Fritidsresors hotell som jag ska jobba på ligger i Playa Blanca, i Lanzarotes sydligaste del. Hotellet heter TUI Family Life Flamingo Beach Resort och är en stor anläggning, precis vid vattnet med både spa, gym, tennisbana, flera pooler mm. Det verkar verkligen jättefint och mysigt. Jag vet inte än om jag kommer bo där eller i en annan lägenhet lite längre bort. We'll see.

Länk till hotellet hittar ni här, där ni även kan se en film på hela området. Här kommer lite bilder från deras hemsida.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Åh det är verkligen en hel del som jag måste hinna fixa innan jag åker. Har skrivit tre långa A4-papper med allt som ska hinnas med. Saker som ska köpas, fixas och packas. Var och handlade lite nödvändiga saker häromdagen, bland annat en ny högtalare. Det är ju ett måste nu när jag flyttar! Köpte även en bunt böcker eftersom det ända som kommer finnas där nere är väl antagligen på spanska?? Nu börjar det verkligen närma sig. 3 veckor kvar ganska så exakt. Jag börjar nog blogga lite mer när det närmar sig avfärd. Nu i veckan ska jag får mer info om hela vistelsen, spännande! Vi hörs då :) 

Likes

Comments

Hej och välkommen till min nystartade blogg!

Jag heter Fanny Senneby och är 19 gammal. Än så länge bor jag i Täby utanför Stockholm med min familj. I juni tog jag studenten från Täby Enskilda Gymnasium och har sen dess jobbat i skobutik.

Min dröm har alltid varit att jobba som fritidsledare utomlands för något resebolag. Jag har sökt några gånger tidigare men nu äntligen är det min tur att åka och leva min dröm. I början av november åker jag ner till Lanzarote för att jobba som Baby Club Host hos Fritidsresor. I fredags den 7 oktober fick jag reda på allt detta vilket självklart kom som en chock. Redan morgonen efter fick jag säga upp mig på mitt nuvarande jobb eftersom jag ska åka redan om en månad. Jag är såklart jätteglad över beskedet men vet också att det kommer bli jobbigt att lämna familjen, pojkvännen och alla vänner.

Dessa 4 veckor nu innan jag åker kommer vara stressiga med mycket att hinna fixa, samtidigt som jag självklart vill hinna vara med alla. Om en vecka får jag reda på mer info, tex när exakt jag åker och hur jag kommer bo. Jag har som sagt startat denna blogg för att kunna skriva om mitt liv utomlands, både för min egen skull men också för att ni här hemma ska kunna läsa. Puss och kram!

Likes

Comments