View tracker

Jag har inte alls varit aktiv eller gjort några bra inlägg på senaste tiden. Ena andledningen är att jag inte har haft några bra bilder, eller oftast inga bilder alls. Andra är att jag har tackat ja till en massa saker, och det har gjort att jag har en del saker som ska göras och övas på. Tredje andledningen är att jag har velat spendera en massa tid med nära och kära. Men nog pratat om bortförklaringar.
Nu är det söndag och helgen har bara rusat iväg. Men som de säger, tiden går snabbt när man har roligt. På fredagen kom jag hem från skolan efter en ganska sömnlös vecka och städade först upp mitt kaos till rum. Var snabbt genom duschen och sen kom Robin hit. Det var Encounter i pixnehallen så vi åkte dit en snabbis och hälsade på en massa vänner och sen åkte vi hem och forsatte på vårt Harry Potter maraton. Somande sent och vaknade till en mysig, fin och snöig lördagsmorgon❤. Vi var hemma hela dagen och kvällen och myyste bara en massa, åt våfflor och tittade mer Harry Potter. Idag vaknade vi också till en snöig morgon. Jag hoppas verkligen den kan stanna nu.
Imorgon är det det samma gamla "ny vecka, ny möjligheter". Har inte så mycket inplanerat denna vecka, jag får helt enkelt se vad det mesta av veckan bjuder på. Men nu ska jag lagra lite krafter till imorgon.
Gonatt eller godmorgon på er❤.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Fredag idag och nu tar jag helg. Är inte så taggad egentligen just nu. Men ska åka på gymmet ikväll och sen bara myysa hemma. Hoppas alla får en bra lilla jul.

Likes

Comments

View tracker

Den här måndagen är ängtligen slut. För min del är inte måndagar jobbiga för att helgen är slut, utan det är mest för att vi har seriöst bara teori lektioner. Så himla tråkigt å tröttsamt! Imorgon kommer jag inte att vara i skolan hela dagen, utan jag ska med några andra nionde klassister (från min skola) till Närpes på en tävling. Man ska tävla i några olika yrken. Men du är jag alldeles för trött, gonatt!

Likes

Comments

Det var ett tag sedan jag skrev något nu, men vi hade en massa prov en vecka och sedan så har jag spenderat lite extra tid med vissa personer. Första "ordentliga" snön har fallit också. Jag ska börja öva på traktor kortet som jag behöver nu till vintern. Visst, denna snö som vi har nu kommer ju att försvinna snart men det kommer nog mera. Så skönt att vi just bytt period, vi borde inte ha några prov nu de 2 kommande veckorna. Men nu ska jag lägga mig så jag årkar med en skolvecka till.

Likes

Comments

Den här söndagen kan jag beskriva med ett ord, ångest. Jag vet inte hur länge sen jag hade såhär mycket och grov ångest.

Den här helgen har känts ganska "konstig". Allt blev väl redan väldigt konstigt i torsdags egentilgen. Då hade jag gjort ett litet misstag som jag behövde kolla upp. Jag behövde göra några prover för att se att allt var som det skulle, med dessa proverna kunde jag inte göra i skolan. Så på fredagsmorgonen fick jag åka till hälsovårdscentralen. När vi var där hände något som aldrig har hänt mig förut. Detta gjorde att jag inte riktigt kunde/ville åka till skolan (som planerat) utan jag åkte hem med mamma. Hela fredagen blev väldigt upp och ner. Som tur kom R hit och höll mig sällskap tills lördagsmorgonen. På lördagen firade vi farmor. Runt 3 tiden skulle jag vara på en återträff med skriftskolan, det var faktiskt riktigt myysigt. På kvällen åkte jag (och några andra) till ett litet party. Kvällen blev inte alls bra och nu söndagen efter har jag ångest som FAAN. Jag blir så arg på mig själv. Imorgon är det i alla fall ny vecka och nya prov som gäller.. Godnatt!

Likes

Comments