View tracker

från idag är det bara två veckor fram till jul. Man kan fråga vad har detta året tagit vägen. Det är 3 veckor till ett ett nytt år. Sen får man se vad det händer på det nya året kommer bli för spännande. Mitt nyår löfte är att gå upp i mer vikt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

jag vägde mig nu i morse fick se att jag väger 46.4 med det är för lite men hur ska man gå upp i kilo. Jag ska ligga på 60 normal läge. Tack vore det som hände för 3 år sedan allt hot trakasserad tjat om att så gick jag då i från 60 ner till 45 på tre veckor. finns det något man gå upp vikt med. Detta är bra jobbigt. fast jag äter mat så. vad ska man göra?

Likes

Comments

View tracker

Idag ska jag på karaoke kväll var länge sedan sist så det blir sista gången för detta året. Har många bra låtar jag bruka sjunga. kanske sjunga aldrig ska jag sluta älska dig, genom eld och vatten, det vakraste, vandraren,  we all the winners, vill ha dig så det finns del välja på. Så det blir lång kväll men det är jätte kul.

Likes

Comments

Jag ringde till min tandhygienist skulle ändra min tid till annan dag får veta att min tandhygienist är i Stockholm på kurs. klantigt av dom tappat bort mitt mobil nummer i datan så de inte kan ringa mig. Skulle få tid den 16 DEC  när jag är upptagen. annars brukar de ringa mig men inte denna gång. vad trött man blir sånt är. resan till Karlstad känns som ut kastad pengar.  Jag mår verkligen inte bra alls just nu. Nu vill man bara åka tillbaka till uppsala igen.

Likes

Comments

Denna filmen tycker jag om det är karate kid, killen i filmen heter Daniel vill lära sig karate. han bor oss sin mamma i en lägenhet. sen på kvällen är Daniel på fest med sina nya vänner. han blir intresserad av en tjej där. men senare kommer del killar på motorcyklar en av dom är ser att daniel håller på med henne det är hans sex. han blir så arg så han tar gänget ner mot stranden där blir det bråk. daniel får stryk.. han ligger på stranden och blöder från munnen. plus att han har fått en blåtira på ena ögat. rund omkring lägenheter bor äldre man som kommer i från japan kan karate. men de som bor säger att de är vaktmästare. en dag så kommer han till där daniel bor ser att han håller på trana karate. plus har gubben håller på laga vattnekran. hur det slutar får man se på filmen.

Likes

Comments

Jag är som katten Gustaf hatar just måndagar efter helg då man vill sova längre. Det just är så drygt gå upp ur sängen. Även fast man är arbetslös eller har ett arbete. Då har man lust kasta bort väckarklockan nånstans.

Likes

Comments

Idag lever jag med faktiskt tjej som som jag vet kommer alltid älska. Vi finns alltid för varandra i alla väder med och mot gång. De känslor har jag aldrig haft tidigare. Vi vet precis när vi mår dåliga vi ger varandra kram. De finns inte många såna personer har jag märkt i de senaste åren. Även om det är förhållande eller vänskap. Denna tjejen vet jag kommer sannolikt leva hela livet ut. När jag tänker på henne blir jag varm inombords. så det var något som sa till mig inom mig att jag skulle finna denna underbara flickvän. I LOVE YOU ❤️ .  Och just i den staden gick mina tänkar att hon skulle bo. Det precis vad som hände också. 

Likes

Comments

Denna filmen gillar jag lilla gizmo han är så söt men han tål inte dags ljus vatten så får man inte ge honom någon mat eftermidnatt. när han får vatten på sig så förökar sig små runda bollar blir fler av honom. men det kommer sig fram att de andra är inte så snälla emot Gizmo, finns en ledare som jag inte kommer på vad han heter just nu. de gör ju helt motsatsen vad Gizmo gör. killen tänker inte vad klockan är så han ger de andra mat efter midnatt. förvandlar de sig till ägg med något slem på. efter tag så kläcks de blir till andra varelse. så de förstör hela staden, De går in till bio och älskar snövit med de 7 dvärgarna

Likes

Comments

igår fick jag panik ångest allt blev bara svart för mig jag kände att göra något dumt typ att skära mig i armen eller något annat. dunka mig huvudet hårt i väggen. allt gick hundra knyckt.. Men som tur är att jag min flickvän närheten just nu fick trösta mig. jag har kommit fram att jag klarar inte utan henne. jag gillar inte må så skit ibland är så himla jobbigt. Tårarna bara sprutade ut.

Likes

Comments

I år står kärleks trädet i Uppsala uppe igen som jag fick se föra året stora torget i Uppsala.. Föra året hade jag ingen som jag var tillsammans med så kan man stå under det ta kort med varandra. Men i år så har jag någon som jag är tillsammans med kan ,man stå under det ska bli spännande de. Men som minns rätt så hade Västerås också ett kärleks träd men inte lika fin är i Uppsala.

Likes

Comments