Jag har varit gått rummet när maten kom kolla hur det gå efter operation blev lite yr i mitt huvudet det kan förekomma när man sängläge ger också blodcirkulation fick gå med gå stol

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Operation har gått jätte bra fick sova  kl 8 morse  vaknade kl 17 sen har jag varit uppvakningsrummet ca 4 timmar. Nu är jag tillbaka till rummet igen ska ligga sängen ca 4 dagar. Har också fått extra nål som sitter i handen. skulle äta mat nu men då fick jag nästan på väg må ila. men jag fått i mig alla fall nyponsoppa. man känner bara trötthet.

Likes

Comments

Nu så har jag kommit fram till sjukhuset ligger på avdelningen 53 rum 13 på hand - plastikkirurgiska kliniken universitetssjukhuset i Linköping göra min operation förhoppningsvis morgon ska vara är nu ca 10-12 dagar.

Likes

Comments

Jag sitter på tåget till Linköping ska till sjukhuset har del saker med mig dit. kommer uppdatera mig vilket rum jag har fått så

Likes

Comments

Jag och mamma gjorde kräffbakelse med avokado ska bli intressant äta hur det smakar. som blir efterrätt sen .vi gjorde den på 3 olika smörgåsar ställe för en. finns recept på bakelsen.

Likes

Comments

Önskar alla riktig Glad påsk

Likes

Comments

År 1978 så föddes jag som kille jag är transsexuell tjej. För 6 år sedan så började jag med min utrednings för byta kön. Det har inte varit lätt resa genom alla åren. träffat massa olika läkare ställt ungefär samma frågor hur man mår. om man är redo göra. Min uppväxt är har inte varit så lätt. När jag kände att något som inte stämde för jag är lite annorlunda mot alla andra. När  alla andra fick bröst tänkte jag varför får inte jag de. Fick inte hjälp av mina klasskamrater veta varför jag känner mig så. Jag kommer alltid för bli lesbisk gillar tjejer. Det mycket tråkigt oss är transsexuell att folk ta sitt liv för man mår jätte dåligt. Kan vara vänner som tar avstånd även familjen. Så på måndag så åker jag till Linköping sjukhuset ska göra min operation på tisdag man känner sig nervös pirrar magen på samma gång. För 4 år sedan var jag på väg ta mitt liv för att mitt ex trakasserad hotade mig och min chef tjata på mig sen vän som prata om sina ex hela tiden. Min kropp orkar inte för mycket tjat kring mig. Jag vägrade äta mat på 3 veckor så jag gick från 6045. just nu ligger jag på ca 50. nu ser jag framemot som kommer bli till veckan. kommer vara där ca 10-12 dagar på sjukhuset. Det helst jag inte vill är att folk frågar mitt gamla namn som jag hete innan. Det känns jätte jobbigt. operation kommer ta ca 3 timmar 3/5 timme.

Likes

Comments

För 3 månader sedan så gjorde min flickvän slut med mig grund av annan tjej som sa till mig att hon var kär mig. Jag sa flera gånger till henne att jag är tillsammans med min flickvän att jag älskar henne jätte mycket.  varför ska de finns folk som vill lägga sig andra liv. finns flera som varit med samma sak som mig. Efter nya året så fortsätter hon säga till mig övertyga mig att jag skulle älska henne. Jag sa även då att jag tillsammans med min flickvän. när jag går in förhållande så visar jag hur mycket älskar en person. Så jag vet inte hur man ska få henne tillbaka till mitt hjärta. Jag saknar henne jätte mycket. Varför finns de som vill lägga sig i andras förhållande vill förstöra. kan inte folk acceptera att man har hittat någon som man älskar. saknar dig hela mitt hjärta Ida. om jag hittar ny så kommer hon förstöra den också. jag har så stora känslor kvar för dig Ida.

Likes

Comments

Denna vecka måste jag ta itu med min tvätt så jag måste ner till tvättstugan boka tid. nästa måndag så åker jag till Linköping till sjukhuset sen på tisdag göra min operation som jag har väntat länge på. Jag kommer bli ca 10-12 dagar på sjukhuset. Så man har stå  i denna veckan. på fredag är det röd dag så får man inte boka någon tid i tvättstugan.

Likes

Comments