Allmänt, Resor

Härliga dagar i Spanien. Mycket sol och avslappning, blandat med renovering och restaurangbesök. Nu har jag en vecka med bara strandhäng kvar innan jag åker hem till kalla Sverige. Jag kommer aldrig att vänja mig med den svenska kylan.

Likes

Comments

Allmänt, Resor

Haft det superbra i Valencia. Nu är vi hemma på plats i Puerto de Mazarron. Fantastiska semesterort.

Men Valencia är topp tre på platser som jag har besökt. Helt underbart! Marina Beach Club Valencia var ett bra strandhäng-ställe. Gamla stan är också ett måste!

Blev även ett köp på Guessbutiken. Jag besökte 2 av 3 butiker i Valencia. Så bra service och härliga produkter.

Käkade även en härlig paella på pappas födelsedag.

Likes

Comments

Allmänt

Fick igen en tenta idag, tror jag fick VG. Rätt nöjd, men alltid besviken om jag inte får alla rätt. Skönt att ha klarat den och kan blicka framåt. Fast nu har det snart gått ett år och jag har klarat allt.

Men den här veckan har jag en tenta och nästa vecka med. Inga vilodagar. Eller tentan nästa vecka är öppen i typ en vecka men jag måste göra den på 2 dagar. För jag vill inte göra någon tenta i Spanien, då vill jag ha semester.

Likes

Comments

Allmänt

Har stressigt nu innan Spanien. Kommer inte ha så mycket tid över i veckan som kommer. Så valde att plugga idag för att hinna med mig. Men jag tyckte att jag förtjänade en pluggpause när man pluggar frivilligt en söndag.

Fördelen med att läsa på distans.

Likes

Comments

Allmänt, Inköp

Handkräm är ett måste för mig på höst, vinter och vår. Helt sjukt hur mycket det går åt. Jag har testat en ny nu som är på bilden. Tyckte man blev kladdig av den, men är återfuktande.

Likes

Comments

Häst

Bild på min fantastiska pojkvän och hästskötare plus min vackra pålle.

Matilda och jag fick med oss varsin skryklig rosett hem. Nä, vi är jätte nöjda med dagen!

Likes

Comments

Häst

Idag har jag och Matilda varit på P&J. Hade med oss våra pojkvänner som hästskötare och Kajsa. Det gick super. Hästarna är födda 2013 = 4 år nyss fyllda. I tisdags var de för första gången i ridhus och idag körde vi en bana på 12 hinder med markbom. Så bra träning att komma ut bara för att de ska miljötränas. Så vet dom att det inte är farligt i fortsättningen.

Sjukt nöjd är jag med båda ponnyrumporna. Rosett fick vi också!

Likes

Comments