igår kom det hästar kom gående med vagn var jätte fina. är det någon som kan veta vad det är för hästar.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Min bästa vän började få ingen luft igår så man blev rädd vad som hände. hon fick ringa efter ambulans så fick veta att hon har ångest syndrom. Är glad för hennes skull att hon fick veta de. när vi var ute gick med hennes hund så plötsligt så kommer annan hund springande mot mig få tag i Bellas hund började bita. så nu har han ont i sitt ben. Det gick så himla fort han inte få bort bort honom där ifrån. Man känner sig skakis man kan inte fatta de har hänt. Man släpper inte väg annans hund iväg så. han är ännu liv rädd för gå ut nu. lilla stackare. Man blir så arg ledsen på samma gång

Likes

Comments

I går så färgade Bella mitt hår samma idag  med plus hon har sminkat mig blev faktiskt bra nöjd. hon är en riktig god vän. man hittar på massa bus  hela tiden med varandra

Likes

Comments

Jag mår rent å sakt skit har så förbannad ångest är så himla jobbigt man orkar inte äta mat. Det känns som man inte vill leva längre. Man vill krypa ner jordkällare stänga in till. var ska man göra har ingen som man kan prata med om när man mår så är dåligt.  hon var finaste ängel som fanns i mitt hjärta. man saknar henne jätte mycket gråter visa kvällar. allt känns bara tomt. Många säger att man ska gå vidare är livet. Men det är inte så lätt göra det man saknar så fantastiskt tjej som hon är. Har man ett sårat hjärta så tar de långt tid läka. Det också som är så konstigt hela att vi har aldrig bråkat på sånt sätt när vi var tillsammans.

Likes

Comments

Jag sov över hos mina vänner i Säffle. morse vaknade Rebecka med bakfylla var jätte trött hela dagen de kan tänka mig. hon somnade inte för 4 morse. Jag och emmie sov som stockar. Det var jätte länge sedan som jag sov över hos dom. så det var ändå jätte kul. på morgon hoppade hund upp till mig när jag låg halv vaken. hon är jätte go söt. hon blir alltid glad när hon ser mig när jag kommer.

Likes

Comments

Har varit på Pride i Säffle men tyckte det var lite folk än mot de andra åren. Gick med vänner som bor är i Säffle det var jätte kul träffa dom. senare på kvällen så skulle dom gå på fest jag fick följa med. blev bekanta med nya personer. tyckte de var jätte trevliga och ville att jag skulle komma dit flera gånger.

Likes

Comments

Jag var till putte parken nu i kväll som tur var poliser där så jag tog prata om blottare som jag har varit med om  de tyckte de var bra att jag sa det. men synd bara att jag inte tog regnumer på bilen. nästa gång ska jag ta regnumer på bilen. Vet att det är svart skåpbil liknade.

Likes

Comments

Nu var det dax igen som hände mig i föra året var en bil stog parkering och började prata med mig. Det var samma person han hade sin penis framme jag tänkte inte den igen. Jag trodde jag skulle bli spy färdig. kommer inte på vad såna personer kallas för. 😠😳 vad finns det för folk ute. Hur vidrigt som helst.

Likes

Comments

På lördag är det Pride i Säffle då har jag tänkt mig åka dit. de andra gånger så har jag varit förkyld men denna gången ska jag bara ner så enkel är det bara . så det är 3a gången som de har nu i Säffle

Likes

Comments

Detta året har börjat jävligt dåligt för mig först så är det min flickvän gjorde slut i januari sen och en av mina goda vänner har tagit bort mig som vän som jag har haft kontakt med skriver jätte fina dikter. Vad blir nästa gång då. allt känns rena skit för mig. Man kan fundera på när man kan bli glad igen. Jag hoppas att Ida Engström och Josefine Printz kommer tillbaka jag behöver er mer än någon sin. känns precis någon har kört över mig. mitt huvudet går i hundra knyck varje dag. känns precis som man vill gråta över allt. Jag och Josefine prata med varandra över timmar föra året. nu känns allt tomt. Man kan ju fundera på vad som händer resten av året.

Likes

Comments