Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

​Hej, idag har jag vart och tittat på min kusin när hon spelade fotboll. Matchen var riktigt bra och de vann med 4-2. Den började kl halv två så jag hann inte göra så mycket innan det. Det enda jag gjorde var att städa och plugga till två prov vi kommer att ha nästa vecka då skolan börjar igen (suck..). Nu ska jag fika med familjen, vi har köpt semlor och massor av annat gott. puss <3

Likes

Comments

1. Jag ÄLSKAR att bada och jag badar typ 3-4 gånger i veckan.

2. Jag älskar att dricka vatten på natten. Det är typ godare då haha.

3. Jag gillar att vara ute och springa. Fast jag springer nästan bara på sommaren.

4. Jag är sååå stel haha. Nej men kan verkligen inte dansa och har typ ingen kontroll över min kropp..

5. Jag älskar att shoppa kläder, fast det känns alltid som att jag inte har något att ha på mig.

6. Jag lyssnar alltid på olika podcasts innan jag ska sova. Mina favoriter är Pillowtalk med Peg & Penny, Therese & Zäta och Sanningens mammor.

7. Min favoritfärg är blå och har typ alltid vart det.

8. Jag är sjukt mörkrädd och tror mycket på olika slags "andar" och "spöken" .

9. Jag tycker att skolan är jobbig och svår vilket gör att jag inte får någon slags motivation till den.

10. Jag är väldigt stel och blyg mot folk jag inte känner men när jag väl lär känna människorna så är jag raka motsatsen.

Likes

Comments

Idag var jag och min kompis Vinos i Ullared med min mamma och syster. Det var väldigt roligt och vi handlade ganska mycket grejer. Men detta var nog den första gången jag kom hem från Ullared utan att ha köpt något jag inte behöver. Jag brukar alltid plocka med mig saker som jag typ vet att jag aldrig kommer att använda. Fast idag tyckte jag att jag bara fick med mig "bra" saker hem.

Vi tog också lite outfit bilder innan vi åkte hemifrån. Dem blev inte jätte bra men hade inga andra bilder till detta inlägget haha. Så det fick helt enkelt bli dessa bilderna. I morgon kommer jag kanske blogga om när jag är och tittar på min kusins fotbollsmatch, men vet inte riktigt än. 

puss<3

Likes

Comments

Hej! Just nu ligger jag i min säng och skriver mitt första blogg inlägg. Jag tycker att det ska bli roligt att börja med en blogg och hoppas att många kan tycka att det är både roligt och intressant att läsa om min vardag.
Jag kommer att skriva om det mesta här och lägga ut många bilder. Jag tycker själv att det är roligare att läsa en blogg med många, fina bilder och tänker därför fylla min egen blogg med det.
Detta var en liten sammanfattning om vad jag kommer att skriva om och jag hoppas att ni gillade det!

Likes

Comments