Header

14 kilo har jag gått ner nu, jag är sämre på att skriva på bloggen och uppdatera på instagram för att den energin finns inte. Om 7 veckor rullar bilen till Sundsvall, JAG LÄNGTAR!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

När jag har satt upp priser har jag tagit minst 30% rabatt mot vad personliga tränare brukar ta just för att jag är under utbildning till Hälsovägledare i Luleå. Hälsovägledare är en yrkesgrupp som arbetar med att främja hälsa. Vi läser kurser som fysisk aktivitet, kost, stress, arbetsmiljö, motiverande samtal, massage och personlig tränare. Det jag kan erbjuda dig är personlig träning utefter dina mål för att stärka din hälsa och följa med på din resa mot ett mer aktivt, hälsosamt och gladare liv: för träning gör en glad.

Allting upplagt efter dig och dina mål

Online eller på plats

Kostschema: 400 kronor

Träningsschema: 400 kronor

Kost+träningsschema: 700 kronor

Kost+träningsschema med uppföljning 1 gång/vecka: 850 kronor/månad

Kostanalys: 3 dagar: 350 kronor 7 dagar: 550 kronor Med tips på förändringar: 450 kronor samt 650 kronor


Aktiv PT timme (stöd, motivering, hjälp på gymmet)

1 TIMME: 400 KRONOR

5 timmar: 375 kronor/timme

10 timmar: 350 kronor/timme

30 minuter: 300 kronor

5x30 minuter: 250 kronor


Rabatter: Barn under 18 år: 20% rabatt 65+:10% rabatt


Coachar ej till tävling

Du når mig på: fanny__persson@homail.com

Likes

Comments

Hur känns det såhär 9 veckor innan tävling? Jag måste dela med mig av lite tankar. Livet är fantastiskt bra om jag kollar på det i helhet. Jag har en familj som inte förstår hela tävlingssatsningen och saker som hör till men som gör allt för att försöka förstå och vara så bra stöd som möjligt, som finns där. Jag har min pojkvän Jonas som står ut med mina väldigt tidiga kvällar och tidiga morgnar då jag vaknar och råkar väcka han, som lagar min mat och hjälper mig med vardagen, som finns där och lyssnar på mitt tjat och som lugnar mig då jag börjar stressa, som alltid tror på mig. Jag har min coach Alexander Hurtig som jag litar på till fullo och som håller koll på min form vecka efter vecka och jag har enormt stöd av vänner och alla andra som kommenterar eller gillar bilder. Jag är så tacksam över det och kan säga att det inte hade gått utan er.

Men det är inte bara rosor, det är även en psykisk kamp. Man sliter varje dag på gymmet, man tar sig ut och går sina morgonpromenader i snön, blåst och regn och kör sin cardio tills man nästan skriker av trötthet och svetten sprutar. När man egentligen hellre sätter sig i soffan så får en kliva upp och dra på sig sina poseringsskor och öva på poseringen. Man somnar tidigt och vaknar tidigt, vissa nätter jobbigare än andra. Vissa nätter har inslag av mardrömmar, illamående och tomhet. Inte heller ovanligt med dagar av illamående och yrsel samt att en känner sig tom. När andra sitter och äter god mat, då andra fyller år och ska firas så kommer en med sina matlådor. Men min kropp samarbetar med mig, min kropp svarar på mitt arbete, hårt arbete ger bra resultat. För mig är inte det här bara en tävling, Lisbeth Grape sa till mig att "Se alla dagar som en tävling som du har vunnit när du tagit dig igenom, själva tävlingen är bara finalen." Det är egentligen nu jag tävlar, på tävlingen vill jag bara njuta av resultatet, njuta av att jag tog mig dit, att jag lyckades. Genom att gör det här så stärker jag min självkänsla, lär känna mig själv mer, ser vad jag klarar av och i slutändan får jag se om det var värt det men just nu känns det som det!

Likes

Comments

I höstas var det en rätt tuff period, trots att jag var mät tvingade jag i mig mat för att bygga, jag kom till en form som jag inte var nöjd med. Jag ville påbörja deffen för att få fram en bättre form. När jag och Alexander började så var jag uppe på en vikt av 81,7 kilo. En vikt jag skämdes över, jag skämdes när jag skickade mina första bilder till honom. Alexander har hjälpt mig att komma ner i en formvikt som jag trivs så otroligt mycket bättre i: 70,4 kilo. Vi har 11 veckor kvar till scenen. Veckorna går riktigt fort men det kommer hinna hända mycket mer med formen. Nu ska jag först ta och bli frisk igen sedan köra allt jag kan de sista veckorna! Sedan får tävlingen gå som den går, för mig är det en vinst att sätta min fot på scenen, placeringen spelar mindre roll. Jag är så glad att jag bestämde mig för denna resa.


Igårkväll gick Jonas och handlade åt mig, kom hem med massvis av frukt och min favorit nocco.. Han är så fin mot mig och jag är så tacksam över allt stöd jag har från alla i min närhet. <3

Likes

Comments

När man vaknar upp med halsont, vill prestera men vet om att det inte är bra att träna med ont i halsen så är jag glad att ha en coach som säger till att alternativet att träna inte finns. Istället blev det att ta med min lunch till Jonas mamma och äta tillsammans med dem. Sedan lite småstäd i huset. Ikväll blir det bara vila och försöka bli frisk. Istället för att stressa får jag se det som återhämtning och vara glad att förkylningen kommer nu och inte senare ;)

Likes

Comments

Många har frågat mig varför jag har coach, om jag inte kan göra det här på egen hand. Jag kan nog säga att jag nog skulle kunna göra mycket av det här på egen hand men att jag behöver min coach Alexander Hurtig. Alexander finns med och har koll på hur min kropp formar sig för varje vecka som går. Han tryggar upp mig gällande kosten och han har koll på cardion, styrketräningen har jag valt att ha mest kontroll över själv då jag finner det viktigt för mig, han är med och har kontroll över antal reps och så vidare. Att kunna ha det här samarbetet med en coach är otroligt viktigt för mig då jag känner att jag inte vill överlåta styrketräningen fullt ut till någon annan då den ligger mig så varmt om hjärtat och jag vill känna att det är min egna träning. Jag tror att om inte Alexander hade hjälpt mig så hade jag kunna stressa mig igenom, tagit bort viktiga källor i kosten som jag behöver bara för att skynda på min egna deff, jag hade varit svagare i mig själv, hade nog lätt kunnat hoppa över eller köra för hårt på cardion. Jag är en människa som ofta är allt eller inget. Jag hade nog lätt bara kunnat räkna kalorierna och inte kollat på vad kalorierna kommer ifrån. Med Alexander har jag gått ner 9 kilo, jag har sällan eller aldrig varit hungrig på hans scheman, men våran största svaghet var mitt psyke i början av detta. Jag hade bestämt mig från start att det skulle bli jobbigt, att jag inte skulle orka nåt och att mina vänner inte skulle orka med. Alexander fick stå ut med en gnällande klient tills vi hade ett samtal där jag öppnade upp en stor del av mig själv och mina rädslor och vi kom fram till att med ett svagt psyke så går inte denna resa, mina vänner kommer inte att gå och om dem gör det är dem inte äkta. Resan är inte enkel och hade den varit det hade det inte varit värt det. Alexander är en otrolig trygghet för mig nu och jag vet att är det något jag måste fråga eller prata om så finns han där. Jag är glad att jag valde att ta hjälp av en coach och att jag valde att ta hjälp av Alexander Hurtig. Lite mer än 12 veckor kvar och jag är så taggad på den fortsatta resan!

Likes

Comments

En fråga som jag ofta får är: Hur får du tid till att träna?" Eller så många ursäkter till varför jag har tid till att träna och inte du; hon har inget fast jobb, hon har inga barn, hon bor hemma och så vidare. Jag tänker inte sitta här och säga att mitt liv är lika stressigt som en arbetande barnförälder men då dem i min egna ålder kommer fram och frågar såna här saker så är det en fråga som jag egentligen bara hittar ett svar på: Jag prioriterar träningen framför så mycket annat. Men då du står framför mig och försöker hitta förklaringar till varför det är enklare för mig så är det även kränkande.

1. Jobbsituation: det var länge sedan jag var ute och arbetade pga att det varit en hel del sedan jag började studera samt att ja, träningen kommer före. Nu försöker jag komma ut i arbete igen där jag jobbar som timvikarie för att jag känner att saker och ting runt om har ordnat upp sig. Men istället så studerar jag en 3 årig utbildning i Luleå i 100% fart. Jag har alltid varit en person som samlat och hållt inne på pengar, lagt undan dem och satt mig på dem för att ha dem. Det har inte varit lätt att verkligen försöka hålla inne så många kronor man kunde trots att man fick 500kr/månad i skolan. Jag unnade mig sällan någonting men det gör att jag idag inte måste känna samma press att komma ut och arbeta även om jag hatar att gå minus mot vad jag får in varje månad: 2800 kronor i studiebidrag, så har jag ändå säkerställt det för mig så att jag kan satsa mot tävlingen och så nu och inte stressa upp det för mig.

2. Nej, jag har inga barn. Hade jag haft barn hade det varit svårare att få till, jag vet det men är det här bara en ursäkt som du använder? Jag vet många andra som satsar på fitnesslivet, som kommer upp på scenen trots att de är småbarnsföräldrar så varför har inte du tid med ett pass/vecka, är det verkligen pga dina barn eller använder du dem som en ursäkt? Klart att du ska prioritera dina barn, jag ber dig inte om något annat men kanske går det att ställa klockan 1 timme tidigare och träna lite hemma, göra mer vardagliga sysslor; som att ta trapporna istället för hissen, stå upp vid arbetet istället för att sitta i arbetsstolen, se mindre på teve, ta med sig barnen till träningslokalen och så vidare. Är du fysisk aktiv så orkar du mer på dagarna också.

3. Jag bor hemma, ja, det gör vi väl nästan alla? Kan även säga att sedan vecka 7 har jag varit hemma kanske 4 nätter och resten av nätterna har jag varit hos Jonas, där vi fått tagit hand om ett hus tillsammans vad gäller städ, tvätt, matlådor, disk, tagit mina ben till gymmet då jag enbart har körkort men ingen bil, fått gå och handla och så vidare. Jag har en jävla fördel att jag har Jonas vid min sida och har haft hans enorma stöd sedan november, han underlättar verkligen allting för mig. Igår kom jag hem helt slut, orkade knappt stå på benen då jag ramlade in i huset men denna underbara människa hade lagat min mat så den var klar. När jag gärna ligger kvar i sängen eller soffan pga energiunderskott så motiverar han mig att ta tag i saken och gå ut och gå och jag är så tacksam. Istället kliver jag upp på morgonen, tar min morgonpromenad och fixar disk, tvätt och så vidare. Så att säga att jag bor hemma är ännu en till ursäkt till varför du inte gör det som jag gör. Varför du sitter på din stol när andra är och tränar.


Ursch vad elak jag låter nu men jag tänker inte stå och ta emot och säga att varenda dag är enkel. Att jag inte har något problem att ta mig till gymmet vissa dagar men istället vet jag vad detta underbara ställe ger tillbaka. Det är inte enkelt att ta sig iväg varje dag, det är inte enkelt att stå där inne varje dag men hade jag inte gjort det hade jag inte varit nöjd heller. Det är ofta man får prioritera saker för att nå sina mål, jag skulle gärna ha mer tid till att umgås med vänner, att resa, att arbeta och att äta god mat, gärna ute med mina vänner men för att nå mina mål så krävs det att jag prioriterar och har den kärlek till gymmet som jag känner och att min dietmat är rätt god ändå!Likes

Comments

Trött men glad denna vecka, träningsvikterna har fått trappats ner då orken inte riktigt funnits. Idag gjorde jag en formcheck, mitt mål var -0,5 kg från förra veckan men vi hoppade över en kilosiffra och gick ner 1.3 kg denna vecka så imorgon har vi lite påfyllning med lunch hos mamma och pappa sedan middag hos Jonas. Jag är så lyckligt lottad som har så fina människor kring mig. 13 veckor och 1 dag kvar!

Likes

Comments

En anledning till varför jag älskar att träna med Jonas är för att han tar min kamera och ställer sig för att fotografera när jag tar 140 kilos stången och lägger upp den på axlarna. Han tror på mig, att jag fixar det så det lilla tveket som finns inom mig försvinner och JAG FIXAR DET! Att kasta upp dubbla sin vikt på axlarna och gå för att ställa sig till rätta, man vinglar, vikten vill trycka en ner man grymtar till, man kommer på rätt plats, flyttar ut fötterna, går ner till slutläget och pressar upp och bara fixar det! Lyckan var enorm! Trots ett antal övningar innan, inga planer på att köra benböj den dagen, några på 110,120,130 och sedan bestämma sig för att jag ska vara nöjd med styrkan innan jag kliver på 14 veckors deffen och då klarar detta! Det som varit min svagaste sida hittills är mitt psyke; vad ska andra tro när jag sänker vikten? När jag börjar tappa styrkan? När mitt humör blir ett helvete? För det första; jag är stark! Nu ska jag ge mig in i mitt livs största utmaning och jag har de bästa i mitt liv och en coach som följer mig och ser till att det blir rätt - som ger mig trygghet och stärker mig då jag själv är svag. Om någon ens skulle komma på idén att jag blir svag så ja, men det är för att pressa min kropp så långt den kan gå, på ett underskott är det inte konstigt om jag blir svagare men jag vet om att jag är stark både på insidan och utsidan. Sedan tar jag med mig det Alexander sa, detta är bara en liten del av mitt liv, en kort stund där mitt psyke kommer vara en berg och dalbana, gå upp och ner och de äkta kommer finnas kvar och jag kommer kunna ge tillbaka så mycket sedan. Sedan som Jonas säger: Du vet inte hur du kommer att reagera eller vad som kommer hända. Jag måste vara i nuet och nu mår jag riktigt bra! Jag är redo för det som komma skall. Alexander "Game on!"


Likes

Comments

Jag har gnällt ett tag och varit missnöjd över dåliga bilder på gymmet. Min mobilkamera börjar ta gula bilder vilket gör mig rätt less men jag kan inte bara stå och gnälla. Jag har en systemkamera som bara ligger här hemma, som jag inte lärt mig att använda. Den har legat och dammat flera år, anledningen till att jag inte tar den till gymmet är väl egentligen för att jag inte vill verka överdriven på något sätt. Å andra sidan, kameror är till för att användas. Det är på gymmet jag tillbringar mesta tiden av min fritid, så varför ligga och gömma det. Dem flesta av er vet ändå att jag lägger upp bilder under varje träningspass så varför inte låta kameran få komma till användning och få mer kvalite i bilderna?


Likes

Comments

Den senaste månaden har jag inte sovit hemma många nätter alls, har tillbringat mesta tiden hemma hos Jonas men torsdagarna blir hemmakvällar eftersom formen ska checkas av på fredagarna. Det resulterade i att jag vaknade en hel del inatt, det var tomt. Jag har egentligen aldrig tyckt om att sova borta, men att få somna in i armarna hos en person som gör en trygg är en underbar känsla. Jag är nog inte den bästa personen att sova bredvid, då en 180 cm bred säng knappt räcker till utan att jag förflyttat mig, jag snor täcken, jag sover på diagonalen och så vidare men jag hoppas ändå att han saknade mig iallafall litegrann inatt han också.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vikt = viktigaste frågan? Hur många gånger har du fått frågan om hur mycket du väger? Om jag får gissa är det inte bara en gång. Jag kan idag stå för min vikt där i november. Jag vägde 81.7 kilo, hur många av er kunde gissa det? Många gissade på cirka 65 då mitt svar var "jag vill inte säga min vikt". Jag förstår ärligt talat inte varför vi är intresserad av att veta någon annans vikt om vi inte ska hjälpa personen, exempelvis en coach. De där 81,7 kilona bar jag inte på stolt, jag skämdes men muskler väger mer än fett och skulle jag kunna bygga så visste jag att även vikten skulle plussas på. Idag är jag på min trivselvikt på 74 kilo, det är här jag kommer vilja ligga sedan men nu vill jag se hur långt jag kan pressa min kropp och göra en resa som kommer att ge mig så mycket positivt tilbaka

Likes

Comments

Jag måste bli bättre på att tänka på nuet, jag vet inte vad som kommer hända i framtiden. Jag kan inte hålla på att ta ut saker i förväg, det som händer händer och det är först när det händer som jag vet att det kommer hända innan dess så kan jag bara kämpa för min vilja. Just nu vill jag så mycket och har så många planer, sedan jag kom hem från Luleå finns det massa saker som jag inte kan släppa och som det är dags att ta tag i inom närmaste veckorna. Jag mår bra, känner att jag vill driva saker framåt och ser ljust på framtiden. Jag mår så bra nu.

Likes

Comments

Vem kom på det här med BMI egentligen? Varje gång man kom till skolan och skulle ställa sig på vågen och fick se resultatet i jämförelse med alla andra. Kollar jag på min vikt i november så var jag överviktig, nu har jag precis hamnat på normalvikt, på gränsen till övervikt. Bmi är ett mått som många av oss mått väldigt dåligt över att kolla, det är nog ett av de mest missvisande måtten också. Det säger ingenting om var fettet är placerat eller hur mycket muskelmassa du har exempelvis. Det är ett mått som är till för att vi ska må dåligt, vara osäker på oss själva och lära oss jämföra oss med andra. Ett mått som borde försvinna

Likes

Comments

Efter en vecka i Luleå så känner jag att jag måste fördela tiden bättre. När jag har varit där så har jag haft 1,5 timme på mig till träning och har fått lika bra resultat trots mindre gymtid. Jag måste bli bättre på att planera för att det gör mig lugnare. Så nu har jag fixat en almanacka för att skriva in viktiga saker jag har att göra. Men det var inte det som det här inlägget skulle handla om utan om att nå sin egna tröskel. På träningen känner jag att jag kommit till ett stadie där jag lägger på vikterna jag brukar ha, kanske ökar lite på vissa övningar. Visst det blir jobbigt men jag vill utmana mig extra. Igår fick Jonas bestämma hur många set jag skulle köra och när jag var klar med ett set. Var jag hade dropset och paus reps. De var brutalt, jag skrek mig genom varenda set(glad att gymmet nästan var folktomt). Jag nådde min trösken och känslan att tänka att jag verkligen utmanade mig maximalt är underbar

15 veckor kvar och starkare psyke nu! Nu kör vi! All in; GAME ON som coachen sa!


Likes

Comments

Herregud fredagkväll klockan sex och jag håller på att somna. Kanske för att någon fick för sig att köra ett ordentligt benpass idag. Det hör till ovanligheten att jag lägger upp mina styrkepass på det här sättet men vi vill ha variation så dagens pass bestod av:

Uppvärmning

1. Benböj 10 set PB: 2 reps på 135 kg

2. Knästående benböj ss framsida lår 4 set

3. Liggande benpress i smith ss rumpövning med rep 4 set

4. Benpress 10 set, 4 sista ss med framsida lårspark

5. 3 set raka marklyft, 4 set supermark och 3 set marklyft

10 min cardio med de två sista minutrarna 100% slutspurt

Avsluta med 50 utfall

Likes

Comments

Underbara fredag. Formchecken fick ett godkänt av coach som ger mig cheatday och vila imorgon, om en vecka tar vi bort lite kalorier och satsar ännu hårdare i 15 veckor. Det är helt sjukt hur snabbt tiden rullar på. Imorgon om pick 16 veckor sätter jag min fot på en scen framför domare iklädd i bara bikini, högklackat och smycken. Bikinin är påväg till mig och jag är helt förälskad i den. Funderingarna var på att köpa en helt ny då jag lagt upp sökes på en begagnad sida men inte såg någon som jag fastnade för tills jag fick ett personligt meddelande skickat till mig med en film på en bikini som jag fastnade för direkt. Sådan kärlek. Jag hade nästan bestämt mig för en rosa först, sedan en vinröd men kan berätta för er att denna bikini inte har någon av dessa två färger men jag älskar den, jag älskar mina skor och jag älskar mina örhängen, nu är det bara armband kvar. Jag vet om att mitt humör kommer att svaja och leka rövare under deffen men samtidigt kan jag räkna ner och det kommer vara värt varenda nergång för efter en nergång så kommer även en uppgång. Sedan går vi ju mot sommar och ljusare tider! Jag är så pepp på livet just nu!


Likes

Comments

Har fått en del frågor om vem killen som börjar dyka upp på mina sociala medier är och vem han är för mig och för att göra en lång historia kort så lärde jag känna honom i början av november och sedan dess har vi varit med varandra 3-4 dagar/vecka på gymmet och en del med vänner och den senaste månaden har vi umgåtts näst intill varje dag så jag behövde ta reda på vad vi egentligen var, haha och jag fick ett jaa.


Likes

Comments

Startat upp bloggen på nytt, kanske aldrig blir en aktiv bloggare men jag kommer försöka hålla er uppdaterade. Jag tänkte börja med att berätta för er om vem jag som driver bloggen är och om hur jag började med träningen och hur jag kom på att jag skulle upp på scenen och tävla i Body fitness.

År 1994 föddes jag. När barn är unga så är det roligaste dem vet utflykter, att göra saker, att vara aktiva. Jag fick astma, lunginflammationer, krupp, blodförgiftning, öroninflammation, hjärnhinneinflammation, med mera. Det här ledde till att jag ofta låg inne på sjukhuset eller var hemma och var sjuk, vilket även ledde till att jag var sen i talet. Min bror var den enda hos dagmamman som förstod vad jag sa och fick berätta för henne. Många som möter mig idag skulle säga att jag pratar för fort & jag är tacksam när folk påpekar det då det inte är någonting som jag tänker på själv. På skolan när barnen skulle ut på utflykt ville jag inte följa med, jag ville hellre sitta på skolan och ta det lugnt. Vi flyttade till huset där vi bor nu när jag var 7 år, där jag lärde känna min bästavän än idag, Josefin. Om jag hoppar tills jag var 13-14 år så började mitt dåliga självförtroende, folk vägde sig, det var mycket tal om vikten, BMI skulle tas hos skolsystern och jag tyckte alltid att jag vägde för mycket, även om jag aldrig varit överviktig så vägde mina vänner mindre. Det var även här jag blev utfryst av mina vänner, sitta ensam på lektionerna, pennvässarludd i håret och ord. Jag hatade att gå till skolan denna korta period för jag visste hur dagarna skulle se ut, jag gick dit med en klump i magen och det var inte sällan tårarna kom. Varför var mitt liv såhär? Kunde det inte bara bli bra? Jag minns en lektion när vi slutade, vi hade haft elevens val, jag orkade inte gå ut från klassrummet, då en tjej som jag idag tyvärr tappat kontakten med kom fram och började prata med mig och jag började umgås med henne och hennes vänner. Det här är ingenting som jag brukar eller har pratat om tidigare, men det här påverkat mig otroligt mycket och kränkningar är ingenting någon av oss ska skämmas över att bli utsatt för. Åren gick, jag ville inte gå förbi folk i skolkorridoren, jag var rädd att folk pratade bakom min rygg. Jag är väl medveten om att det inte var den tjejen som många såg utan att många trodde att jag hade ett otroligt självförtroende och såg andra som dryga. 2010 på omvårdnad ville jag inte vara med på idrotten, det var inget för mig. och min fot skulle jag verkligen aldrig sätta på ett gym. Det var det här året jag lärde känna Jeanette, när jag sa att jag inte ville vara på gymmet så fick jag gå till en spinningcykel istället. Jag skulle byta till Ekonomiska året efter så hon ville inte ge mig ett betyg eftersom hon ville ge mig chansen att läsa om kursen och höja mitt betyg för hon trodde att jag kunde bättre. Jag läste om och 2012 fick jag C i idrott och lärarna trodde alltid på mig även om jag inte gjorde jättebra ifrån mig. 2013 skulle vi välja ett eget ämne att läsa, jag valde träningslära. En kurs på gymmet som Jeanette höll i, det här året kunde hon ändra sitt IG till ett A och jag började komma igång med träningen. Problemet var att jag satte mål som jag inte kunde uppnå, som jag alltid gav upp. Fram till 2016 då jag bestämde mig att nu får det fan vara nog, jag ska ner 10 kilo. Det var mycket gruppass men här började jag komma igång med gymmet mer och mer. Här tog jag vändningen, jag ville inte låta folk bestämma hur mitt liv skulle se ut, varken killar jag träffade eller något annat. Kan skriva ut här att de killar jag har träffat har ursäkta mig men haft ett svinigt beteende och jag lät dem ha det. Det började med skåningen som jag så ofta påminns om, ett internetförhållande på ett år som bestod av väldigt mycket rädsla. Vad ska en 15 åring säga när en kille börjar hitta på skrämmande historier om sig själv och börjar hota? Så osäker som jag var så lät jag honom ta kontroll över mig så nej, jag blir inte glad när folk runt om påminner om honom och frågar hur jag tänkte för jag förstår precis hur jag tänkte. Hade det han sagt varit sant hade ett snedsteg av mig betytt att mitt liv hade kunnat förstörts totalt, man gör mycket pågrund av rädsla och min rädsla fick mig att lita på honom och några år efter pratade jag med en som gått i den här personens klass och det visade sig att denna kille verkligen var en mytoman. Sedan tänker jag inte gå in på de andras beteende för jag tänker inte skriva ut om folk här men kan säga att jag hade otur i kärlek och som man kan läsa sig till: hur ska någon kunna älska en om man inte kan älska sig själv? Jag är inte arg på dessa personer idag men jag är väl medveten om att jag är påverkad över det. Återgår till föregående år. Jag lyckades med min förändring, de där 10 kilona var borta och jag bestämde mig för att börja bygga massa. Denna vinter hade jag kollat på folk som skulle tävla, och det såg så kul ut. Verkligen ha sin dag, nå sitt livs bästa form, ha gjort tuffa dagar av dieten och sedan bara glänsa på scenen och ha kul. Få visa upp det man har kämpat för. Hur skulle jag våga det? Det skulle inte gå. Min kompis skulle tävla det här året, jag kunde följa hennes resa. Sedan träffade vi Jeanette, hon frågade om inte jag också skulle tävla, att hon tyckte det och att jag hade den perfekta åldern för det. Jag bestämde mig för att åka hem och skriva ut att jag skulle tävla, då kunde jag inte ändra mig och nu har tanken växt in i mig. Klart som fan att jag ska upp på scenen. Vad är mina mål med det: ha en utmanande men rolig resa, få ännu mer självförtroende och få visa upp för mig själv vad träningen har gett.


2016 var året då jag växte enormt inom mig själv, då jag bevisade för mig själv att jag kunde mer än jag trodde, att jag själv har makten att kontrollera mitt liv och att det bara är att ge sig fan på att göra en sak så kommer det att gå. Jag har otroligt fint folk vid min sida och jag vet inte vad jag hade varit utan er, istället för att vara rädd att göra er besvikna över en placering som jag hittills varit så ska jag bli bättre på att bara suga åt mig av ert beröm och växa ytterligare i mig själv och sedan ge tillbaka lika mycket. Ni är fantastiska, glöm inte det och glöm heller inte att: KAN JAG SÅ KAN DU! <3


Likes

Comments