Att logga in på Nouw känns som att återförenas med en gammal vän, vi älskar varandra egentligen men behövde bara en paus.

Annars? Lyssnar på Astrid S. Hennes musik berör, alltså jag tycker att hon har världens vackraste röst! Önskar att jag kunde sjunga som henne. Well, I can dream on.

Dagen har varit fin. Köpte till slut BKR-vattenflaskan som jag velat ha så länge i persikofärg. Är så nöjd!!! Är taggad på att ha med mig den överallt och fylla den med precious water. Imorgon börjar jag tio och sen kommer min kära Moira på middag, saknar henne så! Älskar att vi kan vara bubbliga och djupa på samma gång. Blir nog en bra onsdag.


Likes

Comments

Ännu än dag med skinande sol, sen tycker jag att det är någonting med måndagar. Känslan av en ny start kanske? Har jag ätit dåligt under veckan eller skjutit upp saker tänker jag "Okej, på måndag måste du ta tag i detta Fanny", och tro det eller ej så gör jag det. Lite reinkarnationskänsla över det hela. Ny vecka, ny människa (..fram tills onsdagen). Tänk om man kunde få ny fräsch hy och finnarna från förra veckan bara försvann, nynoppade bryn och nyvaxade ben. Inga drömmar är för stora! 

Apro på drömmar så är min dröm just nu att sluta med p-piller och testa hormonfria Natural Cycles. Hörde om det i Relationspodden för något år sen och har sen dess ifrågasatt hela poppin'-pills-grejen. Känns segt att vi tjejer ska behöva offra mer eller mindre av välmåendet genom att stoppa i oss hormoner när det faktiskt finns ett alternativ. Hoppas det funkar, vill inte ha några babies än!


Likes

Comments

Börja skriva på en bok
Ha vardagsrutiner
Träna minst två dagar i veckan
Gå på promenader
Läsa böcker
Laga mat
Åka på weekend
Umgås med positiva människor

Egentligen vet jag ju vad jag mår bra av och vad jag vill göra med den här hösten, men det är som att jag behöver skriva ned det för att förstå. Får så sjukt många idéer på en dag, problemet är att jag aldrig kommer ihåg dom. Skulle behöva någon som springer efter mig och antecknar, men det är nog inte många som skulle vilja ta sig an det gratisjobbet. Så får hålla mig till bloggen. 😉

Har insett en sak. Jag älskar att resa, men jag hatar långa resor. Känner många som ska iväg och back-packa i flera månader och är otroligt glad för deras skull. Men bara tanken på att jag skulle göra det får det att vända sig i magen på mig. Missförstå mig inte, jag vill gärna resa, men någon månad max. Har funderat mycket på varför jag har den inställningen och kommit fram till att det måste vara min uppväxt. Att jag har flyttat mycket, inte minst mellan mina föräldrar, vilket har fått mig att se det mesta som temporärt. Senaste året har jag äntligen kunnat skaka av mig den känslan och nu är det ingenting jag vill mer än att fortsätta bygga upp det jag har, och jag vill absolut inte tänka på det här året som min enda chans att resa. Jag vill resa hela mitt liv. Upptäcka jorden lite i taget.

Likes

Comments

​I dag satte jag mig på ett café längs Kungsgatan, beställde den här riktigt franska frukosten och önskade innerligt att det var en kullerstensgata i Paris jag befann mig på. Stockholm är vackert men den här hösten vill jag ha en dos av Frankrikes huvudstad. Förhoppningsvis kommer jag få som jag vill. Jag och Moira satsar på att komma iväg på en weekend dit snarast. Weekend.. Hur vuxet låter inte det? Blir helt bubbly bara jag tänker på det. Vi två på ett café med en café au lait et un pain au chocolat. Rena drömmen alltså.


Likes

Comments

Har inte skrivit på ett tag nu. Tro inte att jag inte velat, för det har jag. Men det har inte gått helt enkelt. Jag har varit för upptagen med att leta jobb och hjärnan har varit för stressad för att jag ska få ner ord här. Men efter att ha lyssnat på magkänslan har jag äntligen hittat rätt. Yay! Det är bra att man har en sådan. Magkänsla alltså, utan den skulle så många fler människor vara vilsna i den här världen. Vi alla är väl lite vilsna, men vad vore vi med enbart det logiska tänkandet, utan empati? Precis, guldstjärna till dig. Men jag förstår ändå varför människor tror att de skulle vilja leva utan. Det finns SÅ många anledningar. Av rädsla för att ge någon sig själv men inte räcka, att vara trött på att gråta eller ge ett intryck av självsäkerhet. Men det är synd. För kanske är det av motsatsen som verklig självkänsla byggs upp, när man river murarna och släpper in människor. För då är man plötsligt inte lika ensam.

Likes

Comments

Skulle jag sammanfatta Japan med tre ord i dag skulle dessa vara: robotar, manga, karate. Men grejen är att jag veeet att jag har helt fel. Det vore som att sammanfatta Sverige med köttbullar, blondiner och ABBA. Det ​är ​ju en del av Sverige, men det finns så mycket mer. Men har man aldrig besökt landet finns det inte mycket att gå på och jag antar att man låter fördomarna tala då.

Själv har jag aldrig varit i Japan men funderar på att åka dit mot sommaren med Viktor. Tokyo lockar inte så mycket men Okinawa - hur fint? ​Hade ingen aning om att Japan kunde se ut såhär, dessutom är flygen rätt billiga!

Likes

Comments

För några dagar sen slog det mig att hösten börjar komma, vinden blåste kallt och jag tänkte på hur nytt sättet jag skulle leva mitt liv på skulle vara. När jag ser tillbaka på mitt liv för tre år sen är det knappt igenkännligt. Det är flera, men speciellt en ny människa som dykt upp i mitt liv och fått större betydelse än någon annan. Jag bor inte hemma längre utan med min pojkvän. Jag går inte i skolan längre utan kommer att jobba heltid. För tre år sedan hade jag aldrig kunnat ana att livet skulle bli såhär, men så blev det. Ser fram emot den ljuva, ljuva hösten! All kärlek till den!

Förra höstlovet i Kemer

Likes

Comments

Igår åt jag middag med Rebecca och Alaufia på Reload, en superfood bar på Sveavägen. Smakade köttsubstitutet oumph för första gången och det var så gott! Rekomenderas starkt! Hursom var det helt underbart att hänga med dessa tjejer igen måste jag bara säga! Stämningen var på topp och vi alla hade så mycket tankar att dela med oss av. Det som kom på tal var psykisk ohälsa, att prioritera sig själv och att våga stå ensam. Sådant som jag älskar att prata om med andra ord, får sån kick av det. Alaufia hade jag inte sett på ett och ett halvt år, men det märktes inte alls. Samma gamla vänskap <3 Jag antar att det är så med vissa vänner, man slipper dom helt enkelt inte.

Likes

Comments

I dag har jag tvättat och städat hemma hela förmiddagen. Det behövdes kan jag säga er, var så äckligt att jag inte ens tänker berätta om det! Efter det har jag bara strosat runt själv i staden, och just nu sitter jag på ett fik i gamla stan med en kaffe och försöker mig på att läsa Kafka på franska. Vill verkligen hålla igång franskan, men hittills förstår jag typ tre meningar per sida.

Annars då? Igår var vi på Sandhamn. Ingrid, Viktors mamma bjöd ett gäng på lunch. En tjej från USA som jag träffade där var så sjukt härlig! Hon var tjugotre och höll på att bygga ett hus tillsammans med sin pojkvän, jag är imponerad. Life goals, verkligen. Älskar människor som gör annorlunda saker!

Klippt av mitt hår förresten!

Likes

Comments

Vet inte om det finns någonting jag älskar mer än att vara nöjd med tillvaron, ja vem gör inte egentligen. För mig är det när jag vaknar utvilad, gör lite morgonyoga och slänger ihop standard-smoothien. Det är viktigt för mig att hinna landa i mig själv och ta några minuter för att bara känna efter och göra en liten self-check på hur jag mår och om jag är på rätt väg i livet liksom. När jag hör om andras morgonrutiner verkar de flesta också handla om att just landa. Min pappa sätter sig till exempel alltid i sin fåtölj med en kopp kaffe, sen bara sitter han där ett bra tag och tittar ut genom fönstret. Vi lever i en sådan hektisk värld, och jag gillar den! Men för att orka med alla intryck tror jag att just en lugn stund kan behövas, åtminstone för min del! 

Likes

Comments