Header

Färsk frukt kan ju vara den bästa starten på morgonen! 🍏🍌🍉🍈

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 40 Readers

Likes

Comments

Älskar mitt reafynd på Zara igår, ett par nya skor! Vårens detalj som jag gärna hakar på är silver! Tycker det är ursnyggt och uppiggande! Tycker att Junkyards bomberjacka är supercool! (Jag är ett stort fan av bomberjackor) Även Reeboks pjuks och YSL's clutch tycker jag är härliga silverdetaljer!

Likes

Comments

Innovativt och ursnyggt! Dags att plocka fram pappas gamla skjorta!

  • 69 Readers

Likes

Comments

  • 69 Readers

Likes

Comments

Livet utan spegel, u gotta do what u gotta do!

Likes

Comments

En trevlig lunch med lite champagne, firande av två fina vänner!

Likes

Comments

Åh vilka härliga dagar jag har haft!

I fredags var jag på utflykt med min vän Sofia som pluggar i Uppsala! Vi gick runt Rönningesjön för att sedan fika och basta! Och nog kunde jag inte få i söndags då jag drog med min roommate Fanny på samma tur! Mellan dessa dagar var jag också på Mocco på Östermalm och käkade brunch! Jag låter bilderna tala för sig själva hur gott det var...

Likes

Comments

Idag har jag varit i Borås och läst inför tentan på måndag, då passade jag på att besöka Textil museet i Borås på Textilhögskolan! Super kul! Men jag hade otur att komma för tidigt på säsongen, framåt våren så kommer det vara utställning av textilindustrimaskiner- precis det vi ska ha tenta på.
Ha det gott i vinter landskapet!

Likes

Comments

En liten nyhet som jag läste på NY Times var att L’Oréal har skapat en elektronisk tatuering, där man kan se tiden, ha koppling till mobilen och också kunna se hur mycket UV strålning vi tar emot! Om det är så pass mycket så det är farligt skiftar det i färg och varnar. Så kopplar man det via en app och så håller själva märket i några dagar. Fantastisk innovation enligt mig, på tiden att vi är rädda om våra hudar, och kanske till och med lär oss en läxa om vad som gäller kring solen! Bilderna har jag hittat på Pinterest.

Likes

Comments