Känns som att jag inte hinner med något om dagarna. Känns som att jag har fullt upp hela tiden. Läxor, relationer och mycket mer... Har engelska prov imorgon som jag inte riktigt tycker att jag kan så bra. På fredag har vi kemi prov som också verkar ganska svårt. Jag skulle behöva liite mer ledigt, bara lite. Kroppen och huvudet hinner inte med. På kvällen imorgon ska jag och mamma åka in till stan för att handla lite småsaker bara, det tar nog upp det mesta av kvällen. Nu hälsar jag och kissen gonatt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Efter två helt bra dagar i skolan förra veckan, tog vi höstlov. Det var så skönt att få lite ledigt och bara få va hemma å myysa med familjen och R. Kvällen spenderades hemma framför filmmys. Onsdagen blev inte någon speciell dag, bara ute lite snabbt med några vänner. Torsdagen gick åt att städa rummet för det mesta. På fredagen kom mormor, morfar och min morbror upp från södra Finland. Morfars mamma hade gått bort och det skulle vara begravning på lördagsdagen. Efter begravningen hade vi lite kaffe hemma hos oss. Mot kvällen kom R upp och vi tittade film och bara tog det lugnt. Idag hade jag frivilliga brandkåren som vi övade lite små saker på. När jag kom hem gjorde jag läxorna, och bara vilade lite. Nu ska jag sova och hoppas på en bra skolvecka.

Likes

Comments

Jag tänker ge en väldigt kort förklaring till varför jag varit borta så länge. Det är bara för att jag inte alls haft någon lust att blogga överhuvudtaget.

Livet har bara rullat på som vanligt, inga stora saker har hänt. Jag gick ut 8:an med rätt dåliga betyg (vilket jag redan visste jag skulle göra så det var inte så farligt). Jag fick sommarlov, åkte på dans med massa vänner. Sovde länge på morgonen, och alla andra saker man brukar göra på sommaren. Blev även konfirmerad. Efter midsommar åkte jag med 3/4 av familjen ner till södra Finland för att hälsa på mormor och morfar. Efter ca 2 veckor kom vi hem och då var lovet snart slut. Började skolan igen 15 augusti. Sedan vi började har allt gått väldigt fort. Nu är hösten här och är så jäkla taggad på vintern. Nu har ni fått en kort sammanfattning om vad jag har gjort i ca 5 månader :)

Bilderna här ovanför är bara i random ordning.

Likes

Comments

Nu är det ett tag sedan jag hörde av mig. Men jag har gjort en massa andra saker som har gått före. Har varit med Andrea och vi har bakat lite och så var vi till Powerpark i lördags. Åkte och grillade på söndagen och tittade hockey på kvällen, det blev tyvärr silver men dom kämpade väl.

Likes

Comments

Jag har varit allt för trött och det har gjort alldeles för ont att blogga. Jag låg nästan bara hemma i sängen två första veckorna efter operationen. Men jag har faktiskt fått göra lite roliga saker fast det gjort ont också😊. Jag åkte till villan och fick lite sällskap mot kvällen. Sen har jag tittat hockey och Finland har vunnit en del! Jag har varit till Nykarleby på tävling. I söndags var vi nere vid sjön och grillade. På måndagen hade jag tid till psykologen på morgonen så jag och mamma åt frukost i Vasa. På onsdagen åkte jag tillbaka till skolan och allt gick bra. Imorgon är det helg och Andrea kommer hit😊

Likes

Comments