Bästa målet på hela dagen – jag talar så klart om frukost! Två favoriter ser ni här ovan, mangosmoothie och smoothiebowl med topping så som kokoschips, bipollen, banan, chiafrön och pumpakärnor...yum!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår fyllde vår fina Sophie 25 år, vilket firades ordentligt 💃🏼 Vi hade bokat bord på Brasserie Absint 20.00 och började kvällen med en cosmopolitan, de gör utan tvekan Gävles godaste cosmos. Jag valde sedan fasan till middag, vilket var otroligt gott! Den serverades med tryffelsky, svampcréme, sockerstekt kål, champinjoner och kroketter. Kvällen fortsatte med presenter, drinkar och när vi kände oss klara på Absint tog vi en sväng in på Helt Enkelt. En riktig toppenkväll, jag hoppas att födelsedagsbarnet kände likadant! <3

Likes

Comments

Pics by me

Ett stycke materiell perfektion! En pärlbroderad väska i svart sammet, med silverkedja – alla rätt om ni frågar mig. Denna kommer hänga med på axeln länge, länge.

Likes

Comments

Pic by Eric

Har suttit och kikat igenom bilder på telefonen och hittade denna från när Eric och jag var i Rom. Vilken stad alltså, magnifik är bara förnamnet. Resan dit är verkligen en av mina topp tre resor och jag vill absolut åka dit fler gånger. Arkitekturen, maten, historien bakom staden och alla platser vi besökte, såsom Colosseum, Forum Romanum, Pantheon, Peterskyrkan, Piazza Navona, Spanska trappan, Fontana di Trevi...listan kan göras hur lång som helst och allt är verkligen 100 poäng!

Likes

Comments

Pics by me

En sån här helg önskar jag mig igen! Vi var på tvådagars kryssning till Helsingfors med jobbet när de firade 30 år som företag, och vi hade så jäkla roligt. Det var verkligen en toppenhelg på alla sätt och vis! HUR lycklig är man inte som jobbar med några av sina närmaste vänner och dessutom på ett företag som inte bara bjuder alla sina anställda, men också deras respektive på en superhelg på Östersjön!?

Likes

Comments

Pics from Kaboompics

Veckans bästa dag är här – fredag! Spenderar min hemma med Eric, på schemat står middag och sedan...rensning i garderoben. Haha, det låter så tråkigt men faktum är att jag älskar att organisera och rensa hemma. Vän av ordning, oh ja, det går sannerligen i släkten.

Likes

Comments

pic by me, from my birthday

Essentials for a perfect evening 💃🏼

Likes

Comments

Haha, man kan ju inte annat än älska den här tröjan - sushi for the win! Köpte den på H&M, ifall någon annan vill haffa en.

Likes

Comments

pic by me

En smoothie med kiwi, bladspenat, grönkål, lime, päron & gurka - det kan bara inte bli fel! Yum.

Likes

Comments

pics by me

SOM jag längtar efter sol och värme! Denna dream location besökte jag och Eric förra våren, vackra Korfu i Grekland.

Likes

Comments