Vi i Norrland simmar i snö just nu.. Sjukt jävla mycket snö och det kommer mer, hört att det ska komma 74cm tills på tisdag... Hur ska detta gå?


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vart en runda på stan idag och då köpte jag det mesta av allt det här förutom lite, allt är inte från samma dag. ber om ursäkt för dålig bild men jag orkar inte ta någon bättre ☆ mina julklapps pengar rök gode fort.

Likes

Comments

God jul på er folket! ser att det är ett tag sedan vi sågs men här är jag! levande hehe. Nä men jag har inte haft ork eller lust att blogga & jag har inte haft något att blogga om men ska ta tag i detta nu!

Likes

Comments

Har precis kommit hem från norrfjärden, har varit med William och kribba ett tag och sen kom adrian och hugo och då så var jag med dom. Bästa söndagen på länge.

Likes

Comments

äntligen har vi fått snö igen, hoppas den stannar.​

Likes

Comments

Tjenare, vad gör alla idag? nä skoja jag bryr mig inte.

haha nä men idag är det fredag! finally! Denna vecka har gått så otroligt sakta men det kan ju vara eftersom jag har varit hemma och gjort saker jag missat i skolan.. Men istället så har jag spelat och hjälpt en vän färga håret och ja inte mycket. Men idag kom den efter längtade fredagen.. och jag har massor med planer för kvällen!

jaja ska möta upp lite vänner nu, vi höres!

Likes

Comments


Detta har varit en seg dag, har suttit inne och lirat cs hela dagen.. det är allt hahaha.

Likes

Commentsidag så kom jag hem från stugan vid halv 3 typ och jag har typ inte gjort någonting idag. varit med Ludde och lotta,emma,camilla,matilda,wilma och vi har väl it gjort så mycket.. Elias wille och fredde och Jesper kom förbi ett tag och vi gjorde it heller något haha. drog hem för ett tag sedan och just nu snackar jag Skype och ska spela så vi hörs!

Likes

Comments


Vart ingen skola för mig idag eftersom hostan kväver min hals. Så vid 3 kanske gick jag ut med hunden och av slump så tog jag med kameran.

Likes

Comments