fanny thybeck

Seeeg söndag idag. Har spenderat dagen i min säng och soffa. Sjukt otagg på ny vecka, de som räddar mig är väl att jag bara kommer gå 3 fulla dagar denna vecka för på torsdag ska jag till tandläkaren och på fredag så har jag studiedag och efter det så börjar mitt höstlov! Ska försöka dra mig till gymmet varje dag på lovet, ellerinte.

Snart halloween också! Vad har ni för planer? Själv så har jag inga planer än, men hoppas det blir nå!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

jaa kan ju inte säga att detta med bloggningen har gått så bra😁 Har bara haft fullt upp med skolan och sen så har jag inte känt så ork till att blogga, det händer inte så mycket om dagarna liksom.

Ska försöka få igen bloggen lite men de kommer som sagt inlägg när jag känner för de och har nå att skriva om.

Kort inlägg nu men vi får hoppas på att de kommer bättre senare

Tips på skön låt!!

Likes

Comments

​Hej på er! Tisdag idag då, idag hade vi bara hantverks lektion för våran matte var inställd. Så började 09.05 och skulle sluta vid 16.00 men vi var så snabba så jag slutade 13.30(skööönt). Dagens lektion gick ut på att hitta rätt färg till en själv och personerna vi arbetade med och sen så sminkade vi varandra, så härligt att sitta där och bli sminkad. 

Imorgon blir de verkligen en heldag i skolan då vi börjar 09.15 och slutar 15.25 och sedan ska vi tillbaka vid 18.00 tiden och vara där till ca 20.00, så blir kvar i stan mellan de. Blev ett tränings pass när jag kom hem idag, körde på helkropp då jag kände att jag behövde få igång kroppen! Varit sjuk en länge tid men nu är jag frisk ​ så nu jäklar. 

Likes

Comments

Här är några frisyrer/uppsättningar som vi har provat att göra hittills, vi har även tränat på inbakad och utbakad fläta.


På våra måndags lektioner så håller vi mest på med hår och på tisdags lektionerna så är det smink osv. Just nu så har vi inte riktigt börjat med smink och så. Men!! imorgon så ska vi börja med grunden, så de blir säkert kul. Våra hantverks lektioner är endast på måndagar och tisdagar och resten av veckan är det kärnämnen plus teckningslektion och dator/foto lektion. 

Likes

Comments

Nu hade jag tänkt att dra igång och blogga. Är 16år och går mitt första år på gymnasiet. Här på bloggen kommer ni att få ta del av min fritid och vad jag gör på stylist lektionerna.

Likes

Comments