Det blev ingen bakluckeloppis idag grund av det började regna så bara gå in tillbaka lägenheten. Men jag fick ändå liten promenad. nu är det bara ta det lugnt resten av kvällen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

snart så ska jag till mamma hämta nytvättade kläder sen tänkte mig ta en tur till bakluckeloppis se vad det finns där. bakluckeloppis är varje söndag hela sommaren. Gott vara ute när de är fint väder de har öppet fram till 15.00.

Likes

Comments

Jag har varit ute idag sen man kom hem så la jag mig på soffan somnade till så jag har sovit ca 3 timmar vaknade till så var kl 20.15.  man var tydligen jätte trött så bara göra sig ordning för natten nu i stället borsta tänderna så. Kan vara så att man var långpromenad i går kväll par timmar gick genom skogen.

Likes

Comments

idag har jag varit hälsa på mitt gamla jobb Erikshjälpen i Säffle alla blev glada se mig. fick också massa kramar. Känns som de ville ha mig tillbaka igen men det får dröja ett tag. han inte kolla så mycket alla ville prata med mig. haft bra dag är i Säffle. Nu sitter jag väntar på tåget hem.

Likes

Comments

Varför kan folk hålla sig till sanning. Jag prata med tjej som heter Jenny via tele att hon kan lämna mig ifred. Sen så frågade henne varför ringde mig var hemma hos Ida fundera hon på ida var snäll, otrogen m.m sa hon. Sen sa hon inte gjort er något. Men jag varför ringde då. Jag tror Ida vet bäst var ett förhållande fungerar. föra veckan skrev Emma till mig på Facebook undrar om jag myste med Ida klart att man gör de gör om är tillsammans någon. om vi hade sex med varandra det är ju mer privat sak tycker jag. Varför vill hon veta de. ingen har med göra  andras privat liv.  Fy fan säger jag bara. detta är rena svartsjuka tycker jag.

Likes

Comments

Idag har det varit bra dag har gått promenad med S på långtur så vi ska ses morgon igen. hon ska med kanske med sin mormor till jula om det blir. så om det inte blir så ska vi ses ta en promenad igen. Hon lyser upp min vardag.

Likes

Comments

Idag har jag haft myskväll med min morbror ätit räkor som jag har varit sugen på hela dagen. Men vi tog ingen smörgås gick bra ändå. så klart att man ska ha också Celsius vattenmelon till.

Likes

Comments

Idag har jag varit nere banken men de anvisar till SJ sen jag ringer till banken så anvisar dom till SJ. nu ringt som en idiot fram tillbaka till dessa. ingen verkar fatta något. Jag gråtit arg på samma gång. så på måndag ska jag igen så fått de bokningsnumner på den biljetten som inte blev genom fört. Men ändå har de dragit pengar för mig. säger bara fy fan säger jag bara. man blir bara så jävla trött. var nästan på säga jag skickar jävla lappen till er.

Likes

Comments

när skulle boka tåg ressn till Linköping så krånglade automaten man ska betala biljetten så det dragit 335 för mycket så morgon ska jag till banken fråga varför de pengar inte har gått in på mitt konto igen. jag har också pratat med dom på sj de kan se att de har blivit fel. jag frågade banken när jag var i Linköping så ville de att jag ska kontakta SJ när man ringer till SJ så säger de att jag ska kontakta banken. verkar som de inte fattar. man vill ju att vill ha de tillbaka.

Likes

Comments

jeg vil gratulerer Norge store dag kommer bilder jeg var i Oslo på 17 mai Hipp hipp hurra. for meg går ikke fortelle om man ikke har vært i Norge på 17 mai. alle er så glade

Likes

Comments