Hallå hallå, hade tänk att blogga lite nu när jag snart drar till staterna för att plugga i ett år. Mer om det senare.

Idag på morgonkvisten gick mamma jag och vår vovve ut på en 3 km pw i skogen. Välbehövligt för en som inte rört på rumpan sen januari. Det är underskattat med promenader måste jag säga. Man blir lycklig av att röra på sig (kanske inte jättesjukt men ändå)

Nu har jag duschat och gjort mig iordning och ska strax iväg och träffa Linnie och lite fler vänner.

Vi hörs snarast!! POK

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Hejsan. 

Sitter atm i skolan och har medieproduktion. Vi gör inte så mycket just nu utan sitter mest och väntar på att vi ska få lära oss mer om hur man producerar en podcast osv. Ganska intressant faktiskt. 

Efter skolan ska jag och Ida plugga Religion tills provet på måndag. Känner mig verkligen efter i skolan just nu så känns bra att ta tag i det lite i alla fall. 

Ikväll ska jag äta middag med Rebecca och Ida och efter det ska vi träffa lite vänner. Ska bli väldigt trevligt. 

Från Grekland förra sommaren 

Likes

Comments

Hej på er ca 3 personer som ibland kikar in här. Jag som var så taggad på denna blogg när jag startade den så skrev jag typ tre inlägg innan jag tröttnade tyvärr. Nu känner jag att jag vill börja lite smått igen bara för att ha något slags forum att kunna skriva av mig på. Jag kommer förmodligen inte att uppdatera dagligen men det kommer förhoppningsvis komma upp några inlägg då och då ibland när jag känner för det.

Just nu är jag inne i en ganska tråkig period tyvärr. Jag känner att allt känns rätt grått och jag vet inte vart det kommer ifrån då jag mådde som en gud för ca 2 veckor sen. Men det vänder väl snart. Man kan inte alltid vara på topp ;)) 

Avslutar inlägget med en bild från en av de bästa stunderna i mitt liv med dom bästa människorna jag vet

Likes

Comments

" För att reda ut saker once får all; jag hävdar att mansdagen inte borde vara en internationell dag på samma sätt som kvinnodagen. Jag gör faktiskt inte det. Jag anser inte att en white history month är nödvändig och inte heller ett parti som kallar sig för "maskulistiskt intiativ". Som tur är har vi ju inte en sådan månad eller något sådant parti, för varför skulle vi? Vad ska vi prata om? Exakt det vi pratar om hela tiden? Vita personer? Det vita idealet? Hylla vita män och kvinnor för deras vita kroppar som vi snackar om jämt och ständigt?

Internationella kvinnodagen: uppmärksammar ojämställdhet och kvinnors situation i hela världen.

Internationella mansdagen: uppmärksammar och hyllar män.

Ser ni någon skillnad? Män hyllas. Män hyllas hela tiden så behöver dom då en extra dag för det? Män bli anklagade för våldtäkt och andra hemskheter, absolut! Men sug på den här karamellen: icke män BLIR våldtagna på riktigt – AV MÄN. Åtminstone 98% av förövarna är män. Jag tycker det är förskräckligt att läsa vissa kommentarer jag får på mina sociala medier. Dödshot hit och dit. Folk ska slå ner mig och våldta mig och sedan tycker andra att det här med feminism börjar gå för långt. Det är hemskt att se hur mycket hat feminismen får när hatet borde riktas mot allt som feminismen kämpar emot. Det patriarkala samhället, som påverkar både män och kvinnor negativt. Att vi ska ta bort kvinnodagen om vi nu ska ta bort mansdagen? Nej, då har ni missat min poäng.

Manshat är ett ord som förekommer mer än ofta på min Twitter. Let me tell you something. Manshat är en reaktion som föds ur kvinnohat. Kvinnohat våldtar och mördar medan manshat är en strategi för att kämpa emot det strukturella förtrycket. Manshat förtrycker inte män for real eftersom män inte är förtryckta. Jag säger dock inte att män aldrig blir diskriminerade men folk måste lära sig se skillnaden på strukturella former av diskriminering och när en enskild individ blir diskriminerad. Samma sak med "omvänd rasism". Det existerar inte eftersom vita är så pass privilegierade och lever inte under förryck av rasifierade. Det är givetvis aldrig okej att en person ska må dåligt, oavsett kön eller hudfärg. Stating the obvious.

Det ironiska i det hela är att killarna som blir kränkta över internet och kallar feminister för manshatare är oftast samma killar som slänger ur sig kommentarer som t.ex. "håll käften din lilla slyna" eller "hon måste få lite mer kuk" och undrar sedan förvirrat varför tjejer blir offensiva och kallar dom då för "feminazis". Folk jämför alltså en feminist med en nazist? Små äckel. Jag hatar inte män, jag hatar den machoattityd som finns i samhället. I fucking suck dick frivilligt!? Alltså, jag tycker inte illa om enskilda individer på grund av kön. Men män som grupp förrycker. Vita kroppar förtrycker. Punkt. Det blir dock bättre. Varje år bryter kvinnor runt om i världen ny mark och saker går faktiskt framåt, det får man inte glömma! Men man får inte heller glömma att vi inte är där ännu. Snart så! "

Zara Larsson mina damer och herrar det är bara att buga och bocka. 

Likes

Comments

USEL är jag på att uppdatera, i know.

Kom hem i måndags hem från Val Thorens där jag spenderade hela sportlovet med massor av mina vänner. Kan med handen på hjärtat säga att det har varit en av de absolut roligaste veckorna i mitt liv. Jag bodde tillsammans med Linnie, Alex och Julia och jag kunde helt ärligt inte åkt med bättre sällskap, de tjejerna är helt underbara. Vi har åkt massor med skidor, festat, träffat roliga/märkliga människor och helt enkelt levt livet. Ifall ni inte har åkt till Val thorens/Val disére så rekommenderar jag det starkt! Det är ingen resa ni kommer ångra, i promise you!

Likes

Comments

Mina lektioner på förmiddagen var inställda så började 12.50 så då passade jag Lina och Rebecca på att gå och träna. Vi körde bodypump vilket va skit jobbigt haha men skönt nu efter.

Nu sitter jag i skolan och har media, slutar halv 4 sen ska jag en sväng till stan.


Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Söndag idag då och jag har mycket att göra, måste plugga en hel del och måste egentligen en sväng på stan också. Får se om jag hinner det.

Igår var jag i alla fall och såg fifty shades of grey med några kompisar och efter bion åt vi thai buffé. På kvällen åkte jag hem till Ida och kollade på film med två kompisar vilket va very cosy!Likes

Comments