fick veta nu att Donald tramp har blivit president idag säger bara herregud vad kommer det hända nu i värden. Det är väl risk för 3 a värdkriget. man kan fråga sig hur det går för usas framtid.

Likes

Comments

View tracker

Idag ringde min kurator i från uppsala ville att jag ska kontakta min husläkare på vårdcentralen. prata med mitt ångest. kanske får äta medicin få ner mitt panikångest som jag har. Så jag ska ringa till vårdcentralen morgon få en tid med dom. Så får vi se vad det händer sen. på pyskatrin är står jag på  väntetid man kan ju fråga sig varför man inte får tid. Jag känner att jag behöver prata ut.

Likes

Comments

View tracker

Idag har jag hjälp mamma med plocka bort julen. mamna bjudit mig på mat idag för jag hjälpte henne med julsaker som ska bort. Det blev spagetti med köttfärssås blev jätte gott. När mamma vill ha spagetti med köttfärssås så är det jag som får göra. Mamma tycker att jag gör mycket godare köttfärssås vad hon gör.

Likes

Comments

Jag hade jätte bra Facebook men på något sätt så börjar den å krångla så jag kunde inte blogga inte vad jag ser på tv sista var  att den inte la ut några bilder eller videoklipp ifrån istagram

Likes

Comments

Idag blev jag överraskad på min Facebook och fick vänförfrågan. jag vet inte om det är så bra läge just nu. hon vill ha kontakt med mig. Det är mitt gamla ex. just nu känns alltig bara jobbigt. kan också vara så att min flickvän tröttnat på mig att prata för mycket om mina ex. saken blir ju inte bättre för det. Jag tänke också va bra inga ex på min Facebook va bra. Man ska inte ta ut segern förskott tydligen.

Likes

Comments

denna låt får mig må bra höra av den är så bra. 

Likes

Comments

Idag var jag till myrorna hittade denna ljudbok så nu är det bara en ljudbok som saknar det är flickan som lekte med elden. ska lyssna på sen idag plus att de låg också dvd film också. Jag tackar så jätte för den personen som har lagt ner den. så nu har jag alla filmer. Men jag ska kolla genom den om den funkar som den ska.

Likes

Comments

Idag har jag ätit samla det var jätte gott. Jag gräver ut grädden äter det sist.

Likes

Comments

livet ska tydligen inte vara på dans på roser. Den går upp och den går ner. Sen att man ska bråka den man ska älskar gör ju saken inte bättre. Man får ta en dag i taget så får man se vart det leder till.  

Likes

Comments

Nu börjar jag bli les på detta nu vill jag ha av min förkylning. det har  vänt och blivit hes på nytt man kan knappt prata. Hostar nästan hela tiden. Jag får visa tillfällen på väg må ila. tänke jag ska jag få upp maten som man har ätit. nu vill jag bara denna förkylning ska gå över. Så  man kan bli normal igen. Nu vill jag bli frisk igen.

Likes

Comments