​hej finisar

Idag har jag sovit ut .Jag sov ända till 12 hehe. Jag gick upp och åt frukost, jag åt macka, mjölk med flingor och ett glas ice te. 

Efter det prata jag med Jasmine och bestämde dagen, Sen gick jag och satte mig för att sminka mig, bytte kläder och fixade håret.  När jag var klar gick jag till bussen och tog den till Jasmine. jag måste byta buss i stan och då när jag väntade gick jag in på Åhléns för att köpa en adventskalenderbakrund till min mamma. Efter ungefär 5 minuter kom bussen och då tog jag den till Jasmine. När jag kom till henne höll hon på att fixa sig. när hon var klar tog vi bussen till stan och köpte donken med oss hem till mig som vi åt tillsammans med mamma. Sen dess har vi bara tagit det lugnt hemma.

Nu tänkte vi ta bussen ner till stan och träffa några kompisar. 

Hoppas ni alla ha en bra kväll! 


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godkväll.

Idag har jag varit ledig så jag har varit på plantagen och köpt lite höstiga blommor till framsidan av huset. Min kompis Felizia följde med mig dit. Efter de gick jag in på Coop för att köpa lite gott till kvällen.

Lite senare kom min kompis Viktor förbi. Vi planterade blommorna tillsammans som jag hade varit och köpt. Sedan lagade vi tacos bara han och jag. Efter vi ätit så har vi bara legat och tagit de lugnt. Snart ska vi nog sätta igång en film att kolla på.

Hoppas ni får en fortsatt trevlig fredag!

Likes

Comments

Godkväll finisar.
Idag har jag inte gjort något speciellt. Mamma och jag åkte och hämtade Max som vi åt tillsammans sen hoppade jag in i en varm dusch. Nu har jag kommit ut ur duschen och ska sätta mig och kolla på tv med mamma och ha en liten kvällsfika med henne.
Sen ska jag nog sova.
Natti natti <3

Likes

Comments

Hej, och välkomna till min blogg. Jag heter Fanny och är 14 år. Här kommer ni kunna läsa om hur mitt liv ser ut. Hoppas ni kommer gilla de.

Likes

Comments