Jag har nu bestämt mig för att bli hälsosam igen! så många gånger som jag börjat men aldrig fortsatt en bra livsstil. Men nu märker jag mer och mer att om jag ska klara av att jobba heltid som frisör krävs en hel del underhållning av sin egna kropp. Jag har inte bara tappat matens hälsosamma väg utan träningen har stannat upp helt i mitt liv sedan jag slutade min danslärartjänst. Kroppen blev trött och jag blev även psykiskt trött, men nu är det ändring på min ohälsosamma livsstil. Jag har inte bara blivit trött på mig själv utan jag märker att jag stör mig mer på människor runtom än vad jag gjort förr. Så nu har det gått för långt, bort med skitlivet fram med positiviteten!

Det jag gjort för att försöka motivera mig själv det är att göra upp delmål, vilket min syster lärt mig väldigt mycket om. Jag ska ta små mål i taget för att få resultat. Så mitt första steg är att jag mätt alla mina mått på kroppen för att jag sedan ska jämföra vartefter tiden går hur mycket som händer eller tvärtom. Och då är mitt första steg att sätta igång! 

Jag har tänkt att börja med en detoxkur som jag ska fullfölja i två veckor! 

DELMÅL 1 - Detox 2 veckor 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


Idag slog nåt mig......

Jag började tänka tillbaks åt ca 1-2 år sen, vad hände, hur fort har tiden bara sprungit iväg? det kändes som att jag missat så mycket tid samtidigt som jag bara känner att jag hunnit med mycket mer än vad jag förväntat mig. Det här sista året har varit ett omtumlande år kan man verkligen säga, både positivt och negativt. Och idag var en kämpig dag....

Men men det som sårar blir man stark av? ja klart man blir ! Blev helt plötsligt inspirerad att börja ta tag i allt igen, mycket har stått på hatthyllan och dammat. Men nu har jag hittat det, imorgon börjar jag dagen med en LÖPRUNDA!!!!!!!!

WOHO STRONG GIRLS ARE HERE 2013!

Likes

Comments


Jag tänkte tipsa om ett sju himmelskt bra vax som vi använder på var och varannan kund näst intill! 

Det heter Fudge matte head extra och ger en enormt bra stadga, och det är en väldigt matt vax, vilken är min personliga favorit. Glansiga vaxer är rätt svåra att arbeta med och man får en fet känsla i håret om man tar för mycket. 

Men som sagt detta vax är en 9 av top 10. Den finns också i en lättare stadga som funkar utmärkt den med! 

Så ja just nu är denna min favorit hos vaxernas utbud! 

Kramar 

Likes

Comments


Hahahaha har nog inte skrattat så här mycket på länge. Efter en lång jobbdag när man ätit sig mätt lugnat ner sig och åkt till kompisarna för att umgås så passar du perfekt, OtursOlga på twitter du har gjort min kväll till en fantastisk kväll,  kvällshumor passar alltid bra... Det läskiga är att mycket av det stämmer in på mig själv...att fylla 18 år fredagen den trettonde. Det är inte alla som har gjort, men det har jag.. Ops! 

Likes

Comments


      Godmorgon Falun! 

Idag ligger jag, syster och Emil och degar framför tvn. Jag är ju uppe hos min syster och hälsar på över helgen, så igår gick vi ut på pitchers och drack och träffade trevligt folk. Och idag ska vi bara ta det lugnt med tvmys. Myspys! 

Likes

Comments

Nu sitter jag i Grythyttan hos min kära pojkvän! Vi sitter inne på Skolans bibliotek här och pluggar på lovet, mycket vuxet och moget för att vara mitt sista jullov om man säger så... haha!

Har denna vecka uträttat extremt bra saker, saker som jag velat ta tag i hundra år men som jag aldrig tagit mig i kragen på att göra. Sen det bästa av allt är att det här året börjar med att jag äntligen ska få operera bort mina halsmandlar, som jag kanske väntat på i ca 3 år kanske? yes, sjukvården i Sverige är långsam men jag fick ju iallafall hjälp till slut. Så jag ska opereras den 10/13, alltså nästa vecka. Så jag hinner gå i skolan tre dagar, sen blir jag sjukskriven igen i minst 10 dagar. Woooow bästa starten kan man kanske inte påstå, men men det är värt det i slutändan iallafall.

Det nya året börjar också med att jag ej längre kommer arbeta som danslärare utan detta halvår ska jag börja ta tag i mitt största intresse, Frisör! Jag tar ju som sagt gesällen, (delgesällen) i Maj, och jag måste träna satan nu för att verkligen vara säker tills slutprovet kommer. Om jag då klarar det får jag börja gå lärling direkt efter skolan, skulle ju inte kännas så där fel att börja jobba på en gång efter skolan. Om det nu blir så.

Sen ska jag också ta tag i träningen på gymmet, och dansa för min egen skull igen, om jag kommer ha ork att göra allt. Men det får vi hoppas, jag blickar fram emot det här sista halv året som student och ett steg in i det vuxna livet!!!

 

Tack för mig

Likes

Comments

Sitter och lyssnar på massa gamla klassiker, så grymt bra ni är Queen! underbara texter vill jag också säga!

 

Dedikerat till Freddie Mercury

Is this the real life?
Is this just fantasy?
Caught in a landslide,
No escape from reality
Open your eyes,
Look up to the skies and see,
I'm just a poor boy, I need no sympathy,
Because I'm easy come, easy go,
Little high, little low,
Any way the wind blows doesn't really matter to
me, to me

Mama,
I just killed a man,
Put a gun against his head, pulled my trigger
now he's dead
Mama... life had just begun,
But now I've gone and thrown it all away
Mamaaaaa oooh,
Didn't mean to make you cry,
If I'm not back again this time tomorrow,
Carry on, carry on as if nothing really matters

Too late, my time has come,
Sends shivers down my spine, body's aching all
the time
Goodbye, ev'rybody, I've got to go,
Got to leave you all behind and face the truth
Mamaaaaa oooh, (Away the wind blows)
I don't want to die,
I sometimes wish I'd never been born at all

 

 


Likes

Comments

Jag letar runt efter någon bra film att kolla på men det går bannemig inte! Det känns som man kollat på precis hela världens filmer fast man  egentligen kanske sett på 1 miljondel av alla filmer som setts.

NÅGOT FÖRSLAG? skulle gärna hjälpa! 

Gillar för det mesta komedi, skräck och romantik..

 

Likes

Comments

Ser fam emot morgondagen då jag ska få träffa min kära Jenny! Det är min danspartner och imorgon ska vi börja köra igång och tagga inför nya tävlingssäsongen som kommer i höst! mycket slit nu framöver.

För övrigt kan jag bara säga att nu har jag verkligen tagit tag i att övningsköra, så hoppas snart på att se ett fult körkort i handen, med en bild på mig själv skitstolt och fulsöt!

Tack och hej!

Likes

Comments