View tracker

Jag har fått så många fina presenter. Fick så mycket mer än vad jag trodde att jag skulle få. Tänkte visa här vad jag har fått.

Bilder ovanför är på mina nya underbara tofflor från H&M. Ett perfekt julklappstips till någon ni känner som ständigt är frusen. Vilket jag alltid är, så för mig blev det helt perfekt.

Tre fantastiska voluspa doftljus. Har ni inte såna så önska er, för dom är helt magiska!

Jag fick champagne crisp, mandarino cannela och pomegranate bloodorange. Helt underbara är dom!

Fick två handkrämer från Body Shop. Mina händer torkar ut såhär års. Så vad är bättre än handkräm då?

Fick pink grapefruit & frosted berries. Så gott luktar dom!

Fick även en fantastisk body lotion med mango från Body Shop. Produkterna där håller hög kvalite och det luktar super! Så där tycker jag att man kan hitta fina julklappar till nära & kära.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Uppdatering, Inköp, Inspiration, Skönhet, Tips, Åsikter

Idag var jag på Apoteket och letade efter en återfuktande kräm eller något liknande. Jag har bra ansiktskrämer från Body Shop som jag använder dagligen. Om jag har tur så hinner jag fler gånger, men ni vet säkert hur det kan vara... Det jag sökte var något att komplettera det andra med.

Så hittade jag denna spray. Den sprejar ut väldigt lagom mängder och det är inte som att duscha, utan som en ren uppfräschning. Den är parfymerad och väldigt återfuktande känner jag. Känns som jag kommer ha med den överallt. Det var bra pris också, 129 kr för 75 ml.

Den passade mig alldeles utmärkt och jag ändrar helst inte mina vanor gällande ansiktsvård. För jag har aldrig haft några problem med min hy eller så, därför är jag försiktig så att jag inte får det nu. Är man yngre och inte har så mycket pengar tycker inte jag att man ska snåla, man kan dra in på make up eller annat onödigt. Men att återfukta huden är jätte viktigt för all framtid. Jag vågar bara handla på Apoteket, Body Shop och hos hudterapeuter. Nu säger jag inte att allt annat är dåligt, men lägg pengarna på bra grund så behöver man inte dölja sin hy med make up.


Likes

Comments

View tracker

Allmänt, Food, Recept

Idag har jag bakat saffranssemlor. Inte så ofta jag bakar längre, men det blev lyckat ändå.

Mellan dom är det grädde och vaniljkräm. En fantastisk blandning om man både gillar lussekatter och semlor. En sak är klar och det är att jag ska börja baka oftare. Älskar verkligen att fika, så att baka måste jag blir bättre på. Speciellt när jag lever ett fattigt studentliv.

Likes

Comments

Allmänt, Uppdatering

Att sitta hemma sent på söndagskväll och göra det sista med tentan när man festat dagen innan, verkligen inte att rekommendera men så blev det! Var så trött när jag skickade in tentan efter 2 timmars sömn dagen innan.

Så idag började jag veckan med sovmorgon till kl. 9.30, inte helt fel och det var så skönt att kunna göra det på en måndag. Gjorde en exotisk smoothie som var jätte god! Så vill jag börja veckan flera gånger.

Har suttit på morgonen och lagt upp en planering av veckan. Tog en dusch och bara kört på med Visma. Nu ska jag väl fortsätta med det, men ville ge er en liten uppdatering.

Likes

Comments

Det har kommit så mycket snö. Inte så kul när man bor i hus. Tur mamma kom och plogade infarten. Sen hade hon med fika (wienerbröd) och kaffe. Vi tog en promenad på 3,7 km. Sen hjälpte hon mig med middagen som älskling och jag skulle äta. Så snällt!

Vi åt barbequemarinerade kycklingspett med rostade rotsaker och potatis. Så gott!

Det jag har gjort idag är en tenta. Fick 98 % på del 1. Helt ok men gjorde bara ett slarvfel så då blir man lite småless. Så satsar på att del 2 ska gå bättre. Men idag så höll jag på i två timmar och jag som alltid sparar var femte minut gjorde inte det. Såklart så stängs programmet ner. Jag blev så less men fortsatte i kanske 90 minuter.

Så tacksam man är såna gånger för både hjälpen och sällskapet...

Likes

Comments

Det här blir första inlägget i november. Min salong är färdig. Jag håller på att starta företag. Jag rider in Luigi (vilket går jättebra). Jag går i skola på distans (75%). Samtidigt ska jag vara en bra sambo. Så det är bloggen som har blivit lidande tyvärr. Men nu om tre dagar så kommer jag ha mer tid, då kommer det vara lugnare i skolan...

Med min viktnegång går jämt och stabilt. Första två veckorna gick jag 23 km/vecka och ska äta 1400 kalorier/dag men det brukar bli 1300 kalorier/dag i snitt... Jag är målmedveten...

Likes

Comments

Allmänt

Haha klockan är kvart över tio. Tror vi redan har gjort dagens höjdpunkt - vattentornet!

Tänk vad barn kan bli glad av så lite ibland. Ibland räcker något litet. Inte ofta jag tänker så om jag ska vara helt ärlig!

Likes

Comments

Min viktresa

Måste äta mer protein, men idag blev inte saker och ting som planerade. Jag hann gå en powerwalk innan allt drog igång och brände bort ca 760 kalorier.

Ska försöka äta 1200 kalorier per dag och förbränna 300 per dag. Det är målet men man vet aldrig hur det går...

Likes

Comments