I samarbete med Cubus kan jag berätta att dom precis fått in sin Svanenmärkta babykollektion, allt är såklart svanenmärkt - men även ekologiskt och miljövänligt. Perfekt för er föräldrar där ute som tänker på kläderna era barn har på sig. Ni kommer till kollektionen genom att KLICKA HÄR - FÖR ATT KOMMA TILL KOLLEKTIONEN 👶🏽🕊

Likes

Comments

Skrivet 24/6-16

Satt precis och drömde mig bort till ett varmare land och kom sedan att "varför kan jag inte skriva ett inlägg om mitt drömliv" jag menar drömma kan man ju alltid få göra. Men skulle så gärna vilja leva utomlands, jag menar Sverige är ett bra land, ska verkligen inte klaga men jag skulle trivas mer i ett varmare land, tänk er Känns bara som att livet är bra när man är i ett varmt land.

Som ni förstått vill jag leva långt bort från Sverige, i ett varmt land. I ett stort fint hus med en jättefin pool, bara jag och mina familj och kanske 1 hund/1 katt eller en katt och gärna en eller flera bilar. Såklart är även den stora drömmen att kunna vara ekonomiskt oberoende, tänk er själva att leva dina egna dröm i ett fint och varmt land med folk man älskar allra mest, massa sol och bad samt att man är brun, allt känns ju finare och man mår ju så mycket bättre när man har fått färg😄

Ni får gärna berätta om erat drömliv, skulle verkligen vara kul att läsa om era drömmar.


Likes

Comments

Kan man ens kalla detta en nystart? Jag menar jag kommer och går lite som jag vill men jag känner mest att det är bäst så. Känner mig ganska förvirrad och det var även därför jag tog en paus för jag kände att jag behövde fokusera på mig själv, kan säga att det som vanligt inte gått alls typ om jag får säga det själv.

Vad gör jag om dagarna? Typ ingenting, går till skolan och är med två av dom personerna jag värderar mest i livet sen åker jag den långa vägen hem för att slänga mig på sängen och där ligger jag kvar tills det är dags att sova, om jag nu kan somna. På senaste tiden har jag haft sånna grova sömnproblem och har varit vaken flera dygn (inte på rad men flera dygn på en vecka). Ångesten har även stigit ganska mycket även om jag inte trodde det var möjligt men känner att jag inte borde vara förvånad, känns som att jag lever i ett mörkt instängt rum där inget ljus existerar..

Vet inte vart jag vill komma alls med detta inlägget, ville bara skriva av mig även om jag vet att ingen kommer läsa detta. Vi hörs när vi hörs. Glöm inte att ta hand om folk ni älskar medans ni har chansen.

Likes

Comments

Tar en paus ett tag, börjar kanske blogga igen när skolan har börjat eller något. Vi hörs.

Likes

Comments

Hej mina fina, hopps ni har en bra dag!
Själv sitter jag just nu i soffan och äter nudlar, har ju redan varit vaken i 12 timmar så jag förtjänar att vila lite😃

Imorse var vi tvinga att åka hemifrån 06:00 eftersom vår båt mot Visby gick halv 8, vi hämtade även mammas kompis (+hennes dotter) som vi åkte med hit. Vi ska spendera ca 1 vecka här på Gotland - I Visby. Och mitt första intryck är att det är jättemysigt här, men litet mot för vad jag är van med, men jag vänjer mig nog snart! Vi har det iallfall jättesoligt och skönt här! Älskar värmen!☀️😃

Likes

Comments

Hej mina fina, hur mår ni? Själv mår jag toppen!😃
Vädret är sjuuukt, vi har 30grader men jag älskar't. Idag har jag köpt lite smågrejer, såsom en ny bikiniunderdel, är SÅ nöjd med den. Den är korall verkligen en jättefin färg. Sen köpte jag även en off shoulder t-shirt, vanlig vit basic men jag är verkligen jättenöjd.

Ville bara uppdatera så bloggen inte står tom idag, ska alldeles strax gå och plocka ihop det sista då jag åker bort 1 vecka imorgon, är så taggad att få komma härifrån då jag är så extremt trött på dethär stället.

Vad har ni haft för er idag? Berätta gärna!😃 ska fortsätta sola och bara njuta, vi hörs imorgon! Ta hand om er!❤️

Likes

Comments