Header

Tänkte skriva godmorgon sen såg jag att klockan är 14.30 och inte morgon för fem öre haha. Men jag vaknade för ca 2 timmar sedan så för mig är de gnägga morgon ;)
Tror jag behövde den sömnen efter att ha gått upp så tidigt nu i 2-3 veckor!

Jag & Adde är för tillfället påväg in till stan för att han ska klippa sig! Sedan är det ju så att det är Valborgsmässoafton ikväll. Det ska vi fira tillsammans med Marre & Ogge. Otippat va? Haha!! Än sålänge är planerna att vi ska götta oss lite hemma hos Ogge, sedan drar vi in mot Tullen och äter middag. Efter det får vi se vart kvällen tar oss :)

Likes

Comments

Heeeela kvällen blev ändrad. Planen va att sluta jobbet klockan 19.00/20.00 och sedan ha myskväll med Marre & Oscar men de båda va jättetrötta mesans jag & Adde va på hugget idag, haha. Vi är på gång liksom!
Så när det helt plötsligt blev inställt nu senare fram emot kvällen så hoppade jag in i duschen, sminkade mig & nu är vi påväg in till Kungsbacka jag & älsklingen. Snacka om att allt blev annorlunda! Men så kan det bli!!
Kag hoppas att min kväll blir trevlig tillsammans med A & några glas ;) förhoppningsvis så träffar vi på några vänner ute, som man brukar göra när man bor i en liten håla ;)

Likes

Comments

H & M
VICTORIA SECRET


Personligen tycker jag inte att VS är något jättespeciellt mer än kvaliten, deras Bhar håller otroligt länge. Men annars tycker jag faktiskt man kan hitta riktigt fina på H&M tex. Som bla de jag könkade här ovan. Verkligen jättefina & inte till ett för högt pris. Dock tycker jag inte att VS är jättedyrt med tanke på kvaliten, men jag skulle nog tyckt det känts konstigt att lägga ca 700kr på en bh. Men alla prioriterar olika!

Likes

Comments

Har varit i danslokalen sedan 11 ungefär, första gruppen dansade till 12.30 och grupp nummer 2 skulle då komma men dom kom aldrig... hehe. så jag dansade lite för mig själv i väntan på att dom förhoppningsvis skulle dyka upp. Men så vart inte fallet tyvärr.
Så nu är jag påväg hem för att snabbt hoppa in i en dusch & sedan passa småtjejerna i några timmar❤

Likes

Comments

Nu är jag påväg mot jobbet för att dansa med mina små krabater. Va på bloppisen nu en stund & det var verkligen jättetrevligt. Alla va så snälla o glada. Jag fyndade som en idiot... haha. Men såg att jag hade fått någon lön???? Vet inte ifrån vart imed att jag har så många jobb hahah. Men jag tror den kom ifrån dansen iallafall ;)
Såklart va mitt första köp denna ÄLSKADE nocco. Asså Im in loooove, den är verkligen så god. Helt klart min favorit i noccofamiljen! ;)

Likes

Comments

Gått upp mellan 04 till 06 varje morgon nu denna veckan & nu även idag, Lördag... men på något konstigt sätt så har min kropp ställt in sig lite på det känns det som, för jag vaknar alltid pigg.
Idag är det planerat att åka in till Göteborg där Marre ska sälja "lite" på en bloppis & jag ska hjälpa henne lite i någon timma eller två, sen åker jag till jobbet 11.00-14.00. Efter det blir det rakt hem till familjen med småtjejerna så ska jag passa dom några timmar ikväll. Kanske till 19.00, och därefter drar jag hem till Oscar igen & så ska vi ha filmkväll som det ser ut än sålänge. Så hela helgen spenderas hemma hos honom. Även morgondagen & Månsdagen.

Likes

Comments

Sitter hemma hos Oscar nu med Marie & går igenom lite inför morgondagen. Det är helt sjukt hur mycket kläder hon ska sälja! Jag kommer ju lätt köpa en del ;))

Likes

Comments

Jag säger bara YES!!!
Alltså jag blir sååå glad när jag ser detta. Sveriges mest älskade kvinna ska göra sin egna kollektion med NAKD?! så sjukt verkligen. För er som följer bloggare & youtubers så var juvissa tjejer med och tävlade om att få ha en kollektion ihop med just NAKD.com, där bland annat Linn Ahlborg & Andrea Hedenstedt var med och tävlade. Dock reagerade jag på att Therese inte var med, men nu förstår jag ju varför ;)

You Go Girl

Likes

Comments

Ännu en lång dag men är just nu i bilen påväg hem med pappsen. Är mysigt att få lite tid med honom nu efter att han har varit såpass sjuk. Man får sig allt en tankeställare när någon som står en såpass nästa blir så sjuk.

Ikväll blir det megamys med hemmagjord pizza hos Oscar. Dock tror jag inte det blir så sent för imorgon ska jag & Marre upp vid 7 och in till Göteborg för att fixa inför en bloppisen hon ska vara med på tillsammans med massa andra bloggare här på nouw. Efter det ska jag jobba på dansen & sedan passa småtjejerna! Så fullspäckad helg verkligen...

Likes

Comments

fannynorberg@fannynorberg