Hej Hej! Idag har vi varit på Camden Market.. Jag är officiellt totalt bajs kär. Det var helt underbart att bara strosa runt där och kolla på allt konstigt, fint och gott. Jag, Tove och Emma var där i flera timmar och även Felicia och Sarah anslöt en stund. Efter en lång dag drog vi oss hemåt, eller ja snarare rullade hemåt. Utöver alla prylar och kläder fanns det en miljard street food stands och vi kunde ju bara inte låta bli att äta från ett antal. Mums!

Färsk lemonad // Vi hittade en mycket skojig vägg som vi tog bilder vid // Efter mycket om och men så valde vi kyckling&halloumi wraps till lunch

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 150 readers

Likes

Comments

Hmm inte riktigt.
Under min vistelse i Sverige åt jag tacos, kramade om min underbara familj och såg Justin Bieber live. Jag kan ju konstatera att de tidigare triumferade.

Justin började sin konsert med en nonchalant tråkig attityd och man fick känslan av att han bara ville åka hem. Efter halva konserten tog han sig dock i kragen och ansträngde sig lite mer. Han använde mycket playback men lyckades trots de förmedla känsla inne på tele2 arena.

  • 450 readers

Likes

Comments

Haha Ja ni.. Detta gick ju inte alls så bra. Jag trodde faktiskt att jag skulle kunna hålla lite längre men det här med att blogga är så fruktansvärt svårt.

Jag ska ge det ett försök till i alla fall då jag fick lite ny energi när jag var hemma i helgen. Jag var hemma för att se Justin Bieber spela i Stockholm men även för att träffa familj/vänner och hämta hit en höst garderob. Det börjar äntligen bli lite kyligare här och jag längtar så efter att få gå klädd i stickade tröjor och boots.

Detta var endast en liten check in för att säga att jag ska försöka blogga mer de kommande veckorna.

Puss

F


​Lite svensk mat var inte helt fel

Likes

Comments

Här är jag nu, i Paris! Flög hit idag efter skolan och ska flyga hem imorgonbitti så att jag hinner till första lektionen. Så kan det gå ibland.

Pappa är här då RUBY EMPRESS har ett antal spelningar under veckan. Jag tänkte att jag skulle supporta dem genom att komma hit ikväll och se dem spela på en rooftop bar här i Paris. Om det när någon som är i Paris och inte har något bättre för sig, titta förbi Nuba rooftop bar vettja!

  • 1167 readers

Likes

Comments

  • 1195 readers

Likes

Comments

Oj oj! Nu är det mycket som har hänt! Victoria har varit i Sverige hela helgen så jag har fått klara mig utan min syster. I lördags var jag på något som kallas Bubbles&Brunch. Det var troligen det sjukaste jag varit med om men vi behöver inte gå in på mer detaljer. På kvällen lyckades jag och Sofia låsa ute oss från hennes lägenhet så fick åka hem till mig. I Söndags bestämde vi oss för att göra London, ordentligt! Detta hann vi med:

Vi började på Carnaby och Regent streetDärifrån gick vi till Hamleys, vilket är väääärldens största leksaksbutik! Fem våningar med allt man kan tänka sig, bästa jag vet.Vi promenerade genom Green Park till Buckingham Palace


Lite mer promenad


För att komma till Big Ben och London Eye


Vi hann till och med en strol i South Bank


Vi avslutade det hela med kall dryck på en båtresturang!

  • 1208 readers

Likes

Comments

Hej hej! Jag har skapat en liten konkurrent till mig själv, en klass blogg. Alla i min klass här kommer alltså ha inlogget och kommer när som helst kunna slänga in ett inlägg när som helst. Jag är väl medveten om att min uppdatering är rätt så kass men jag vill verkligen inte skriva några inlägg när jag inte har något att skriva om. På klass bloggen kommer ni att kunna få se allt från inspobilder till känslor kring värdfamilj osv osv.

Här kommer jag dock att fortsätta blogga och ska verkligen försöka uppdatera lite bättre, och även ta fler
bilder som jag kan dela med mig av!

F

Klassens blogg hittar ni här: 

http://nouw.com/klassen

Lilla jag förra fredagen:)

  • 1403 readers

Likes

Comments

Hej hej! Har legat dränkt i skolböcker hela veckan så jag har dessvärre inte kunna blogga, men nu börjar det lugna sig lite igen så tänkte slänga in ett inlägg.

I söndags var vi lite slöa men tog oss tillslut till Kennsington Gardens där Emma och Tove väntade på oss. Vi hade tänkt göra söndagen till en riktigt turist men det var 30 grader och sol vilket resulterade i att vi slappade. Senare på eftermiddagen promenerade vi dock runt i Kennsington Gardens och kollade på alla de olika memorielsarna som finns där. Väldigt lyckad dag faktiskt!

  • 1510 readers

Likes

Comments

Åh vad jag älskar detta stället! De har alltså all typ av organisk mat man kan tänka sig och ett helt enormt utbud av rawfood, tex massa olika rawfood bollar & vegansk mat.

Planet organic är en kedja och finns på flera ställen runt om i London, så jag har även skickat mitt CV till dem och hade blivit helt fantastiskt glad om jag fick det.

F

  • 1695 readers

Likes

Comments

Haha insåg precis att rubriken låter som att jag åt gamla ägg, men jaja jag är ju som sagt dagen efter (till mamma och pappa som läser så är jag väldigt lagom och ansvarsfullt dagen efter). Gårdagen erbjöd en riktigt lyckad utgång på Libertine, vilket är en Mayfair klubb.

Påhittiga som jag och Victoria är så tog vi oss upp och promenerade bort till notting Hill för en brunch. Jag fick för mig att jag älskar Egg's Benedict vilket jag insåg att jag inte gör. Trots detta så blev jag mätt och belåten. Stället vi åt däremot är riktigt trevligt. Stället heter 202 och är en kombination mellan butik och resturang, dessutom har de överkomliga priser.

När vi var klara vandrade vi runt lite planlöst i Notting Hill för att sedan hamna på min nya favorit affär Planet Organic. Det är troligen den tredje gången denna veckan som jag var där, men de har ett giganormt utbud av organisk mat, raw food och ja allt man kan tänka sig av hälsokost. Det kommer ett inlägg lite senare om detta fantastiska ställe!

F

  • 1781 readers

Likes

Comments