Förra helgen och några dagar denna veckan spenderade jag på min absoluta favoritplats i världen, Barcelona. Jag älskar verkligen verkligen den staden, både på vintern och sommarn och allt däremellan. Min morbror bor nämligen där så det blir några resor dit per år. Här kommer det ett litet bildregn från våra dagar där

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 5 readers

Likes

Comments

Godmorgon!! Things to appreciate är att jag är ledig varje måndag och verkligen kan göra sådana här mysiga frukostar och ha långa sköna sovmornar. Nu när hösten är här gör det allt bara ännu mysigare med tända ljus, varma och stickade tröjor och mysiga fluffiga plädar man kan krypa ner i soffan med. Hösten är nog min nummer 1 favvoårstid

  • 5 readers

Likes

Comments

Svamprisotto, vin, vänner, baileys och massa babbel summerar min söndagkväll. Så himla fint och mysigt verkligen

  • Daily
  • 3 readers

Likes

Comments

Har alldeles nyss ätit detta

Någon soyayoghurt med granola och ska straaaaax göra mig i ordning för kvällen. Tänkte dock bjuda på lite bilder från mitt fina jobb som jag tog igår. Blev inspirerad på Pinterest av någon anslagstavla som min chef hade delat med mig.


​Alltså, ser det inte mysigt och fint ut??????

Likes

Comments

Min lördagkväll spenderade jag med den här donnan. Vi förade och gjorde oss i ordning hos mig sen drog vi vidare till henne en stund och efter det till några barer där vi mötte upp några andra vi inte sett på länge. Blev en rätt tidig och lugn kväll men hade det supertrevligt ändå. och Emelie har verkligen känt varandra sen födseln och trots att vi inte ses så mycket nu för tiden känns det ändå alltid precis som förut.

  • 3 readers

Likes

Comments

Okej, hörni. Kommer inte skriva något i stil med "välkommen till min nya blogg" eller liknande utan kommer starta med ett bildregn från mitt absoluta favoritställe i Visby på Gotland sommartid direkt, nämligen Suppergården.

Vi börjar med deras fantastiska drinkar som det kanske egentligen blev alldeles för många av under denna sommar. 

Deras älskade fishTACO och för att inte tala om deras sötpotatispommes och cheviche

I början av juli åkte jag nämligen till Gotland och spenderade nästan 6 veckor där nere. Jobbade där och levde bara livet helt enkelt. Hade de absolut bästa veckorna på det absolut bästa stället med så många härliga människor runt omkring mig. Blev några besök på Supper då kan man väl säga :-)

Likes

Comments