Vardag

Hej vänner! Tillbringade näst intill hela gårdagen till att baka, för i eftermiddag har vi ställt till med julfika för våra familjekompisar här hemma, så mysigt! Kramar

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Backpacking Asien

Inför vår Asien-trip har vi inte mycket bestämt utan vi vill ta det som det kommer och kunna vara spontana. Innan vi åker kommer vi bara ha flygbiljetterna ner till Thailand och hotell de två första nätterna bokade. Utöver det har vi också bestämt vilka länder vi ska till och ungefär vilka ställen vi vill besöka. Sedan hur länge vi kommer vara borta återstår att se men minst 2 månader är planen.

THAILAND

Thailand blir vår första destination. Vi startar i Phuket och vill även besöka PhiPhi, Krabi och Koh Lipe.

MALAYSIA

Från Thailand tar vi båten ner till Malaysia där vi endast kommer hålla till på Langkawi innan vi flyger vidare till Kuala Lumpur, som troligtvis även blir vårat enda storstadsbesök.

FILIPPINERNA

Från Kuala Lumpur kommer vi flyga till Filippinerna. Några av platserna vi vill besöka där är Coron, El Nido, Siquijor, Panglao, Boracay & Kalanggaman island.

INDONESIEN

Till sist kommer vi avsluta resan i Indonesien, närmare bestämt på Bali och Gili-öarna.


Hur drömmigt kommer inte det här att bli?? Kramar

Likes

Comments

Backpacking Asien

Endast 10(!!) veckor kvar tills min och Rebeccas resa i Asien börjar. Den 28e Januari har vi bokat varsin enkelbiljett till Thailand, som blir vårt första stopp på vårt äventyr i Sydostasien(mer detaljer om detta i ett annat inlägg). Tills dess är det mycket som ska hända. Jag ska hinna fixa allt inför resan, mysa i december med allt som hör julen till och till sist en resa med familjen med start annandag jul.

Så länge får ni några bilder från Thailand 2015, Kramar

Likes

Comments