Allmänt

Vad härligt med påskfirande men jag är inte så engagerad med påskfirande själv. Jag har tur med många anhöriga som gillar påsk! Mormor fyller år idag också, men hon bor i Sthlm så får fira henne vid ett senare tillfälle.

Här är bilder från idag. Nu ska jag ta in hästarna snart!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Allmänt, Häst, Inspiration

Igår firade jag och älskling att han klarat en 15 poängs kurs. Han har pluggat på arbetstid och vi firade att han klarade kursen. Så mysigt och så kollade vi på film, en man som heter Ove!

Efter en sömnlös natt tänkte jag ställa in pay n jumpen, men var tjurig och tog mig dit ändå. Därför jag inte sov var för att jag har blivit väldigt förkyld. Kändes som det var stopp i halsen, så var inte jätte mysigt inatt....

Ponnyn har aldrig åkt transport själv, men det gick bra. Han var spänd när han kom fram till Färsta men sen såg han andra hästar och då var det chill.

Red fram honom länge och det blev väldigt lång framridning för en fyraåring. Sennfick dom bara stå och bli kall? Inte så jag brukar rida men det var bara att köra.

Vi hoppade 1-6 felfritt, stopp på hinder 7 och så tar vi det på nytt. Då GÅR han över oxern och klarade även sista hindret. Väldigt fint fram till hinder 6, men jag är nöjd!!!

Likes

Comments

Allmänt, Inköp, Inspiration

Igår skulle pappa köpa en ny ugnsform så jag hängde på till Dollarstore. Jag gjorde inköp för 81 kr tror jag. Sjukt billigt så jag väntar mig inte den högsta kvaliteten.

Kökshanduk - 20 kr
Glasburkar med rosa sugrör - 10 kr/st
Sminkremover - 20 kr
Deo - 20 kr

Tråkiga men nödvändiga inköp. Jag handlar ibland på Dollarstore då det ofta är samma märken som på andra butiker, men skillnaden är att det är halva priset där.

Likes

Comments

Allmänt, Food

En enkel vardagsmiddag fick det bli idag. Klyftpotatis och hamburgare, enkelt men gott. Åt alldeles för mycket.

Åkte och hoppade ponnyn lite efter maten. Det gick riktigt bra!

Likes

Comments

Allmänt, Uppdatering

Vill ut och fota nu. Kan det inte få bli lite fint väder? Idag har det regnat hela dagen och det är mörkt inne. Fast jag har hunnit klart en massa saker, sånt som man skjuter upp på våren då det är fint väder. Så skönt att ha haft en innedag.

Åt en vegetarisk lunch som var god. Tror jag ska fortsätta med fler vegetariska dagar, men jag kommer aldrig sluta helt med kött/ fisk. Jag äter faktiskt inte så mycket kött, utan det är mest fisk. Innan jag bodde i Norge åt jag aldrig fisk, men två år där så började jag äta fisk. Nu äter jag fisk 2-3 dagar i veckan. Det gäller att hitta en balans som med allt annat i livet.


Likes

Comments

Allmänt, Inspiration

Ibland vill jag vara själv. Alltså inte själv så, utan bara ha lite egen tid. Det är så skönt när man väl får det.

Speciellt när man har varit social väldigt mycket i en period, då uppskattar jag det som mest. Svårt att förklara, men jag gillar egen tid och så kan man väl sammanfatta det här inlägget.

Likes

Comments

Allmänt

Passa på att fyll på med d-vitamin de dagar solen tittar fram. Man får så mycket mer energi. De dagar solen tittar fram skulle jag kunna promenera i timmar. Tyvärr är orken lite begränsad för mig på våren då jag är pollenallergisk.

Hur ser era dagar ut? Promenerar ni eller är också pollenallergiska
, i så fall begränsar det er mycket?

Likes

Comments