View tracker

Hola gänget!

Hur mår ni? Jag e på topp och super taggad! Sista föreställningen på Maxim och rivning av projektet. Avslutas säkerligen med utgång!

Likes

Comments

View tracker

Hade så kul igår! Efter föreställningen promenerade jag ned till Mica som hade födelsedags drink! Var på hela tjejgänget drog vidare till L8! Hade super kul! Sen gick jag och Hanna vidare till cafeet och avslutade kvällen där! Jättebra kväll bortsett från småsaker!

Likes

Comments

View tracker

Är så avundsjuk på alla i andra ring som får uppleva alpäventyren som vi gjorde för ett år sedan. Roligaste veckan i mitt liv. Underbara människor i en by i alperna för att festa i en vecka! Slår aldrig fel! Önskar jag var där igen med baksmälla, blött hår och en förstörd hals. SÅ JÄVLA LYCKLIG!

Likes

Comments

Sista dagen med jobb för veckan och det gick fint! Nu väntar en helg av festande,musikalnys och pepp inför veckan då jag verkligen börjar skolan. Bloggandet har väll inte varit 100% denna vecka,vilket e tråkigt men mitt yttre har inte varit på topp och min vardag utan förändring. Imorgon blir det dock musikal för gamla VRGare vilket resulterar i grym spirit i teatern och sen en träffsäker utgång med mina tjejer! PÖSS på er!

P&K

Likes

Comments

View tracker

Hiii!

Steg upp i rimlig tid för att bege mig mot Clara och bruncha med mina dunder tjejer. Bär,juice,bacon och pannkakor var uppdukat så satt vi och snacka i evigheter. Sen var jag tvungen att dra för att hinna tvätta håret innan jobb. Är barnvakt men det var nödvändigt,tro mig. Ska jobba tre dagar i rad nu! Känner mig väldigt duktig! Igår efter jobbet så drog hela musikal gänget ut på bar runda vilket var sååå kul! Var dock så nedrans trött att jag drog hem lite tidigare,det var värt den fina sömnen. Nu ska jag fortsätta måla! Ciao!

Likes

Comments

Hej mina fina!


Sitter med ett glas vitt i handen och en chokladboll i den andra. Är så trött efter dessa musikal dagar trots vi one gör något. Vi myser lite med publiken och hjälper till lite men inte något ansträngde så förstår inte hur jag blir så trött? Blir väldigt enformig bloggning eftersom det enda jag gör är att hänga på maxim teatern nu för tiden.


I fredags efter premiären drog hela goa gänget till en väldig slaskig bar i närheten och drack o snacka,mycket trevligt! Sen drog jag vidare till Public i täby. haha, kom mycket senare än alla andra men kön utanför var så lång, sen öppnar någon ett fönster så jag hoppar in. Ett ställe jag då aldrig varit på men blev positivt överraskad för jag hade väldigt kul men många fina vänner. Sen var hemfärden något avancerad men ett minne för livet. Sammanfattningsvis en skoj helg!

Likes

Comments

Instagram@fannysandberg