Jag har varit ätit Thaimat de var jätte gott,  men det var lite för stark för mig. Annars var det inga stora problem så. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Det är andra gången som jag blivit trakassera och hotat första gången var det mitt ex då var det när på att jag polisanmälan mitt ex .men jag gjorde inte det bland kan jag få ångest varför gjorde jag inte gjorde det. Detta som har hänt nu mellan mig och Ida om vårat sexuell läggningen. Man mår ändå dåligt. Man vill ju leva normal liv igen.

Likes

Comments

Detta godiset är super gott. Jag har fått smak på dom. De finns på Lidl. Senaste tiden vet jag inte hur många man har köpt. Finns även i blå. Man får ju inte glömma drickan också måste man ha till

Likes

Comments

Det jag funderar på hur folk kan skratta ha så kul hela tiden. Jag har svårt för att skratta. vad finns nöje med de. Man säger att ett skratt för länge livet. om det är verkligen sant.

Likes

Comments

Morgon är det åka mot Karlstad haft de jätte bra oss min flickvän och bra dagar. Vi kommer ses om par veckor igen. Man länkar redan dit. Jag kommer alltid älska dig min kära flickvän. ❤ Hon betyder mycket för mig.

Likes

Comments

I lördag och söndag kom en tjej hit hon är i emot lesbiska så: Hon klagade på allt att de är så äckligt att vi blev verkligen ner tryck blev vi. Sen lät som låsas att spy. Jag och min flickvän mår inte så himla bra just nu. Det känns som det är knivar som skär genom kroppen. Det gör så jävla ont. Personalen blev arg på henne men hon vägrade sluta. Jag tycker att man ska visa ändå med respekt.. Vad man födes till kan man inte rå för om man blir lesbisk.. eller vilken läggning man känner för.

Likes

Comments

Idag har jag träffat min älskling mamma hade fjärilar i magen innan de släppte när hon kom. Det var jätte kul få träffa dig.

Likes

Comments

​Om ca 3 veckor är de årliga Evlis  Festival i västerås. Jag tror det är mitt 9 året jag är med.  Det ska bli kul å få träffa de vänner man ser en gång om året. Mamma tar om cafet med sin kompis. jag hjälper till ta hand om köket koka kaffe korv bre smörgåsar. Detta hotellet bor vi plus att Elvis festivalen är på hotellet.  Sen är det efter party på kvällen med dans så om man vill. På fredagar så går vi till bra restaurang bra pris med mycket mat får man. 

Likes

Comments

Denna serien var en av bra som gick på tv. Man vill ha denna serien tillbaka igen. Man minns mycket i från serien. Man ska inte lämna Alf ensam så går han till kylskåpet tar maten för än. Hans favorit mat är katt. Han störta i familjen garaget med rymdskeppet. Men han tänkte ta katten. men då sa de den rör du inte katten tillhör familjen.

Likes

Comments

Jag har pratat med pappa idag att jag har fått en flickvän. Han verkar vara glad för våran skull vi prata via telefon och han ska flytta till Thailand om 4 veckor till sin tjej. Jag är glad för honom. Hoppas att han kommer trivas bra där många kramar ❤

Likes

Comments