Jadå, en måndag mitt i livet sitter jag här i min säng och skriver. Jag har tända ljus trots att det är ljust ute, men vad gör man inte för myskänslan?

Nästa vecka firar jag exakt TVÅ månader här i Bruxelles. Tänk så snabbt tiden går. Och samtidigt så fruktansvärt långsamt. Jag håller fast vid tron att det har med vädret att göra. Förra veckan var det 26(!!!!!) grader ute, i oktober månad. Hur sjukt är inte det? Det känns som att vi fortfarande är i september trots att det börjar bli dags att tänka på julklappar och hela köret. Underligt hur tiden kan leka med en sådär.

Nu ska jag fortsätta skriva bok. Hoppas jag. Eller så ska jag läsa. Vi får se hur det blir, sådär en måndag mitt i livet.

Här nedanför ser ni en bild från ungefär en månad sedan, när solen stack fram i några timmar under de dagar tvillingen var här. Rolig historia: Vi tog säkert hundra bilder framför monumentet på bilden för att sedan inse att det är en hyllning till kolonialiseringen av Kongo. OSOFT. Men en fin bild blev det i alla fall.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments