Dagen började med att jag och mamma åkte in till stan för att gå på gymnasiemässan. Jag har vart hyfsat säker på vad jag vill gå men det var ändå bra att åka in och kolla in skolorna. Jag är riktigt taggad till gymnasiet, alla elever idag som pratade kring deras linjer var väldigt trevliga. Efter vi gått någon timme på mässan drog jag och mamma in till stan för att äta lunch, gott var det. Sen träffade jag upp Emmie, Maja, Alice och Alva, först satt vi på Waynes en stund sen gick vi bara runt lite. Riktigt mysig dag.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Riktigt mysig helg som spenderades med fina vänner. I fredags åkte jag, Maja, Alice och Emmie in till stan, vi hamnade på manana manana och åt god mat. Efter det satte vi oss på ett fik och bara snackade, oslagbart. Senare på kvällen stack vi hem till Maja och sov där. Till frukost gjorde vi fattiga riddare, så gott.
På lördagen åkte jag och min familj till Öland en stund för att hälsa på mormor och morfar. Idag har jag bara slappat, senare ska jag nog träffa Sophia en stund.
Puss

Likes

Comments

Klänning - vero moda / Jacka - MQ / Skor - Johnny bulls / Klocka - DW

Riktigt bekväm men ändå lite snyggare outfit. Passar perfekt om man vill klä upp sig lite. Själv går jag inte i klänningar så ofta men det är ju hur skönt som helst. Outfiten känns väldigt höstig vilket är riktigt mysigt.

Kram

Likes

Comments

Vad heter du?
Fanny Annika Linnea Siwerstam

Födelsedag?
23 oktober

Hårfärg?
Brunett

Ögonfärg?
Gröna

Piercing?
Hål i öronen, dock tycker jag navelpiercing är riktigt snyggt

Tatueringar?
Nej, skulle gärna vilja ha någon liten när jag blir äldre

Höger/vänsterhänt?
Högerhänt

Favoritlåt?
Just nu lyssnar jag mycket på Sugar med Robin Schulz

Favoritbok?
Jag läser inte

Stationär eller bärbar dator?
Bärbar

Idol?
Har faktiskt ingen speciell, tycker om många olika

Hund eller katt?
Hund

Vad köpte du senast?
En tröja ifrån bik bok

Coca Cola eller Pepsi?
Coca Cola

Språk?
Jag pratar ju svenska sen läser jag engelska och tyska i skolanFörsta oktober idag, riktigt taggad på hösten nu. Idag har vi undervisat 7:0rna på skolan om friluftsliv. Dagen har varit helt okej, väldigt kallt dock. Vi blev klara väldigt snabbt så vi fick sluta runt 1 vilket var hur skönt som helst. KramLikes

Comments

Själv tycker jag att hösten lätt är den mysigaste årstiden. Alla mysiga tröjor, höga stövlar och snygga kappor. Enda nackdelen med hösten är att det kan bli riktigt kallt, kände verkligen av det imorse när jag var påväg till skolan. Men hösten är ändå min favoritårstid, alla fina löv och att dricka varm choklad med fina vänner, såå mysigt.

Gillar verkligen polo tröjor, riktigt snyggt nu i höst.

Likes

Comments