Header

I helgen så fotades jag i Göteborg på Modelhouse, jag valde en bild. sen fotades pappa, jag och min syster hos en annan fotograf. Jag har gjort det tidigare också och det är något som jag verkligen tycker är kul! Något jag skulle vilja hålla på med

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Å hur snygga är dom inte! Ha velat ha sådana shorts så länge nu. Men lite stora är dom tyvärr

Jag tog i storleken S istället för XS för jag vill kunna ha dom länge, så dom inte är försmå sen. Men dom är köpta på H&M för 199 kr

Likes

Comments

Jag har ju glömt bort att säga att jag skaffat ny hårfärg, Mycket av färgen har faktiskt gått ut men bilden är tagen samma dag som jag precis färgade det!Jag färgade det förr förra tisdagen (?) tror jag Men nu är det ju nästan blont igen : /

Blev det stor förändring och vilken frisyr passade jag bäst i?

Likes

Comments

Dom två shortsen kommer från H&M

Tröjan (inte den röd gråa) och mjukisbyxorna är från Gina tricot


Likes

Comments

Jag är så glad att våren är här nu, så himla skönt med sol. Nu längtar jag bara till man kan ha shorts på sig och bada i havet.

Denna dagen har jag och mamma varit i stan och shoppat, Jag köpte bland annat två födelsedags presenter till min syster och shorts till mig eftersom jag inte hade några.

Bilderna jag tagit är tagen med min nya systemkamera Canon 700D. Jätte bra kamera tycker jag och den var värld pengarna, något jag rekomenderar

Likes

Comments

Kollade lite på google på vad man kan göra för gott och såg en snabb bild bara men för det mesta tänkte jag igenom själv. Men jag tyckte det blev gott och jag gjorde samma till Mamma också och hon tyckte det var jätte gott. Det är väll en ganska fräsch smak på det hela.

Likes

Comments

Hej på er! I söndags tror jag det var, men iallafall så var jag och Elina på stan och shoppade. Inne på Matas i stan i varberg, köpte jag en parfym från Puma. Därefter åt på torggrillen och där köpte jag french hot dog. Jag fick ta att slänga halva för den var helt indränkt i vitlöksås. Vilket jag inte gillade. 

Men iallafall. Parfymen då, kommer från Puma och är tydligen ny. Den luktar hyfsat gott. Ganska sött och sen har den, den där fräscha doften också. Men jag skulle mer gillat den om den skulle luktat mer fräscht. Det var rea så nu kostade den 125 kr istället för 200 någonting kr. Men jag är faktiskt nöjd :)

Likes

Comments

Jag h​ar haft youtube konto länge och lagt ut lite videos, men sen tagit bort dom för jag är osäker. Men jag vill verkligen prova och se, är dock lite rädd för jag ska hamna i perioder där jag inte gör videos. såklart ALLA hamnar i sådana perioder någon gång men jag menar så som jag gör på bloggen, att jag lixom inte orkar o inte vet vad jag ska skriva.

Men jag får se hur jag gör och om jag börjar så skriver jag självklart ut det på bloggen.

Likes

Comments