Postad i: MODE

Fick hem ett efterlängtat paket igår från ZARA! Favoritbutiken verkligen, hittar alltid mycket fint där vilket gillas mycket! Här ser ni lite av det jag beställde hem.

Sitter i skolan nu och har världens längsta hål.. efter sista lektionen ska jag och Julia aka favoriten hitta på något skoj, kanske laga mat eller sitta ute i solen och mysaaa. Kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • Filed under: MODE

Likes

Comments

Postad i: MAT

Dagens lunch bleeev... SMOOTHIEBOWL och avokadomacka, me like very much<3

Idag har jag bara tagit det lugnt efter en hel veckas jobb. Såå skönt med sovmorgon och att bara softa med livet. Ska snart hämta upp Therese och Julia, för att åka vidare mot Landsbro för en mysig kväll hos emmsi!!!

  • Filed under: MAT

Likes

Comments

Några av mina senaste bilder från kamerarullen.

Hej, ny vecka och nya prov.. Min vecka kommer bestå av plugg plugg och plugg. Tur att jag har skojigheter till helgen att se fram emot då. Ska nämligen jobba på bästa jobbet och gå på födelsedagsfest. Plus i kanten att vädret är så fint också!! 

Ha en fin vecka! Kram

Likes

Comments

Här kommer min lilla blogglista som jag svarat på nu! Älskar att läsa sånt här själv så varför inte göra en liksom?

1. Har du ett namn som bara din familj/vänner kallar dig? 
Nej, det har jag faktiskt inte, vilket jag bara tycker är skönt..

2. Har du något ovanligt/konstigt du måste göra? Konstigt och konstigt vet jag inte, men att alltid ha vatten vid sängbordet innan jag ska sova är ett måste. Sen brukar jag alltid lägga fram vad jag ska ha på mig kvällen innan, så jag kan sova längre hihi..

3. Vad stör du dig på hos andra? 
Småljud personer ger ifrån sig när jag försöker koncentrera mig. När någon lovar saker men ej håller det. Och personer som ljuger.

4. Har du några nervösa vanor/ vad gör du när du blir nervös? Ja, när jag inte har kontroll över saker och ting. Då blir jag stressad och slarvar hihi.

5. Vilken sida av sängen sover du på? 
Sover över hela sängen om jag sover själv, annars på vänster sida om man kollar mot sängen

6. Har du något som du ofta säger åt andra att göra men aldrig gör det själv? 
Ja att andra ska städa och plocka undan efter sig, men gör aldrig det själv..

7. Vilket håll står du åt i duschen? 
Alla håll haha?

8. Vilken är din favoriträtt?
Scampi e spinaci från Vapiano är favoriten. Lätt att laga hemma också, tips tips

9. Favorit filmer?
Svår fråga, men The Proposal och Dear John är mysiga. Gillar de flesta filmerna faktiskt.

10. Gråter du ofta?
Till och från faktiskt. Gråter när jag är stressad arg och ledsen, och tycker inte det är fel att gråta, utan bara bra och skönt.

11. Din bästa/ sämsta sida?
Bästa är att jag är väldigt generös och ärlig. Snäll också hihi. Sämst är att jag lätt stressar upp mig för småsaker som är helt oväsentliga.

12. Något du önskar dig just nu?
Fler timmar på dygnet hade ju inte skadat precis.

Likes

Comments

Postad i: ÖVRIGT

... och ångesten är på topp! Har en riktig pluggvecka framför mig, med två stora prov plus en engelska presentation. Inte det roligaste men men.. Det måste ju göras.

Efter plugget idag ska jag ner på stan en stund. Det är julskyltning ikväll, vilket brukar vara superMYS!! Hoppas ni får en bra dag, Kramisar


Likes

Comments

Postad i: MAT

Något jag verkligen saknar nu i regnrusket är fina London. God mat, shopping och storstad är inget jag skulle tacka nej till nu precis. Speciellt inte denna goda lunch från Shake Shack..

Ska snart sätta mig med allt plugg, för fy vad mycket det är i skolan. Har 2 jätteviktiga prov nästa vecka som jag redan nu måste börja med (suck). Annars rullar livet på bra tycker jag. Och bättre blir det förmodligen, för snart är årets mysigaste månad här!! Inte bara jag som älskar december och julen va?? Kram

  • Filed under: MAT

Likes

Comments