Header

Vi utflyktar vidare, igår var vi i Siena. Vädergudarna var smått bittra och vi fick smaka på mycket regn. Men vi fick också smaka på en jättegod pasta carbonara på ett väldigt fint torg, och just då sken faktiskt solen. Vi är mer än nöjda och fortsätter digga Toscana! Nu ska vi dricka bubbel och låtsas att vi befinner oss på bästa Cattins mottagning. Grattis fina du, hela världen med många roliga spektakel väntar dig <3

Ciao sålänge

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Kafferep, kyrkvisiter och strandhäng! Med andra ord, en bättre lördag.

Likes

Comments

Igår drack vi öl på en piazza, skålade för att första dagen i skolan gått bra och att livet e ganska gött!

Likes

Comments

Hade man själv varit hälften så fotogenisk som den här staden är, hade man nog varit ganska mycket av en linslus. Idag har vi bekantat oss med våra kvarter. Kartan fick se mycket dagsljus om man säger så, inte helt lätt med alla gränder och små torg. Lunch köpte vi i "ett hål i väggen" där du får mackor för 3 euro, toscanska specialitéer pryder dessa smörgåsar och lokalt vin dricks som vatten. Vi bestämde båda ganska snart att detta får bli vårt stammishak. Nu ska vi laga middag, vi jobbar på vår sydeuropeiska image.. Snart lagar vi middag som italienare dvs vid 21.00-snåret. We're getting there. Ciao!

Likes

Comments

Åh, vad vi LÄNGTAR!
Sista inbetalningen till skolan är betald och snart är det ju dags för Grafisk Design i Florens!!!

Likes

Comments

Vi anmälde oss precis till Nike-loppet som går av stapeln den 27:e juni här i Stockholm. Detta för att hålla oss i trim under veckorna i Florens. Milda makaroner, hur ska detta gå?

Likes

Comments