Hej gänget!


Slutade jobba sent igår så sov ut riktigt fint imorse! Gjorde en go drulle och gick på en promenad,bara tagit det lugnt! Så skönt med en söndag utan söndagsångest!

Likes

Comments

Imorse mötte jag upp Alma för att vi skulle äta pannkakor på Café Sirap men eftersom det är löningshelgen och fint väder dessutom var det sjävklart fullt. Så efter ett tags sökande hamnade vi på caféet bredvid för frulle, vilket inte gjorde något för det var också mysigt! Nu är jag påväg hem igen och ska jobba, pöss på er!

Likes

Comments

Kan någon bara ge mig en kram,sitter med dödsprojektet i engelska och fotnoterna är bortom räckhåll. Sitter sååå fint med lov om några timmar. Då ska jag inviga det med gym och en fin utgång! Tr3at yo self

Likes

Comments

God morgon! Satt hur länge som helst igår och pluggade. Så känner mig nästan färdig med uppsatsen,har filat lite nu på morgonen. Som tur är har jag en lång sovmorgon på torsdagar så kan slappna av lite. Nu väntar två danspass och HRL utbildning..Pöss på er!

Likes

Comments

I brist på annat (borde plugga) läste jag igenom min egna blogg. Lite självcentrerad,ja.. Men märkte verkligen tre stora skillnader. 1. Jag redigerade så jäkla fult, fick ju frost skador av hur kall temp det var på bilderna, inte fint.. 2. hade inte en fullt utrustad garderob,märkbart 3. Jag fullkomligt älskade min tillvaro och mig själv till 100%. Såg verkligen glädje i varje stund och uppskattade min omgivning så mycket mer. Till mitt försvar var jag så kär jag var nära att spricka. När man är kär glider man ju runt lite på moln,så jag ska nog vara lite mer kär. Kär i mina kompisar, stunder,familjen,uppskattning och allt som gjorde livet så färgglatt. Försökte övertyga mig själv att det är vädret men det var ju sämst förra året också. Nej mina läsare, nu ska vi göra livet lite roligare och visa mer uppskattning och glädje för varandra! Pussa på varandra!

Likes

Comments

Helooo! Har just upptäckt de wonder of Houseparty (något sent) såå mycket plugg har det inte blivit hahah. Kan vi prata lite om det sorgliga vädret. Ville inte upp i morse men hade en lektion i matte så var inte mycket att fundera över. Kom hem som en blöt och frusen katt.. inte värt det. Fick precis glada besked från mitt jobb,så roligt att det går bra! Ska ner och krama på familjen som precis kom hem!

P&K

Likes

Comments

Hello my deras, äter jordnötssmör med äpple-bästa! Förväntade mig livet snökaos när jag kollad utanför fönstret men allt var ju nästan borta när jag gick från skolan senare på dagen! Däremot ska det snöa hur mycket som helst imorgon :) fy! Började men en super kort lektion för att vår favorit lärare sedan skickade oss på "uppdrag". Han är för kul,värsta detektiverna ville han att vi skulle vara. Ämnet handlar om arkitektur i stockholm så vi skulle springa runt o leta efter en specifik husfasad efter hans små gåtor. Ni hör ju.. Sen tog jag och Ellen en bulle på Saturnus för dem är större än mitt huvud typ! Bästa bullarna :) Jobbade och nu ska jag plugga lite!

Likes

Comments

-Zodiac -

Filmen handlar om en seriemördare under 70-talet. Han mördar folk utan förklaring men lämnar det schiffer kvar till polisen och det är så spännande med grymma skådisar! Filmen är baserad på en sann historia!

-War Dogs-

Också en film som är baserad på en sann historia. Den var inte så flamsig som jag trodde att den skulle va, utan väldigt spännande! Killarna på bilden börjar sälja vapen (lagligt) till amerikanska försvaret och det hela spårar-utan att säga för mycket, rekommenderar!

Likes

Comments

* * *


God Morgon gänget! Vill ni,precis som jag ,också dö över de små vita snöflingorna som trillar ner från himlen? Det ska bli ett äventyr att ta sig till skolan! Men som min fina vän sa, hällre vitt och ljust än grått och slask. Kände dock när jag gick runt i öppen jacka och solglasögon här om dagen att så mycket slask var det inte... Nu vill jag bara lägga mig under täcket och netflixa till livets ände med med en kopp varm choklad.

Likes

Comments

Instagram@fannysandberg