Hej på er! Hoppas allt är bra. 

En vän till mig och jag håller just nu på med lite musik och det skulle vara kul om ni ville lyssna! Min vän har skrivit texten och producerat och det är jag som sjunger. Hope you like it 😄

Kram! 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag är en person som tycker om att ha kontroll. Jag vill själv kontrollera både nuet och framtiden. Ibland händer det saker som man inte riktigt kan kontrollera och då får jag panik. En sak man inte alltid kan kontrollera är förändringar. Oftast kommer de här förändringarna från ingenstans och slår till med sån kraft att man inte vet vart man ska ta vägen. Det värsta är att man inte har något annat val än att anpassa sig.

För ett år sen hade jag inte kunnat tro att mitt liv skulle se ut som det gör idag. Jag är inte någonstans i närheten av den person jag var då och det är jag tacksam för. I februari förra året var jag så otroligt vilsen. Jag visste inte var jag skulle ta vägen eller hur det skulle sluta för mig. Idag har jag en helt annan inställning till livet och vad som är meningen med det. Jag prioriterar helt andra saker och gör saker för min skull. Jag har fortfarande en hel del att jobba på, men jag har ett mycket hälsosammare tankesätt än vad jag hade för ett år sen.

Det jag försöker säga är att förändringar är läskigt och gör ibland ont, men det kan också vara något bra. Det kanske inte alltid blir som man tänkt sig, men vad gör det om hundra år? Bestämmer man sig för att ha en positiv inställning finns det inga gränser för vad man kan åstadkomma 😊

Vill även be om ursäkt för att jag har varit så frånvarande under de senaste veckorna. (Så har ingen ens märkt att jag har varit borta :p) haha, men har haft en hel del att göra så har inte direkt haft tid att blogga. Hoppas de som läser kan förlåta mig :*

Ha en bra dag! Puss & kram

Likes

Comments

Hej på er!

Har inte bloggat på ett par dagar, men har inte haft något intressant att skriva om haha... Det har jag tyvärr inte idag heller, så tänkte att jag slänger in en bild istället.

Hur mår ni annars? Hade ni en bra helg? Det hade jag. Är ledig på måndagar, så har alltid extra lång helg vilket är skönt. Iallafall, ska försöka att skriva ihop ett intressantare inlägg till nästa gång, måste bara få lite inspiration ;)

Ha en fortsatt bra dag! Kram

Likes

Comments

Jag tror att alla som läser detta vet hur det känns att på ett eller annat sätt förlora någon man älskar. Att säga att det gör ont är en underdrift. Plötsligt blir man tvingad till att leva utan den här personen och det är allt annat än lätt. Under en lång tid spenderar man nätterna genom att ligga och tänka på vad man hade kunnat göra annorlunda. Vad man hade kunnat göra för att hindra det från att bli som det blev. Sen är ju det första man gör såklart att klandra sig själv.

Frågan är: Hur går man vidare?

Det här med att få ett avslut och gå vidare är långt ifrån enkelt. Det är inte så att man bara kan gå och lägga sig och sen nästa dag vara glad igen. Det tar tid. Ibland tar det mer och ibland tar det mindre. Jag tror att man först och främst måste komma till insikt med sin situation. Acceptera vad som hänt och vad du inte kan ändra på. Kom ihåg vem du är och vad du är värd. Det är lätt hänt att man glömmer sånt och det är därför så många blir försvagade i såna situationer. Om någon behandlar dig illa och du vet med dig att du fått nog - lämna! Det är lättare sagt än gjort, men gör det. För din egen skull.

Läkningsprocessen är som sagt den svåra biten. Mitt tips är att hålla sig sysselsatt och att inte vara ensam. Många vill bli lämnade ifred när de försöker komma över något och det förstår jag. Det är inte särskilt kul att vara runt andra när allt man vill är att lägga sig under täcket och stanna där i åtta månader. Men att vara runt de som bara vill ditt bästa kommer definitivt att få dig på andra tankar!

Låt det ta sin tid och försök att fokusera lite på dig själv ett tag!

Utöver detta hoppas jag att alla har haft en bra dag och att detta inte var alltför tråkigt att läsa 😉

Puss!


Likes

Comments

I ett tidigare blogginlägg nämnde jag att jag tog studenten förra året. Idag skulle jag vilja dela med mig av vad jag lärde mig under mina tre år på gymnasiet.

1. Det är okej att göra misstag. Det viktigaste är att man lär sig av dem. De som verkligen bryr sig om dig kommer att förstå och förlåta dig.

2. Bry dig inte så mycket om vad andra tycker. Det är fett slöseri med tid. Jag kan garantera dig att du kommer ha så mycket roligare när du släpper loss lite grann!

3. Var inte rädd för att skämma ut dig. Vi är alla pinsamma ibland. Lär dig att skratta åt det istället 😄

4. Gör det du ska i skolan. Ja, det suger, men du kommer att tacka dig själv efteråt.

5. Allt kommer att ordna sig. Det kommer hinna gå både uppför och nerför ett antal gånger innan du är i mål, men det kommer att ordna sig. Detta är bara början!

6. Ta vara på tiden! Det går fortare än du tror. Rätt som vad det är står man där med studentmössan och tycker att det gick alldeles för fort. 

Och glöm inte bort att ha den bästa tiden i ditt liv! 

Puss!
Likes

Comments

Hej!

Efter en helt underbar helg bänkar jag mig med en Ben and Jerry framför ett avsnitt av Hart of Dixie. Framför mig har jag en hektisk vecka med jobb och lite annat som väntar. Imorgon ska jag bland annat fixa ett nytt minneskort till min kamera så att jag kan börja lägga in lite bilder. Tror det blir roligare att läsa då. 😊

Hoppas att alla njuter lika mycket av sin kväll som jag! Kram

Likes

Comments

Hej på er!

Första dagen tillbaka på jobb idag, lagom segt det var att gå upp ur sängen imorse... Efter jobb åkte jag hem en snabb runda innan jag åkte till Väla för att uträtta ett ärende. Nu är jag hemma igen och ska ut och gå med en vän. Ska försöka somna tidigt idag så att jag är utvilad inför ytterligare en jobbdag imorgon. 

Kom ihåg att det är fritt fram att lämna en kommentar om vad ni vill att jag ska skriva om. Det viktigaste är ju att det är intressant för er att läsa 😊

Puss sålänge!

Likes

Comments

Hej!

Vaknade för en knapp timme sen. Idag ska jag bara ta det lugnt och njuta av min sista lediga dag. Imorgon är det back to work som gäller. 


Till dig som undrade vad jag är utbildad till och vad jag jobbar med:

Jag gick samhällslinjen på gymnasiet och tog studenten förra sommaren. Jobbar gör jag i barnpassningen på Filborna Arena.

Ha en fin dag! Likes

Comments

Såg att det är några som kikat in här på bloggen. Det uppskattas! Ni får väldigt gärna lämna någon kommentar om vad ni skulle vilja läsa om här framöver. Är öppen för det mesta 😉

Puss!

Likes

Comments