När man är hemma och är förkyld får man vara lite onyttig med glass! Jag vaknade i morse och kände mig så förkyld. Jag åkte till jobbet ändå men hann bara vara där i någon timme innan jag gav upp! På hemvägen stannade jag och handlade lite gott, så nu ska jag spendera dagen i sängen med glass och annat gott!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Träningsvärken från helvetet. Aj och ont överallt i kroppen! Men fan vilken skön känsla det är med träningsvärk!

Nu är jag precis hemkommen från gymmet och ska trycka i mig gofrukost med familjen!

Likes

Comments

Hallo!
Dagen bestod av kalas för kusinbarnet, så himla mysigt! Det fanns massa gott så som prinsesstårta, kladdkakemuffins och chokladdoppade jordgubbar mm. Ett riktigt gokalas helt enkelt! Jag och kusinbarnet läste bok, lekte med djuren och kramades massor ... så himla mysigt!

Nu ska jag testa den nya Oumphlådan på Max, helt vegansk och tydligen sjukt god 👌

Likes

Comments

SOLSKEN, helt underbart! Nu är det jobb och slit, sen åker jag på äventyr efter jobbet!
Men nu får snön försvinna! Vore så himla skönt med vår och värme.

Dagens träning idag blir Bamsejumpa med barnen på jobbet. Det kanske låter enkelt, men jag kan intyga att det är himla tungt! Man blir alldeles svettig och flåsig av det, sjukt kul är det också 👌

Likes

Comments

Så skönt med en tidig morgon på gymmet! Känslan när man är ensam på gymmet, kan anväda alla vikter och kunna springa runt och sjunga, hahah!
Energin och formen var på topp vilket kändes jätteskönt!

PS. ursäkta frillan, haha!

Likes

Comments

Hej på er!
Det är verkligen ett ekorrhjul. Jobb, träning, mat och sova. Det upprepas varje dag. Det skulle vara så skönt med en förändring i vardagen så som att börja plugga igen!
Jobbet är en sån stor del av sitt liv och för mig känns det otroligt viktigt att få jobba med något yrke jag verkligen älskar. Jag kommer aldrig nöja mig med att ha ett jobb bara för att överleva, jag vill att jobbet ska ge något meningsfullt i livet!

Från det ena till det andra, jag var bara tvungen att visa er bilderna jag tog på Aston igår! Hahah så himla söt! Han älskar att åka bil och titta ut, dock är han ganska liten så han får anstränga sig för att se ut. Han är bra go han ❤

Likes

Comments

Hej i snökaoset! Eller är det bara vi i Uppsala/Stockholm som har massa snö? Natten till idag gav en massa snö, det har snöat hela dagen och snöar fortfarande! Det är verkligen vackert, men det vore så himla skönt med vår nu, sol och lite värme. Men det dröjer förmodligen.

Idag har jag haft mejlkontakt med en studie- och yrkesvägledare till en utbildning som jag ska söka in till. Det är en utbildning som heter hotell och konferens. Konferens, bokning, reception och service är verkligen något som jag vill arbeta med! Jag jobbas att jag kommer in på utbildningen så jag kan göra en vändning i livet som jag skulle behöva och vill!
Jag återkommer med resultat av ansökningen.

Likes

Comments

Dagen spenderas med att vika in nya kläder i garderoben, ligga i sängen och kolla film och bara mysa! Jag ska inte göra något speciellt idag, bara ta det så lugnt som det går. Denna helgen har verkligen rusat förbi och det känns som att det var igår det var fredag! Lite söndagsångest har jag allt, brukar inte ha det men attans ... det kunde gärna få vara lördag idag istället. Men, ladda inför kommande vecka med nya utmaningar och problemlösningar!

Nu blir det filmtajm, godis och mina två favoritfilmer! Om ni inte har sätt dom två filmerna, gör det!

Och ja, jag är gammalmodig som fortfarande använder cd-skivor. Haha!

Likes

Comments

jag kan inte mer ord beskriva hur jävla stolt jag är över mig själv som gått ner -14,5 kg på 3 månader! Det är något kilo till som ska bort, men sen ska muskler byggas! Men shit d är så många kilon på så kort tid! Jag har fram tills att jag var ca 19-20 år alltid varit i fin form i kroppen, sen gick jag upp en massa i vikt och levde väldigt ohälsosamt. Jag vill .. och ska komma tillbaka till den kroppen jag hade för 2-3 år sedan! Detta är bara en början på en hälsosammare livsstil!

Likes

Comments

Hej där!
Idag började dagen med att jag öppnade, så jag slutar tidigt idag... underbart 👌

Efter jobbet blir det att träffa hyresvärden på nya läggan och skriva papper, wohoo 🙌
jag kan knappt hålla mig, ska bli så himla kul! Overkligt att jag för första gången ska stå på ett kontrakt för min egna lägenhet!
Innan har jag stått som inneboende, men denna gången är det min tur att känna att det är MITT hem!

Likes

Comments