Header

Jaha, på tisdag börjar skolan igen då, känns ju sådär men jaja vad ska man göra liksom.
Iallafall i torsdags träffade ja Alma och Alice hemma hos Alice o vi gjorde inget speciellt, men när ha kom hem så ringde ja Alma och vi smackade i 2 timma och 30 minuter, och sen så gick jag och la mig, och sen igår så träffade jag Alma först och vi köpte lite snacks och satte oss på Ekhagen, och vi tog bilder som vanligt haha sen så kom Alice och lwam och då gick vi till Max och åt glass sen så körde vi datten i deras lekplats haha #ingetliv
Aa i sen idag har ja vart på kalas
Aja ja bloggar mer imon! Puss puss:*
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 254 Readers

Likes

Comments

Hej hej!
Ja för dem som går i skolan så år det inte långt kvar till det är dax igen, jag börjar typ den 19 augusti eller nått, och jag börjar sjuan och nu detta året ska jag skärpa till mig, jag ska lyssna och koncentrera mig på lektionerna, hålla käften när någon pratar och så ska jag plugga osv, eftersom jag vill höja mina betyg även om jag redan är godkänd i alla ämnen så vill jag höja mig ännu mer och förresten nu när jag börjar i sjuan så kommer ja inte ha samma lärare och så kommer vi byta byggnad typ så vi kommer inte heller ha samma klassrum så det kommer vara lite annorlunda men det ska nog gå bra, Aja ha en fortsätt bra dag alla, hejdå
😚
  • 270 Readers

Likes

Comments

Hej! Som ni märkt så har jag tagit en blogg paus eftersom jag o te visste vad jag skulle blogga om, men tänkte att ja ska komma igång med bloggandet igen!
Nu under sommaren så har det inte hänt så mycket speciellt eller kanske lite, i början av sommaren så var jag och rita på one direction konserten i Stockholm och jag var ju förra året med och jag tycker helt ärligt att det inte var så jätte bra! Men det var iallafall kul att åka till Stockholm och gå på stan där oså. Sen så har det inte hänt något speciellt under hela sommaren, men den 1a augusti så åkte jag och rita till Tyskland med ett läger och det var ungdomar från hela Europa och jag lärde känna så många nya vänner där, Aja jag kommer lägga till några bilder från Tyskland! Hejdå
😘
  • 348 Readers

Likes

Comments

Hej, jag vet att jag inte bloggat på sjukt länge och de är för att jag har haft mycket i skolan som prov,läxor,redovisningar osv. och så vet jag inte vad jag ska blogga om vill inte blogga om mina tråkiga dagar hela tiden. iallafall medans jag inte har bloggat så har absolut inget speciellt hänt förutom att jag fick min efterlängtade iphone 5 för typ en vecka sen för min gamla var helt paj.
aja nu ska jag titta på film, och jag ska försöka att börja blogga oftare igen.Likes

Comments

Kommentera gärna vad jag kan göra mer för videos

Likes

Comments

Hej idag var ja i skolan som vanligt, när ja kom hem så gjorde ja inget speciellt förutom engelska läxan. Men när min mamma kom hem så sa hon att min mentor har skickat ett mejl om att jag har haft dåligt beteende, att ja pratar på lektionerna och att ja inte lyssnar typ och ja tyckte det var rätt tråkigt att dem skickade detta mejlet eftersom jag verkligen har kämpat och jobbat i klassrummet och gjort mina läxor för att jag vill höja mina betyg och vill bli bättre i skolan. Men ja bryr mig inte egentligen om att dem skickade mejlet eftersom jag vet själv att jag gör mitt bästa och verkligen kämpar och försöker!! blir bara lite arg när dem säger att ja inte jobbar bra när ja gör det!!

  • 531 Readers

Likes

Comments

Hej, innan satt jag och tänkte lite på hur människor behandlar folk och det är egentligen hemskt! Folk dömmer andra folk pga. Kläder, religon, längd, saker man har och Inte har, om man är fattig eller rik, tjock eller smal, lång är kort. Vad spelar de egentligen för roll om utseendet eller hur mycket pengar man har?
Det som räknas är om personen är snäll och har ett gott hjärta inte om hur personen set ut. Hur kan en människa ens komma så lågt att dem kränker ner på andra och jämför dem, jo antagligen för dem själva inte mår så bra och vill ha ner folk på samma nivå som den självs
Tycker det är så hemskt att se människor behandla andra människor dåligt genom att inte visa respekt. Euwe.

  • 532 Readers

Likes

Comments

Hej igår va jag på bio med Alma. Vi var på paranormal activity. Filmen började klockan 09:30 men vi var tvungna att vara där 07:30 för att vi skulle få biljetter eftersom det inte funkade att varken köpa eller resarvera biljetter. Eftersom de var två timmar kvar innan filmen började så köpte vi först biljetterna då o sen så gick vi till subway och åt varsin macka där, sen så satt vi typ bara i biosalongen tills klockan var 09:00 för då köpte vi godis, popcorn och dricka och sånt. Filmen var sudär, vi förväntade oss att den skulle vara skit läskig men nah de var den inte direkt, vi satt mest och garvade och kastade popcorn på varandra. Efter bion så fick jag skjuts av Almas mamma. När ja kom hem så var klockan typ 12:00 mitt i natten, och då gick ja o la mig i sängen och tittade film på surfplattan. Bästa kvällen var det.


  • 547 Readers

Likes

Comments

Hej igår så var ja i skolan och efter skolan så åkte ja in till stan och köpte 2 Victoria secret i affären parelle , ja köpte puredaydream och mango tempation, när jag kom hem sen så var ja med nida först var vi ute lite men sen gick vi hem till henne. Jag gick hem typ vid halv 9 och då åt jag, och sen så tittade ja på paradise hotel. Älskar Samir. Idag ska ja nog inte gör något speciellt förutom att vara i skolan, så skönt att vi slipper vanliga lektioner idag eftersom vi har något som kallas anti-bullying day och det handlar bara om att man inte ska mobba folk och så brukar de komma någon och prata om det som själv har blivit mobbad..

Men vi slipper alla lektioner iallafall så de e skönt, men nu ska ja gå och fixa i ordning mig. Puss hej bloggar mer sen om ja gör något speciellt:)


Likes

Comments

Hej igår så sa ja ju att Alma o rita komma, men de ca vara rita som kom eftersom Alma kunde inte pga en sak. Iallafall jag och rita sov över från igår tills idag så cp tittade på paradise hotel, och jag blev så jävla glad när Samir kom tillbaka hahaha! Men idag så var de första dagen av skola, slut på att vakna halv 1 nu..
Och det var en helt vanlig dag men vanliga lektioner, och sen tog ja bussen hem och direkt när ja kom hem så la ja mig i soffan och sov tills nu eftersom ja var/är så jävla trött. Aja hejdå ska nog sätta på någon film på surfplattan ja fick igår nu haha<>


  • 572 Readers

Likes

Comments