Hej och hallå! Jag har just bäddat ner mig i sängen med datorn i famnen och musik i öronen, drömmig location en onsdagskväll va? Planen är att fortsätta leta efter kurser på diverse universitet runt om i Europa som är utbytbara mot de kurserna som vi ska läsa nästa höst, det är verkligen sååå svårt och tidskrävande och jag har redan hunnit ge upp hundra gånger samt samlat på mig minst tusen frågor, så en mysig uppladdning krävs för att det ska kunna genomföras haha. Tidigare idag har vi suttit med grupparbeten från åtta till fyra, under denna tid han vi läsa igenom och lämna in en uppgift i marknadsanalys samt påbörjat korrigeringen och finslipningen av vår cirka 50 sidor långa rapport i vetenskaplig metod, därefter sprang jag iväg till gymmet en sväng för ett lättare helkroppspass innan dagen avrundades på Broadies med pizza och häng. Bra onsdag ändå, pizzan och sällskapet satte guldkant på en annars relativt grå dag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

"Loved you once, love you still, always have, always will" löd rubriken på ett inlägg jag postade den 12 december 2014 och nedan följde dessa fyra bilder, och direkt jag såg det svämmade hjärtat över av saknad. Tänka sig så mycket som förändrats sen dess, 10 månader efter det att dem här bilderna hade tagits var jag inte längre hästägare, och nu 3 år senare känns det som en evighet sedan. Ändå hyser jag fortfarande en enorm saknad och tacksamhet, jag vet inte riktigt vad det någonsin skulle ha blivit av mig om jag inte hade haft mina fyrbentingar att luta mig tillbaks hos under min uppväxt.

Likes

Comments

Måndagmorgon, jag sitter med en tekopp i handen och kalendern framför mig på bordet. Sista hela veckan på universitet för detta år, och vi har tre deadlines att förhålla oss till och en presentation att genomföra innan helgen återigen står på dörren. Det blir med andra ord ytterligare en vecka med långa och många grupparbeten för kontroll och småfix vilket resulterar i att julledigheten känns en halv evighet bort trots att endast 8 dagar kvarstår. Jag tröstar mig med fredagens planer när det känns trist, då ska nämligen jag, Josse och Ola se Oskar Linnros på kulturens hus! Det, veckans planerade träningspass och det faktum att julledigheten trots allt bara är 8 dagar bort lyser upp resterande tristheter som veckan bjuder på.

Likes

Comments

Dröm-fika! // Tisdagsträning

I onsdags bjöd ekonomsektionen på julfrukost... // Och givetvis fanns det även julklappar att få!

Words of wisdom // Söndagslunch

Likes

Comments

Hej, hallå och go'kväll! Gårkvällen var himla mysig, trots att jag precis som förutspått avrundade kvällen samtidigt som de övriga två begav sig mot krogen. Jag var tröttare än tröttast och somnade i princip i samma sekund jag la huvudet på kudden, så jag hade nog inte varit något vidare sällskap ändå haha. I och med den tidiga kvällen hade jag räknat med en pigg och produktiv dag idag, men icke sa nicke och istället vaknade jag upp minst lika trött som jag var kvällen innan. Segheten höll i sig hela förmiddagen och släppte först fram mot eftermiddagen efter ett lättare träningspass, vilket var alldeles lagom tills dess att Josse kom förbi. Vi käkade tacos, bakade tre sorters julgodis samt snackade och skrattade massor. Så skön kväll, och så skön kompis. Älskar kvällar likt denna och gårdagskvällen, det är så guldvärt att bara vara ibland.

Likes

Comments

Hej, och godmorgon fredag!! Är det bara jag eller har denna vecka passerat i ett nafs? Hur som helst känns det underbart att helgen står på dörren, men innan den kan välkomnas ska ytterligare en dag spenderas med grupparbeten på universitetet. Två av denna veckas tre måsten är hittills gjorda och den sista uppgiften ska vi förhoppningsvis färdigställa idag. Och därefter, då tar jag en efterlängtad helg! Ikväll står middag och umgänge med två goa på schemat, de talar om utgång men med tanke på hur långa dagar denna vecka bjudit på, inte minst igår och på onsdag, känns en tidig kväll mer lockande än en vild kväll med festande. Den inställningen kan dock givetvis komma att ändras under kvällens lopp, oavsett vilket lär kvällen bli tipptopp. Längtar redan, både efter det och min planerade sovmorgon på lördag, men först ska frukosten ätas och grupparbetet avverkas.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Kärlek / Mumlans mamma / Mumintrollet / Snorkfröken / Mymlan / Too-ticki

Jag har nog aldrig riktigt hypeat dessa muggar likt många andra, men ändå står jag här med en ganska söt samling i dagsläget. Jag fick en helt oväntat på min 18-års dag, den mörkrosa med Mymlan på mer specifikt, av en familjevän och sen dess har dem trillat in efter en. Just Mymlan är nog favoriten, mest för att den har en fin historia bakom sig då familjevännen i fråga la upp ett långt resonemang kring hur hon beslutat vilken hon skulle köpa. Åsikten om att jag i hennes tycke påminde väsentligt om Lilla My, men kanske ibland borde falla mot Mymlans håll, resulterade i just denna. Också den ljusrosa med kramen är en favorit, den fick jag av min pojkväns föräldrar första julen vi var tillsammans. Sen dess har dem som sagt ramlat in, och i somras när jag skulle flytta in till lägenheten i Luleå insåg vi att jag hade en ganska bra samling på fyra muggar så när jag nu var hem fick jag ytterligare 2 av min föräldrar i en försenad födelsedagspresent för att komplettera samlingen.

Likes

Comments

Hallihallå! Igår vid den här tiden låg jag redan i sängen redo att avsluta dagen och idag sitter jag istället helt klarvaken på en buss påväg genom staden, rediga kontraster (skulle dock vara en lögn att påstå annat än att jag promt föredrar gårdagens syssla såhär dags haha). Denna dag startade i vanlig ordning vid 07:00, en timme senare mötes vi upp för grupparbete och när det var klart åkte jag raka vägen in till stan för att jobba! Jag vet inte om jag nämnt det här, men förra veckan blev jag med extrajobb!! Eller ja, en provanställning tillsvidare men om allt känns bra för bägge parterna resulterar det i en ”riktigt” anställning. Jag har verkligen sökt med ljus och lykta sen i oktober, så det känns skönt att äntligen ha hittat något. Och idag jobbade jag då mitt första pass, vilket kändes himla bra. Alla var så trevliga och hjälpsamma, och trots att det var en relativt lugn onsdag var man aldrig helt sysslolös vilket fick tiden att gå fort. Idag har verkligen varit en lång dag, och morgondagen kommer gå i exakt samma spår och således bli minst lika lång. Tröttsamt, men också kul!

Likes

Comments

Hallihallå, vad gör ni? Själv tog jag just en paus ifrån det jag ägnat majoriteten av min eftermiddag åt, vilket har varit att styra upp ett litet fotoalbum från 2017! Har verkligen tagit sååå mycket fina, roliga, söta, minnesvärda bilder detta år att det känns dumt att bara låta med ligga i telefonen. Så jag framkallade mina 100 favoriter från januari till oktober för ett par veckor sedan och så tänker jag komplettera med ett par stycken från november och december när året har nått sitt slut. Jag har än så länge bara tagit mig igenom januari-mars, men är redan så nöjd över resultatet. Älskar bilder, och speciellt framkallade!! Blir en helt annan känsla. När jag bläddrar bland dessa bilder inser jag även vilket SJUKT år jag haft hittills, så himla bra!

Likes

Comments

Halloj! Först och främst - HUR mysig eftermiddagsfika?! Dömysig. Denna förmiddag ägnades till grupparbete, föreläsning och seminarium och nu ska eftermiddagen ägnas till finlir från denna plats. Jag tänkte spåna vidare på vår rapport i vetenskaplig metod, kika på gruppövningarna inför nästa veckas presentation samt läsa två kapitel i kurslitteraturen inför morgondagens föreläsningar ytterligare en gång. Vi har två tunga veckor framför oss med ett flertal deadlines i bägge kurserna så jag njuter verkligen av en lugn eftermiddag. Och av det faktum att jag äntligen känna mig kry nog för att våga mig till basketträningen ikväll!! Jag ska verkligen ta det dö-lugnt för att försäkra mig om att förkylningen inte bryter ut igen så jag hoppas verkligen att jag vaknar upp frisk imorgon och kan återgå till mina träningsrutiner snart. Kommande dagar denna vecka lär nämligen vara fullsatta med grupparbeten så min kropp skulle nog må gott av att få bryta av allt stilla sittande som plugget medför!

Likes

Comments