Hej på er!
Igår var jag på The Barn här i Göteborg med några av mina & Marres vänner. Känns så otroligt kul att få träffa massa nytt folk, och tjejerna från Marres håll är helt underbara. Så glad som få lära känna dom också. Blev dock en tidig hemgång med tanke på att jag ska upp & köra idag på körskolan. Är verkligen supertaggad för att skaffa körkort snart. Tänker dock inte berätta när ;)) då får jag för stor press på mig heheh. Men i sommar hade jag tänkt iallafall!

Likes

Comments

Då var denna hektiska helg över. Och jag vill redan ha den på repeat.
I fredags var det studenter så de stod härliga till. Jag var på studentmottagningar och sedan på studentfesten. Den var dock inte lika kul men nästa år när det är min student tror jag den blir rätt ball!


Sen på lördagen så var det dags att fira mina 18åringar, först Steff och sedan Bella.
Så kul att dom va mina vänner som är 99or äntligen blir 18!!!!

Likes

Comments

Hej på er!
Gud vilken hektisk dag det va igår, därav att jag tyvärr inte hann blogga så mycket. Idag är man rött sleeten men inte ska det stoppa mig från att fira mina vänner som fyller år idag. Dock lite jobbigt att det blir utgång idag igen men sen nästa helg så jobbar jag så det känns ändå skönt ;)

Nu ska jag snart börjar fixa mig inför kvällen. Hoppas ni alla hade en bra student igår för er som tog studenten. Tänkte att jag lägger upp bilder o så om helgen på söndag kanske.

Likes

Comments

wohooooo!!
Är så taggad på denna dagen. ska bli så kul att få fira mina vänner som äntligen tar studenten. Är så otroligt stolt så ni anar inte. Nu blir det först utspringet och sedan studentmottagningar. Efter det tror jag att jag ska haka mina vänner in på studentfesten. Jag har iallafall köpt biljett tillsammans med Reggi, min bästavän, så det lutar åt det!

Jag vloggar idag också så kommer en vlogg senare i veckan <3

Likes

Comments

ääääääälskar denna veckan. Kan alla bara se hur underbart det är att världen nu har en pridevecka?
Innan jag föddes så var det knappt okej att våga vara sig själv 100% om man inte följde normen. och jag är så jävla glad att få växa upp under denna framgång som pågår. Dock är vi långt ifrån klara, och speciellt med ett svin som Trump i toppen men ju fler vi är som visar att han är så fel ju snabbare kommer det ske en utveckling, men håll ut nu, 4 år till iallafall. WE CAN DO THIS

I love you you you and you. För precis den du är!
Kille eller tjej, eller hen, eller icke binär, och allt där emellan. Denna veckan är fr att hedra oss
Jag är hetro, men ibland vet jag inte ;)......

Likes

Comments

Som jag skrev i ett inlägg imorse så var jag på halkan idag och attans vad kul det var. Att få sitta ensam i bilen kändes helt underbart. Och av någon anledning också mycket tryggare. Tror jag kände att jag inte behövde prestera för någon utan endast mig själv. 
Så nu ska jag och mamma ut och åka en sväng. Sedan hem och plugga hela kvällen. Har nämligen en upg som ska vara inlämnad idag och jag har inte ens börjat?... :)


xoxo

Likes

Comments

Har länge velat ha ett par vita fina kostymbyxor men har aldrig riktigt hittat några som jag verkligen tyckt passar. Men så hittade jag dessa på Vero Moda före endast 399kr, bra fynd va?
Helt klart en ny favorit i garderoben. Har köpt så mycket kläder på senaste så ni anar inte. Tänkte att jag kanske ska göra en collective haul av allt nu nångång.


xoxo

Likes

Comments

Mötte upp Becca & Adde igår för en liten fika på tullen. Satt väl där i ca 1 timma ungefär bara myste. Välbehövt!
Dom har världens godaste macka där, någon Focaccia om jag minns rätt. Och ännu bättre är deras chai, ääälskar den!

Likes

Comments

Godmorgon!
Ville verkligen bara ligga kvar i sängen imorse när klockan ringde men imed att det är första skoldagen idag på 2 månader (pga praktik) så kände jag mig lite tvungen att gå. Sen har jag även Halkan idag, och den vill jag ju inte missa. Dock är jag verkligen nervös. Vet inte för vad, men jag bara är det....

Nu ska jag sminka klart mig & sedan dra in till skolan.

Xoxo

Likes

Comments

fannynorberg@fannynorberg