nöjd. Nu gäller det att sätta in den där lilla sista växeln för att kunna gå ut den 12 Juni och vara nöjd över min presentation.

Likes

Comments

Detta är verkligen en rätt som har allt trots sin enkelhet. Den är så god och jag har blivit helt förälskad i den. Alla grönsakers sötma tillsammans med fetaosten och den grekiska yoghurten, det blir som en dans i munnen. vi åt detta i går kväll så jag passade på att sno lite av resterna som blev över till min sena lunch. Sedan är den ganska så nyttig och mättande så perfekt för mig som nu försöker på en liten "minidiet". 

Likes

Comments

Min dag började med en god frukost tillsammans med mina föräldrar och Samuel. Äggmackor med majonnäs är verkligen bland det godaste som finns om än det kanske inte är det nyttigaste. Nu sitter jag i min säng och ska försöka öva lite på min engelska redovisning som ska framföras på tisdag. Är lite smått nervös då engelska inte är min starkaste sida. Så för min del blir det att inte stora mängder koffein nu på eftermiddagen för att orka med läxorna. Tänkte testa kokosolja i mitt kaffe lite senare för att få lite variation, har hört att de smakar ganska bra tillsammans.  

Likes

Comments

Tänkte att jag skulle testa denna bloggportal då jag hört så mycket bra om den. Än så länge så har den överraskat mig positivt då allting är så mycket enklare här, allting finns på ett och samma ställe och sedan kan man ändra designen hur lätt som helst. Nu slipper man alla dessa kod- och stilmallar som aldrig blir som man tänkt sig.  

Likes

Comments