Innehåller affiliate-länkar


Hej på er! Hoppas att ni har en underbar söndag. Här kommer femte delen av basplaggsserien. Idag tänkte jag tipsa om övriga basplagg (som inte går under kategorin överdelar eller underdelar) som finns i butik nu. Läs mer nedanför!1. / 2. / 3.

Min beige kappa är förmodligen det mest använda plagget jag någonsin ägt. Behöver jag säga mer?!1. / 2. / 3.

Även en svart kappa tycker jag att man ska ha i vintergarderoben!1. / 2. / 3.

Den lilla svarta, såklart. Fungerar lika bra till jobb som till fest.1. / 2. / 3.

Den lilla vita, viktigare än den lilla svarta under sommarmånaderna!1. / 2. / 3.

I skogarderoben tycker jag att man ska ha ett par svarta boots samt sommarskor med och utan klack.1. / 2. / 3.

Samma skor i beige: Boots och sommarskor med och utan klack.1. / 2. / 3.

En stor, svart väska för när du behöver bära med dig grejer, kanske matlådan och datorn till jobbet? Och en mindre svart för när du bara behöver ha med dig nyklarna, plånboken och mobilen.1. / 2. / 3.

Och, nästan viktigast av allt, underkläder! 9 av 10 dagar använder jag freebra eller nipple covers (alltså nästan aldrig vanlig bh). I och med att jag har så mycket vita och beiga plagg i tunna material så är det det som känns bäst då det inte alls syns igenom. Även hudfärgade trosor är viktigt under ljusa kjolar och klänningar nu på sommaren!Gillar

Kommentarer


SKIRT ZARA / PULLOVER MANGO

Fredag hörni! Herregud så effektiv jag varit idag, det känns underbart att ha betat av så mycket stora grejer innan helgen så kan jag släppa dem helt. Dessutom händer det mycket spännande grejer i företaget nu så jag är så himla taggad på jobb! Jag jobbar hemifrån idag så jag har fortfarande pyjamasen på mig (fast klockan är strax efter 16, hehe) så snart ska jag klä på mig och gå ut på en liten promenad samt passa på att hämta upp några paket på vägen.

Hoppas ni alla får en superhärlig fredagskväll!


Gillar

Kommentarer


Sista stoppet på resan var Las Vegas! Här fotade jag väldigt lite, förmodligen för att det inte är mitt favoritställe, haha. Jag har varit här förut och hade inte åkt tillbaka om det inte var så att Andreas inte hade varit här och gärna ville se det. Så vi körde det som sista stopp och om man bara går in för att Vegas är Vegas så blir det ändå kul :)Vi bodde på Caesars Palace!Första kvällen promenerade vi en snabbis längst The StripSedan spelade vi lite och vann faktiskt en ganska stor summa som blev starten på vårt bröllopsspar!Sista dagen spenderades vid poolen och sedan bar det hem till Sverige igen!

Nu ska jag sätta mig med sammanfattningen av hela resan, hur man nu sammanfattar denna otroliga upplevelse... har ni något speciellt ni vill ha med är det bara att ni kommenterar!


Gillar

Kommentarer