View tracker

​hittade detta hårband på hm nu i somras, när man inte har tid på morgonen att fixa till håret är detta en perfekt lösning. gömmer även utväxt väldigt bra ;-)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hej på er! idag har det varit en lång dag på salongen, tänkte visa en färgförändring som jag blev riktigt nöjd med. idag kom camilla in med ett solblekt hår som behövde en rejäl uppfräschning. botten färgen var lite mes brun, från det vi brukar köra på henne. topparna var gul/guldiga. det jag gjorde idag var att lägga en mörkare och kallare bottenfärg. La lite mer ljusa slingor och även lite mörkare slingor i längderna för att få en uppblandad färg. körde med olaplex för att behålla kvaliten i håret. 

före

​efter

Likes

Comments

View tracker

​denna jackan fick jag syn på vero moda och kunde veklingen inte låta bli att köpa den, så himla mysig! kommer blir perfekt att ha nu i höst.  

Likes

Comments

​tog tyvärr ingen förebild på kunden innan vi började men hon hade en rätt stor utväxt som vi trollade bort idag. så himla fräsch färg! gjorde ljusa och mörkblonda/mellanblonda slingor åt det kalla hållet. älskar kalla ljusa färger! 

Likes

Comments

fick idag ett väldigt tråkigt besked som får mig verkligen att börja tänka på hur viktigt det är att uppskatta livet. jag är så glad att jag är frisk, har ett jobb som jag älskar, har tak över huvudet, har en underbar familj, pojkvän och vänner. ibland måste man få klaga så klart men idag är en sån dag jag vill att alla som läser detta att uppskatta allt ni har runt omkring er. kram på er<3

Likes

Comments

​så här ser min söndag ut idag, gosat in mig i filten på soffan och här blir jag nog den mesta delen av dagen. 

Likes

Comments

kolla dessa händer och fötter, så himla söta! min syster fick en dotter i somras och jag är hos dem nu i helgen och bara myser. 

Likes

Comments

​jag älskar trenden med flätor! idag gjorde jag två utåt bakade fiskbensflätor, smärta i armarna kan jag säga! haha men fint blir det iallafall :) 

Likes

Comments

hade en kund som var trött på att vara solblekt och blond så vi mörkade ner det lite, så fin färg tycker jag! hon blev så himla fin i färgen också, passade verkligen in med hennes ögon, hudton osv.

före

efter

​det är det bästa med hösten att jobba som frisör, så många som är sugna på förändringar!

Likes

Comments

1. dessa adidas sneakers är så fina, har sökt överallt men de är slutsålda överallt. (inte så konstigt) 2. en ny go halsduk till hösten är nästan ett måste, ska satsa på en mörkgrå i år. 3. jag är sugen på ett par nya glasögon och ska kolla synen om två veckor, då lär det säkert bli något liknande dessa. 

Likes

Comments

fannytrehag@fannytrehag