Header

Hej! Jag vill önska er alla ett gott nytt år! Jag hoppas verkligen att 2016 blir bättre än detta året för mig. Och för alla er förstås! Jag har bestämt mig för att jag ska tänka mer positivt och utmana mig själv! Det är mitt nyårslöfte! Jag tänker inte ens försöka med att börja träna eller sluta äta godis, för det vet jag redan att det inte funkar!

Det bästa med 2015 måste nog vara när vi åkte till mina kusiner på sommaren, och förra vintern när jag och min mamma var själva en hel vecka! Det var supermysigt!
Det är fler saker som är bra men kommer inte på någonting mer!

Jag hoppas iallafall att vi kommer ha ett fantastiskt år!

PUSS❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej! Och god jul! Jag hoppas verkligen att ni har och har haft en god jul! Även om ni inte firar jul så hoppas jag att ni har haft en bra dag! Min dag har varit jättemysig! Jag har varit hos min farmor och farfar där jag har träffat min släkt. Vi åt och fikade gott! Jag väljer att inte skriva vad jag har fått pga många anledningar! Men det viktigaste är ju omgivningen och bara att känna glädje!❤️ Därför är det viktigt att tänka på dom som kanske inte har någon att fira jul med!
Men jag hopps att ni har det bra så ses vi!❤️

PUSS❤️

Likes

Comments

Hej! Idag har vi fått jullov! Det är så himla skönt, och jag längtar till julen så mycket! Dagen började med att vi fikade i klassrummet, jag tog dock bara en jultomte och julmust för jag var inte sugen på fika på morgonen! Och sedan så kollade vi på lite uppträdanden, alla var jätteduktiga! Sedan var det upp till klassrummet igen för att få varsin liten present av våra mentorer. Vi fick en gullig magnet! Och sen var det bara att gå hem! Sköönt! Jag har tbh längtat till jullovet sen vi började skolan i höstas!

PUSS❤️

Likes

Comments

Hej! Idag har jag mamma och Amanda varit på Marieberg och fixat julklappar! Man kom verkligen i julstämning när man hörde julmusik i affärerna. Jag är nästan klar med alla julklappar nu, vilket känns bra!

PUSS❤️

Likes

Comments

Hej! Idag har det varit en rolig dag! Vi hade ingen seriös lektion. Sedan var det lucia och efter det fika! Och efter det så slutade vi! Men då var det dags för innebandynatt! Det är en jätterolig aktivitet som vi har varje år i våran skola! Ingen i vårt lag spelar innebandy på fritiden och vi hade bara 1 avbytare förutom på sista matchen då vi inte hade nån! Riktigt jobbigt, men kul! Vi kom lika med två lag och förlorade två. Men jag är riktigt stolt att vi kämpade på så som vi gjorde! När jag kom hem var klockan typ halv 11, jag hoppade direkt in i duschen! Och nu sitter jag och äter frukt! Gott!

PUSS❤️

Likes

Comments

PUSS❤️

Likes

Comments

Hej! Jag tänkte skriva lite julklappstips! Vissa kanske inte riktigt vet vad dom önskar sig så jag tänkte, varför inte hjälpa er lite?

Till henne:

Parfym

♥Locktång/saker till håret

♥Smink

♥Bodylotion

♥Kläder

♥Pyjamas

♥Nagellack

♥Skal till mobilen

♥Biobiljett

♥Pengar/lotter

♥Ansiktsmask

♥Tofflor

♥Smycken

♥Doftljus

♥Någon slags resa någonstans

Till honom:

♣Kläder

♣Pengar/lotter

♣Parfym

♣Sportrelaterade saker

♣Hörlurar

♣Telefonskal

♣Hårgel

♣Pyjamas

♣Shampoo/duschkräm

♣Smycken

Jag hoppas att ingen tar illa upp genom att jag delade in till tjej och kille! Självklart finns det mer än bara två kön och självklart kan killar vara intresserade av t ex. smink! Men jag delade in det eftersom att det kan vara lättare för vissa att köpa till sin bror eller syster mm.

Jag hoppas att någon fick lite hjälp att veta vad man ska köpa/ önska sig!

PUSS!♥

Likes

Comments

Hej! Nu är jag sjuk... Mår inte alls bra, är så sjukt hängig. Men musik gör det lite bättre i alla fall. Så denna fredagen kommer inte vara så exalterande. Bara vara hemma och vila. Jag skulle egentligen åka på teater, men jag känner att jag inte orkar det. Så det är synd. Helgen har jag inget alls planerat, bara vila, vilket är bra eftersom att jag inte känner mig så bra.

Igår så tog jag en färgbomb i håret, eftersom att jag färgade ljus ombre för ganska länge sedan. Och jag tröttnade på det, jag ville ha min naturliga hårfärg liksom. Så jag köpte en färgbomb från Lyko. Det vart faktiskt precis min äkta hårfärg! Så det var bra! Nu ska jag bara vila resten utav dagen. Hoppas att ni har haft en bra dag, och en fortsatt bra dag!

Puss!


Likes

Comments

Hej! Jag tänkte skriva 20 sanningar om mig, eftersom att den här bloggen är ganska ny så kanske vissa som kommer in här läsa lite om mig! Så nu kör vi!♥

1. Jag älskar godis och spenderar mycket pengar på det

2. Jag har aldrig varit kär på riktigt

3. Musik är livet

4. Jag älskar katter

5. Jag blir så jävla arg på folk som tror att dom är bättre än andra

6. Jag har antingen hål i kläderna, eller någon fläck på dom

7. Jag fattar mig inte på folk som inte gillar lakrits

8. När jag var liten så gillade jag inte pizza, men nu är jag galen i det

9. Jag har videofyme, där heter jag: fanob

10. Min familj betyder väldigt mycket för mig

11. Jag har två syskon som heter Amanda och Oskar

12. Min mamma heter Susanne och min pappa heter Thomas

13. Jag älskar jul...

14.... Men hatar vinter

15. Jag älskar sommaren, för att jag mår mycket bättre då

16. Jag hatar rasism

17. Och homofobiska människor

18. Håkan Hellström är så bra!

19. Jag älskar mat

20. Jag tycker att DU är skit bra♥

PUSS♥

(Bara för att jag saknar sommaren så får ni en sommarbild)​

Likes

Comments