Nu är det VÄÄÄÄLDIGT mycket fram & tillbaka känner jag & dethär med att jag lärt mig vara ensam börjar sakta men säkert bli jobbigare & jobbigare...
Inte alls tillfreds för tillfället & känner att jag stör mig på aa typ allt & alla samtidigt som jag känner att jag vill umgås men kan fan inte hålla mig på humör.
Har bara känslan i mig att jag VILL gråta, bli ledsen.. men det går inte? Allt jag känner är saknad HELATIN.. det som varit, människor jag umgåtts med, platser jag varit på, musse, skolan, jobb.. Men börjar tro att det inte är det gamla jag egentligen saknar.. det är att va riktigt jävla glad, påriktigt!
Nu ar jag gnällt av mig, tack & hej!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Sjuuukt vad fort känslor & tankar kan vända på millisekunder.. eller egentligen har det väl grot ett tag bara att det brast nu.. & varför det gjorde det.. aa skulle väl kunna ha med dendär jävla alkoholen att göra.
Det är ju fan inte ens kul längre.. att dricka ger mig bara mer ångest än vad som redan finns! Dagen efter har blivit förjävlig dem sista gångerna.. alla känslor kommer på en gång & allt man håller inne kommer som en fet smäll i ansiktet, DAGEN EFTER!
Men men festen igår va väl.. inte jätte kul men helt okej att titta förbi. Snällt av Daniel att kunna skjutsa & att Skrållan fick umgås med han under tiden, en nöjd donna hemma på natten :)

Förutom ångesten har väl dagen egentligen varit.. skit den med haha! Muntlig redovisning sen vart det fylla på kaffet hos syrran för huvudvärken, pizza med odlingsgrabbarna & sen slumra jag i soffan innan jag hade ett litet kvällssamtal med pappsen. Så nu börjar huvudet ordna upp sig igen..
Det jobbigaste är bara alla dessa känslor jag inte får bukt på.. Vet inte ens vad det är jag känner imellanåt.. saknaden av vissa människor, bokstavligt hatet mot andra & sen kommer det bara massa ångest & tårar.
Orkar bara förtillfället inte med mig själv... & egentligen vet jag väl vad det är jag saknar & behöver men det är väl bara bortskämda snorungar som får allt man vill? isf vill jag bli en sån.....
Gonatt

Likes

Comments

Då är det bara en jobbhelg kvar innan skolan börjar igen. Känns skönt att komma in i rutiner för lovet har vänt upp & ner på vardagen totalt!
Jul & nyår har varit bra, haft hästapollen Vilse under julveckan när Anna åkte lite skidor. Efterlängtat att sitta på hästryggen! & att bara få stå & pussa & mysa med polleplutt <3
Trots allt som varit under lovet borde psyket va på plats men har inte mått något vidare ändå trots häst, djur, jobb, ny bil & bra fester. Vet inte vad det kan bero på men funderar starkt på att sluta med medicineringen & lära mig leva med sjukdomen utan.. Känns som att det inte kan bli värre än dipparna jag redan kommer i ibland.
Men läkarbesök nästa vecka så får se hur det går & på tal om läkare - veterinär.. så blir inte skrållan bättre, snarare sämre.. trots smärtstillande (högre dos) både morgon & kväll hoppar hon på 3 ben.. så på tisdag blir det veterinärbesök igen & se om det finns nått man kan göra & om man kan hitta felet, deras teori om atros tror jag inte på!

Ska sakta men säkert börja komma in i mina rutiner igen & få iordning & satsa ordentligt på skolan, förra terminen va lite sioså men hände ju endel som gjorde att man bara förlora hoppet & inte hade någon lust helatin..
Men nu är alla aktiviteter för sommaren inskrivna i kalender (bråvalla, gatubil - Norge,mantorp, Malung, bilträffar) o annat kul att se fram imot som tagit fram lite av lågan igen. Närmsta "aktivitet" blir skidor i Lindvallen med driftarna i februari.. mest oroväckande eftersom jag inte ens stått på ett par skidor sen 1.an, 7 år sen! haha! med ett par pilsner ska det nog gå mjukt i backen. Trevlig helg :)

Likes

Comments

Går mer & mer uppåt känner jag! sköter mina mediciner som jag ska, äter som jag ska, sover mycket bättre & inte druckit en droppe är hemma & aa det känns bara bättre helt enkelt.
Känner mig mer motiverad att klara skolan, finns stunder när man känner att man bara vill typ.. gå & lägga sig ist för att plugga sent på kvällen eller skita i att gå upp till skolan för att sängen är alldeles för skön. Men ne mer & mer motivation siprar faktiskt fram!
Men såklart ska det väl alltid va något, haha! & just nu har jag väldigt svårt med självkänslan.. Spelar ingen roll hur länge jag står i spegeln eller vilka kläder jag än har på mig så känner jag mig obekväm.. vilket aldrig har hänt förut?..
Men det ger mig iaf mer motivation till gymmet så just nu ger jag fan i att ens göra mig iordning eller stå för mkt i spegeln.. det får bli som det blir för tillfället.. Går i tankarna att klippa av mig eller blondera håret igen.. vill ha en förändring.. börja gå & sola lite efter gymmet & börja känna sig lite anständig & fräsch..
Kanske inte jätte konstigt nu när jag tänker på det att man inte ha bästa självkänslan när man ignorerar spegeln & går som ett slusk till skolan hahah! ne får väl börja ta tag it.. Men ner helt nöjd lär jag inte va förens jag går ner mina kilo IGEN.. dags att sussa & längta efter erotikmässan ;)
Puss på rumpan :)


Likes

Comments

Ja man kan bli behandlad som vilken disktrasa som helst men vet inte om det är det jag egentligen mår värst av? Har en tendens av att LÅTA mig bli behandlad hur somhelst & sopa saker under mattan & låtsas som ingenting & sen förlåta människor, gå vidare & sen händer det om & om igen..
Försöker verkligen att slopa människor jag inte behöver i mitt liv & som inte gör något annat än förstör men.. vet inte vad det är.. har så jävla svårt att gå vidare utan en bra relation.
Saker har förändrats så mycket sen sista grabben jag träffa när jag verkligen för första gången blivit så jävla trampad på & sjunkit så jävla långt ner till botten. Det hade inte alls varit samma sak om jag i detta läge varit stabil.. men jag va långt ifrån stabil & att nån som man verkligen tycker om då kommer & trampar på en om & om igen & man kommer som den patetiska svans man är när man mår dåligt & inte vill va själv. Ja då sjunker självkänslan GANSKA fort! & det är svårare än man tror att bygga upp.
Men samtidigt har jag lärt mig nånting & har med i bagaget hur jävla viktigt det är med en bra insida, att ta hand om varandra & är faktiskt stolt över att även om jag blir behandlad som skit kommer jag aldrig va likadan. jag kan åtminstone inte klandra mig själv för att behandla nån illa!
Antar att visa människor har ett behov av att klanka ner på andra för att dem är så jävla osäkra själva? varför gör man det annars? i vilket syfte?..
& i allt dethär måste jag givetvis ( som är ännu viktigare) lyfta fram dem som gör min vardag till den bästa & dem är verkligen så jävla underbara Erika & Maxi. Få människor på sistone som fått en att må så jävla bra, som har en sån positiv inverkan bara av att.. fan existera <3
Med det sagt är det gonatt, hjärnan spinner i 200 för tillfället....

Likes

Comments

Kände för att byta blogg så fick bli en liten nystart på en annan hemsida istället.
Eftersom jag körde en "nystart" sen november i vardagen kan jag lika gärna göra det på bloggen med & glömma allt gammalt groll.
Novembers "do" för dem som missat:
* ingen alkohol
* inga grabbar... (trubbel bubbel)
* Fokus på läxor & skola
* Minska snusandet
* äta & sova rutiner (köpa en mat & sov klocka av skalman)
& det är väl därifrån jag kommer ta det.. så det november månad ut & efter 6 dagar helt alkoholfri, ätit & sovit bra så är det redan så sjukt mycket bättre! Ny tid till ny läkare & byta mediciner, så nu är det bara köra på! glöden är större än någonsin ;D


Firas med sommar värme med dem bästa jag vet <3

Likes

Comments