Som många andra var vi på Gröna Lund för första gången detta år idag! Hov1 stod på scenen och vi hade en riktigt rolig kväll!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Mer vår en såhär bli det inte. Nu går vi alltså in i femte månaden på 2017. Det känns ju helt galet, för mig känns det som att det var januari för tre veckor sedan. Men sommaren närmar sig med stormsteg och just nu känner jag en sån otrolig längtan efter just sommaren. Jag vill bada, gå runt med bara ben och fötter och cykla i sommarkvällar med en högtalare i cykelkorgen... Svensk sommar är ganska jävla underbar. Sen har jag också börjat känna ett jättestort sug efter att börja gymnasiet. Det ska verkligen bli så roligt att komma till ett nytt ställe, lära känna nya människor och liksom "börja om". Hahaha, låter jätteklyschigt men det är verkligen så det känns just nu. Det går i perioder; ibland vill jag absolut inte sluta i min fantastiska skola eller behöva skiljas från alla mina klasskompisar, och ibland vill jag bara uuuut och bort på nya äventyr haha.


Just nu sitter jag och äter frukost och planerar veckan. Planen för idag ser ut som följande:

- Träna
- Plugga
- Gå på visning
- Bio

Likes

Comments

Nu har vi bokat! Om en månad går planet till Nice för en fyradagars-weekend! Sitter och tittar på bilder just nu och herregud vad fint det är! Det ska bli så skönt att åka iväg till sol och värme. Sverige är ju fortfarande ganska grått och trist, tyvärr. Så nu ska jag och mamma kolla in vad man måste göra. Vart vi ska gå, bra shopping, aktiviteter osv. 24 maj åker vi och jag skulle verkligen behöva köpa lite nya sommar-/strandkläder innan detta!

Gahhh, ser ni vad fint det är!?

  • Filed under: Resor

Likes

Comments