Allmänt

Fördelen med att läsa på distans är många. Jag kan plugga när jag känner för det. Jag har tre träffar per termin och det blir roligt att träffa klassen då vi ses så sällan.

Det är stort ansvar men det går bra då jag är duktig på att planera min tid, vilket är ett måste om man läser på distans.

En annan fördel är att jag kan åka till Spanien och plugga där, bara jag har internet.

Likes

Comments

Allmänt, Inspiration, Skönhet, Tips, Uppdatering

Idag unnade jag mig en halv spadag. Jag har varit väldigt trött på senaste och jag behövde återhämtning. Vilket jag fick idag på Frösö Park Spa. Det var väldigt bra, riktigt avslappnande och jag känner mig redo för termin två i skolan som började för en vecka sen. Jag har kommit igång för fullt och det känns bra. Det som inte har varit lika bra är att jag inte har någon ork...

Köpte inga ansiktskrämer eller något annat heller för den delen, för tro mig jag har tre årsförbrukning av smink, nagellack och krämer som ligger i skåp hemma.

Det är så fint här i Ösd/Frösön, solnedgången var så fin!

Såklart en selfie också!

Så fin belysning och väldigt härlig miljö.

Visst är det fint?

Haft en underbar eftermiddag på Clarion. Jag bor inte där nu, utan jag bor i Östersund City då det är där min utbildning är. Någon gång har jag tänkt att bo på Clarion och gå på spa, men det får nog bli med min älskling.

Likes

Comments

Se film

Övertaggad ponny och gammal sliten ryttare.

Likes

Comments

Allmänt, Uppdatering

I fredags får jag tillbaka att jag hade alla rätt på tentan. Ganska så skönt då jag har många bollar i luften för tillfället. Var sugen på champagne, men blev en vända till gymmet istället och min träningsvärk från långpromenaden till stallet hade inte gett med sig. Firar med sushi istället för med champagne. Låg helt utslagen i soffan resten av kvällen.

På lördag åker jag och älskling till gymmet igen. Jag gick mest, men sprang några intervaller. Har varit sjuk så har precis slutat med medicinen, så kändes skönt att man klarade ett sånt pass.

Ridningen har gett mig mer kondition, så ska jobba upp den först. Sen kör jag styrka när jag fått upp konditionen. Så är min tanke i alla fall.

Idag har jag och älskling storstädat hela huset. Det är den stora nackdelen med att bo i hus. Det finns alltid nånting att städa, nu är det löst och nu tänker jag ta en myskväll i soffan. Vi kommer inte att ses mycket den här veckan.

Jag har fullt upp med häst, skola och allt annat som är. Nu ska jag chilla!
Likes

Comments

Allmänt

Idag var det begravning. Alltid tungt, men viktigt med bra avslut. ❤

Nu ska jag hem och laga en god middag. Efter det blir det stallet och ikväll blir det mys framför serien Narcos som finns på Netflix. Se den om ni har tid över.

Likes

Comments