Ut på tur aldrig sur!

I Lördags bar det av mot de vita klipporna och stranden i Dover.. Det blev en super mysig roadtrip med Sofia, hennes pappa, Emma och hennes pappa! Vi åt en god lunch, solade och tog årets första dopp i havet, och sist men definitivt inte minst så kollade vi in de kända kalk klipporna. Det var verkligen suuuuper vackert och en så sjukt skön dag. Tack bästa ni för det!

Puss
F

Klipporna // Sofia & hennes pappa // Emma & klipporna // Några gulle gamlingar

Piren // Sol & bad

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Solen har legat i de senaste dagarna och det har varit upp mot 28 (!!!) grader. Nu är det inte långt kvar tills vi flyttar hem och vi gör allt vi kan för att suga ut det sista av London. Precis vid vår skola ligger ett underbart litet plantage som även har restaurang och fik. Häromdagen tog vi en fika där under håltimmen och Gud va fint det var!! TIPSTIPSTIPS

Likes

Comments

Hej hej!

Från London går det ett snabbtåg till Paris och det tåget tog jag och Sofie för någon vecka sedan för att turista och njuta av vårsolen.

Vi var väldigt effektiva och såg nästan alla viktiga turistattraktioner! Vi hann även med en underbar lunch i tryckande hetta haha..

Första stoppet: Sacre Coeur och Moulin Rouge

Mega turister vid Louvre (ser nu att jag failade haha)

Pont Neuf och alla lås!

Notre Dame och lunch i solen

Lite chark och fina Sofie framför Arc de Triomphe

Avslutade vid Eiffeltornet

Likes

Comments

I helgen har min älskade lilla syster varit här och hälsat på! Det har varit så kul att ha henne hos mig och dessutom när hon fyllde 16 år. Hon har varit här innan så vi slapp gå till turistfällorna, istället fick hon se skygarden, Camden, Regents Park och shoreditch.

Skygarden och frukost i närheten

Camden food Market och vintage shopping

Regents park

Middag på Murakami på st Martins lane

En sista lunch i Shoreditch

Likes

Comments

Hej hej!

Fick klagomål häromdagen om att jag endast bloggar när jag faktiskt inte är i London hehe. Har visst blivit så det senaste.

I lördags hände det dock grejer, jo stormade nämligen treorna från Svenska skolan shoreditchs gator med studentmössorna i högsta hugg! Vi i studentkommittén hade delat upp klassen i lag och gett alla en lång lista med diverse utmaningar som gav olika mycket poäng. Det var riktigt lyckat och ganska så spårat. Det kom fram massa människor som kom fram och ville ta kort med oss, andra trodde vi var sjömän och hälsade med ett ay Captain!

Puss
F

Maja, Ebba & Sofie // Sofia H // Jag // Klassen precis innan mössorna åkte på // En utmaning var att ta en bärs i Nomad Gardens, check!

Likes

Comments

Wow vilken resa! Vilken stad! Detta kan vara den sjukaste resan i tidernas historia, kvällar utan dess like och dagar utan dess like. Solen visade sig mestadels av tiden och Prag bjöd på uteserveringar, kultur och fest. Istället för att skriva vad vi gjorde (för det kommer att bli flera sidor) tänkte jag dela med mig i bilder:)

Puss

F

Likes

Comments

Pappa har varit här i veckan med Ruby Empress och de har haft två sjukt bra spelningar! Fick låna pappa av dem för lunch. Vi rekade för vart vi ska äta studentmiddag och jag tror vi har tagit ett beslut, the ivy brasserie i kensington! De hade ett super mysigt uterum med massa grönt och fint! Nu får pappa klara sig själv i London för jag ska på äventyr igen och denna gången bär det av till...


PRAAAAG! Är riktigt taggad på denna resan! Aldrig varit i Prag innan men hört att det är en väldigt vacker stad. Anledning till varför jag ska dit just nu är för att hela 3:an på min gamla skola ska dit på student resa och det vill man ju inte missa! 10 tjejer i en super fräsch lägenhet i centrala Prag, inget kan gå fel, haha eller så kan allt göra det! Det återstår och se...


Lunch med pappa:)

Likes

Comments

​Hejsan!

Nu börjar den andra veckan av mitt påsklov börjat gå mot sitt slut och jag är mer än nöjd. Frankrike var så himla härligt! Massa kvalitets tid med familjen, god mat, tennis och faktiskt en hel del sol! Sverige bjuder dessvärre inte på lika mycket sol men det passar bra då jag har behövt stanna inne och rensat på mitt rum. Som kanske några av er läsare vet så kommer min familj/möjligtvis jag att flytta till Stockholm i sommar och kommer att lämna huset i mitten av juli så är det lika bra att jag tar tag i flyttstädet redan nu. Det kommer att vara fullt upp från det att jag kommer hem från London och flyttlasset går och jag har haft 16 års samling att gå igenom. Det största projektet har varit garderoben som var till hälften fylld med sådant som inte ska finnas i en garderob, sådant som ska gömmas från föräldrar till exempel. Det var faktiskt riktigt kul att gå igenom allt som fanns där inne, verkligen en nostalgi tripp. Det som har varit svårast är att veta vart jag ska göra av allt, källsortering osv. Jag googlade runt lite och hittade sidan Circla som erbjuder olika typer av städningstjänster, tex grovstäd. De hjälper då till med att sortera, transportera och återvinna avfall som uppstår när man röjer inför en flytt eller så. Personligen så tycker jag att det är så svårt att veta vad jag ska göra med det jag rensar ut vilket brukar resultera i att jag flyttar det till någon annanstans i huset och så får mamma och pappa hantera det haha, och det kommer ju definitivt inte funka i längden. Om jag hade vetat om att de fanns innan jag började med röjjet hade jag lätt tagit hjälp av dem, så tipstipstips om ni är igång med flytt eller bara ett allmänt vårstäd! Kika in på deras hemsida och läs på mer:) 


Puss

F

Före

Efter

Likes

Comments

Hej Hej!

Nu är jag tillbaka i London efter ett långt och härligt påsklov men mer om det i ett senare inlägg. Under min vecka i Sverige fyllde nämligen två av mina närmsta barndomsvänner (tvillingar) 18 år! Detta firades självklart, till och med två gånger, skoj! Vendela och Filip, grattis till er! Som vanligt hade det fixats till max så i fredags bjöds det på rejält med chark och annat smått och gott. I lördags drack vi bubbel och sedan drog vi vidare till en annan väns 18 års fest!


Kväll 1: Massa fint plock/pynt // En snarton Vendela

Kväll nr 2: Skålar och tal // Två artonåringar


Ett kärt återseende var Clara som jag inte har träffat på nästan 9 månader, helt sjukt! Saknat henne som satan och det var super mysigt att få catcha upp ordentligt med henne.

Likes

Comments