Eftersom det nästan var ett år sedan jag bloggade kändes det rätt rimligt att det var dags.
Höstlovsvecka. För de flesta är det en vanlig jobbvecka men för mig betyder det ledighet. Eller ledigt från tandkliniken. Spenderar nästan varje kväll bakom baren i bowlinghallen så helt ledig skulle jag inte kalla mig. Men det är lika bra! Passar på att tjäna in smet när jag inom snar framtid kommer bli student..
Denna torsdag kommer bestå av en sväng till gymmet innan jag går ner till källaren igen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Solen är här och man får direkt vårkänslor. Det är till och med "varmt" ute. Varmt som i över 0 grader. Underbart! Hade varit lite mer underbart om jag inte legat hemma i feber och näsan full med snor. Men, jag får iallafall kolla ut genom fönstret och bli glad.
Inte så effektiva dagar med andra ord. Mata tv-serier och beställa uberEats. På riktigt, Ubereats är det bästa som hänt mig!! Idag blev det en halloumisallad. Inte dumt vänner, det vill jag lova!

Likes

Comments

God morgon!

Väldigt trött här idag. Fullspäckat schema med öl/vinprovning, AWs och personalfest denna vecka. Det är ju roliga saker så ska inte klaga men som sagt, är sååååå trött. I eftermiddag ska jag träffa min fyrklöver från skolan, det var vi mot världen i vått och torrt. Haha! Nejmen ska bli mycket trevligt, var längesen vi alla fyra sågs. Blir några glas på escalier, möjligt lite mat för min del också.
Men det får jag piggna på till, blir en nap under lunchen så är jag på topp sen. Nu ska jag tillbaka till att rensa tandsten, glam.

Likes

Comments

Well, kan bara säga att det har varit en rolig halloween. Nu är jag så sliten så ska rehaba ett tag. Sitter uppkrupen i soffan med en filt om mig och väntar på att fönstret ska blåsa sönder. Låter som det i allafall.

Likes

Comments

Freeitag! Dagen är här. Morgonen då jag kan gå upp lite senare än någon annan vardag och sitta med min kaffekopp och titta på Nyhetsmorgon. Det är ju så mysigt. Extra nu när det är mörkt på morgonen och tänder massa ljus. Som många andra säger, höstrusket är mysigt när man sitter inne.

Ska strax göra mig lite i ordning för att äta brunch. Tänkte ge STHLM brunch club ett försök. Brukar dock alltid vara så otroligt mycket folk när jag går förbi där. Nästan kö ut på gatan.. hm men en fredag? Borde vara lugnt. We'll see.
Hoppas ni fått/får en bra start på fredagen!
XO!

Likes

Comments

Hej halloj!

Känner att jag inte riktigt är inne i det här att blogga. Är det meningen att man ska göra det varje dag? I så fall måste jag ju skaffa mig lite fler läsare (efter andra inlägget) för motivationen. Tålamodet Fanny....

Sitter för tillfället på jobbet. Väntar på att klockan ska slå 17 så jag kan röra mig hem. Är ett kaos i lägenheten så längtar att komma hem och städa, hur det nu är möjligt. Men det ligger som en stress i mig när jag vet hur stökigt det är hemma.
Dagens roliga, förutom att städa ikväll, är att jag bokat ett litet spabesök imorgon. Fira in helgen lite med avslappning. Gött!

Nu ska jag börja städa och stänga ner jobbet!

Likes

Comments

​Wow... Va händer. Är det alltså dags igen? Det var många år sedan jag bloggade, innan det hela blommade ut till något stort. Nu sitter jag här... Cirka fem år senare, en bowlande tandsköterska som är sambo och kaffetorsk. Om ytterligare fem år hoppas jag att jag kommit betydligt längre än så eller vara på god väg mot något stort. Men jag har ett lugn i mig , ingen stress. Jag är trotsallt bara 22. Jag har behövt de här åren efter gymnasiet för att hitta mig själv. Vet dock inte om jag ens gjort det än men har kommit en bit på vägen. Tror det är något man jobbar med länge i livet. 

Ja ni, detta får bli starten på den skriftliga sagan om mitt liv. Hur vida det blir och slutar får vi se! 

Likes

Comments