Skulle bara kika in och berätta att jag lever haha.. Ne men det är mycket nu (ang skolan), så uppdateringen är inte på topp. Men till helgen blir det bättre hoppas jag. Nu tillbaka till plugget!! Kram<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Här kommer min lilla blogglista som jag svarat på nu! Älskar att läsa sånt här själv så varför inte göra en liksom?

1. Har du ett namn som bara din familj/vänner kallar dig? 
Nej, det har jag faktiskt inte, vilket jag bara tycker är skönt..

2. Har du något ovanligt/konstigt du måste göra? Konstigt och konstigt vet jag inte, men att alltid ha vatten vid sängbordet innan jag ska sova är ett måste. Sen brukar jag alltid lägga fram vad jag ska ha på mig kvällen innan, så jag kan sova längre hihi..

3. Vad stör du dig på hos andra? 
Småljud personer ger ifrån sig när jag försöker koncentrera mig. När någon lovar saker men ej håller det. Och personer som ljuger.

4. Har du några nervösa vanor/ vad gör du när du blir nervös? Ja, när jag inte har kontroll över saker och ting. Då blir jag stressad och slarvar hihi.

5. Vilken sida av sängen sover du på? 
Sover över hela sängen om jag sover själv, annars på vänster sida om man kollar mot sängen

6. Har du något som du ofta säger åt andra att göra men aldrig gör det själv? 
Ja att andra ska städa och plocka undan efter sig, men gör aldrig det själv..

7. Vilket håll står du åt i duschen? 
Alla håll haha?

8. Vilken är din favoriträtt?
Scampi e spinaci från Vapiano är favoriten. Lätt att laga hemma också, tips tips

9. Favorit filmer?
Svår fråga, men The Proposal och Dear John är mysiga. Gillar de flesta filmerna faktiskt.

10. Gråter du ofta?
Till och från faktiskt. Gråter när jag är stressad arg och ledsen, och tycker inte det är fel att gråta, utan bara bra och skönt.

11. Din bästa/ sämsta sida?
Bästa är att jag är väldigt generös och ärlig. Snäll också hihi. Sämst är att jag lätt stressar upp mig för småsaker som är helt oväsentliga.

12. Något du önskar dig just nu?
Fler timmar på dygnet hade ju inte skadat precis.

Likes

Comments

Postad i: ÖVRIGT

... och ångesten är på topp! Har en riktig pluggvecka framför mig, med två stora prov plus en engelska presentation. Inte det roligaste men men.. Det måste ju göras.

Efter plugget idag ska jag ner på stan en stund. Det är julskyltning ikväll, vilket brukar vara superMYS!! Hoppas ni får en bra dag, Kramisar


Likes

Comments

Hej hörni! Idag har jag verkligen haft en bra dag! Startade dagen med att vakna upp bredvid T. Sedan fixade jag mig lite innan Amanda hämtade upp mig för lunch på stan (YUMMI). Sedan tog vi det lugnt fram till kvällen då det var tid för bio. Vi såg filmen Allied, som var superbra. Tips tips!

Nu ska jag sova för att orka med morgondagen, då den till 80% kommer bestå av plugg.. Kram

Likes

Comments

Postad i: MODE

Bomberjacka - HM // Tröja - ADIDAS // Keps - ÅHLENS // Byxor - ZARA

Hello! Tänkte bara titta in en snabbis och visa vad denna outfit kommer ifrån. Nu ska jag vidare till bussen som tar mig till skolan.. Ha en bra dag!

  • Filed under: MODE

Likes

Comments

Postad i: TIPS

WOW hörni!! Denna serie, I'm in love.. Började kolla på den runt höstlovet och nu är jag fast. Kan verkligen relatera till den och känna igen mig in i vissa scener.. Kanske lite pågrund av att den handlar om "att vara tonåring, och allt vad det innebär" Tips tips, ni kommer inte ångra er!

  • Filed under: TIPS

Likes

Comments

Postad i: MAT

Något jag verkligen saknar nu i regnrusket är fina London. God mat, shopping och storstad är inget jag skulle tacka nej till nu precis. Speciellt inte denna goda lunch från Shake Shack..

Ska snart sätta mig med allt plugg, för fy vad mycket det är i skolan. Har 2 jätteviktiga prov nästa vecka som jag redan nu måste börja med (suck). Annars rullar livet på bra tycker jag. Och bättre blir det förmodligen, för snart är årets mysigaste månad här!! Inte bara jag som älskar december och julen va?? Kram

  • Filed under: MAT

Likes

Comments