Header
View tracker

Idag har jag varit på Släcktlunch. Det va mysigt och jag träffade många släktingar jag inte träffat förut. Men näst pratade jag med min syssling Isabelle som bor ganska nära mig, och jag fick reda på att vi har många gemensamma kompisar vilket va lite kul. Så på fredag ska jag på middag hos henne. Men ja eftersom jag va dör hela dan så han jag inte ta bilder på kläderna. Så de kommer imorrn om de blir fint väder. Men nu ska jag till Grete är Moa är och ha myskväll.

Kram

Likes

Comments

Guuud va skönt med helg! Idag har det varit en riktigt jobbig dag. 3 prov! Jag hade spanska prov första lektionen, som gick väldigt bra. Men sedan så hade jag oförberett prov i både svenska och so som gick lite sådär asså. Men nu är det ju bara en vecka kvar i skolan så har väll inte så mycket kvar vilket är väldigt skönt.

Efter skolan gick jag hem och solande lite och vid 5 stack jag och mamma till sickla för att handla lite grejor till konfan. Fick många bra grejor köpt så det kommer lite bilder imorrn.

Men kramisar

Detta va två av grejerna

Likes

Comments

Halloj, det va ett tag sen jag gjorde ett riktigt inlägg😂

Idag har det varit en soft dag i skolan, gjorde typ inget ting. Men imorrn har vi spanska slutprov som jag har pluggat rejält till.

Efter skolan gick jag och hämta Nahla min hund på hunddagis. Har inte gjort det förut men det va faktist riktigt roligt. När jag kom dit blev hon super vild och glad som va lite roligt. Men vi tog tåget hem och det va lite jobbigt för hon blev nervös av alla ljud. Men men hon får öva lite.

När jag kom hem så tvättade jag bort sminket och satte på bikinin för att sola medan jag pluggade. Det låter ganska lallit men det är skönare att plugga ute och när det dessutom är strålande solsken varför inte hoppas på att bli lite brun??

Men aja det va min lilla dag, hoppas ni får det toppen kramisar!

Likes

Comments

Tröja- abercrombie
Kjol- bikbok
Skor- converse
Väska- long shamp
Jacka- zara

Likes

Comments

Halloj👋🏼

Idag så har jag till mesta dels pluggat. Tråkigt, men det behövs för att vi har två spanska prov nästa vecka. Men idag hade vi oxå fotbollsmatch. Vi vann och det e ju alltid kul💪🏼 men nu ska jag återgå till plugget!

XXX

Likes

Comments

View tracker

Helloo,

Idag har det varit en vanlig dag, skola till 2 och sen plugg. Har faktist fått mycket gjort, både spanska, no och so.

På lunchrasten idag så drog vi till golfklubben. Vi åkte dit för att kolla lite för vi ska spela in en vide till skolan där😂 men då passade vi på att spela lite golf också. Jag har spelat golf inan och har handikap och så, men nu var de länge sen. Men det gick väll helt ok ändå😂
Efter skolan så fick jag skjuts hem vilket va väldigt skönt eftersom det går snabbare än tåget och det e typ ganska kul.

Ha de bra, kram

Likes

Comments

Tjenis!

Idag har de varit en rolig dag. Vi hade ingen skola idag för att vi hade uppdrag dagsverke. För er som inte vet va de är så ska man samla pengar som man sedan skickar in till en orginisation. Vi i våran skola skickat pengarna som man får in till Nepal. Jag dammsuga huset och bytte lakan på alla sängar för att få pengar.

Men iaf så åkte tjejerna i min klass och några andra till sickla och åt sushi lunch och bowlade. Det va supermysigt och trevligt. Vi han också gå runt och kolla lite grejer och vi köpte varsin stor alovera, som var väldigt god.

Sedan kom jag hem lite senare och pluggade medan othila och jag skypade. Vi gjorde en no uppgift tillsammans, hehe det gick inte så bra men men..

På kvällen så hade jag fotbolls match, tyvärr så förlorade vi, men det händer i bland.

Nu ska jag duscha och göra lite sista plugg.

Xox

Likes

Comments

Halloj, Halloj!

Idag har inte hänt så mycket. Efter skolan så gick jag hem för att plugga, sedan så drog jag och hanne till gymet. Vi gick på ett Mag pass typ som var väldigt jobbigt! Hoppas inte jag för träningsvärk imorrn😂

Aja lite kort inlägg,

XO

Likes

Comments

Gud va skönt det va med långhelg!! Jag behövde verkligen det, nu kan jag plugga det sista inför betygen och nian. Är inte så tagg på nian och gymnasiet valet.. Men i alla fall i helgen var jag till mesta dels på landet vilket var supermysigt eftersom jag fick träffa Anna, bara ta det lugn, chilla och ladda upp för ennu mer skola.

På lördag kväll hade Hanne tjej middag eftersom om fyllde 15 år. Det va super mysigt och vi dansade och typ pratade. På kvällen stannade jag och othilia hos hanne och sov över.

Söndagen var däremot inte lika rolig. Jag gick hem från hanne vid 11 och behövde plugga spanska. Det spöregnade hela dagen och på eftermiddagen hade jag match. Vi vann och det va ju lite roligt.

Xx

Likes

Comments

Hej, hej!

Det här är min blogg. Startar nu upp denna blogg efter många försök eftersom jag tycker det är roligt att läsa andra bloggar. Jag har tänkt mig en blogg med mycket bilder och bra uppdatering. (får se om det blir så)

Tänkte i alla fall berätta lite om mig själv.

Namn, ålder - Fanny, 14 år (snart 15)

Familj - Jag har två syskon, Filip och Gustav. En mamma och en pappa, ofc men jag har även en hund som heter Nahla.

Intressen - Jag älskar att spela fotboll och jag gör det upp till tre gånger i veckan. Jag försöker även gå till gymet ofta, men det jag gillar mest är att vara med kompisar och lyssna på musik.

Sommar planer - Jag börjar spendera min sommar två veckor i Strömstad. Jag och mina kompisar konfirmeras där den 27 juni. Jag tycker det ska bli superkul, men är lite stressad för jag har så mycket att köpa tills dess. Sedan så ska jag till landet som ligger i Bohuslän. Där spenderar jag resten av tiden av sommaren, jag tycker det ska bli väldigt mysigt och kul eftersom landet är mitt favorit ställe att var på. Hoppas även på att någon kompis kanske kommer och hälsar på. 😊


Det va lite kort om mig!

XX

Likes

Comments